Pagini

16 martie 2011

Arhanghelul Metatron si Ghondor- 15 martie 2011Acestea sunt vremurile care au fost prezise. Acestea sunt vremurile pentru care aţi venit cu toţii  pentru a va îndeplini  destinul împreuna cu Mama Pământ! Eu sunt Arhanghelul Metatron. Vă doresc tuturor să va amintiţi contractele din viata acesta, pentru  îndeplinirea destinului sufletului vostru. AMINTITI-VA CINE SUNTETI! Amintiţi-vă că aţi venit aici pentru a îndeplini nasterea Noului Pamant în Dimensiunile Inalte. Există multă durere şi suferinţă pe Pământ în acest moment după cum bine ştiţi. Chiar acum există suferinţă în toate regatele din această lume! Amintiţi-vă că sunteţi aici pentru a va ajuta reciproc în toate situaţiile prezentate voua!

Noi,surorile şi fraţii vostri din Stele va asistam cat putem. Ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani a fost orchestrat de către cei care înoata încă în întunericul sufletelor lor. Fiecare oferta de asistenţă a fost respinsa, şi există multă furie la contracararea planurilor lor! Ei nu s-au oprit de la nimic ca să-şi păstreze iluzoriul "control"asupra voastra şi Mamei Pământ. Există un timp de luare în considerare, pentru cei a căror dependenţa de putere şi de control este de nestins.

Acest cutremur în Japonia şi alte cutremure mari din ultimii ani ar fi fost mai grave daca fraţii şi surorile din Spaţiu nu ar fi intervenit. Acest lucru nu a fost în întregime un proces natural care a precipitat cutremurul. Am asistat cu toţii în vederea diminuării pericolului din centralele nucleare. Oameni suferă si suferinta lor are un scop. Oamenii vor începe în cele din urmă sa vada consecintele daruirii puterii ,celor care vă conduc!
Radiaţiile nucleare nu sunt controlabile!  Nu  sunt sigure!  In siguranta ar fi sa aveti grija de Mama Pamant, nu de a lua seva ei(“sangele ei-petrolul"), nici sfasiindu-i corpul pentru micile voastre conveniente! Cu totii ati venit aici pentru a va inalta cu Mama Pământ , nu pentru a o prăda! 

Amintiţi-vă, Amintiţi-vă, Amintiţi-vă ..... Eu sunt Metatron.

Ghondor: Buna ziua micuţilor! Doresc să vă reamintesc tuturor sa folosiţi vizualizarea pentru a transmuta radioactivitatea din centralele nucleare din Japonia şi de peste tot din lume, unde această substanţă periculoasa este utilizată! Vizualizaţi-o ca o substanţă inofensivă. Ştiţi că puterea minţii şi dorinţa de a elimina toate emisiile nocive este ceea ce este necesar acum. A se vedea atmosfera curata şi libera de radioactivitatea din aer. Aduceţi dragostea  şi compasiunea voastra pentru cei care suferă atât de mult în Japonia!

Amintiţi-vă că munca voastra nu este doar în realitatea dimensiunilor a treia, munca voastra este de a merge dincolo şi de a fi MAESTRII CARE SUNTETI ACUM! Aduceţi dimensiunile superioare în realitatea voastra ACUM! Este nevoie de asta acum! Amintiţi-vă să includeti toate Regatele de plante şi animale în vizualizări şi transmutaţii! Noi lucram cu toţii cu voi! Sunteţi capabili sa vindecaţi totul!

 Comunicare telepatica prin Spirit Eagle marţi 15 martie 2011


Traducere Eliza Fati