Pagini

17 martie 2011

Mesaj Mira din Consiliul Înalt Pleiadian prin Valerie Donner, 14 martie 2011

Salutări, eu sunt Mira din Consiliul Înalt Pleiadian . Noi vă înconjurăm cu dragoste şi protecţie. Vă asigurăm că influenţăm cursul evenimentelor din lumea voastra. Avem flotele de nave care monitorizeaza atmosfera voastră, situaţia din Japonia şi din alte părţi instabile ale lumii. Aceasta este parte a muncii noastre. Facem în mod constant ceea ce putem şi vă asistăm într-o mulţime de moduri. Situaţia nucleară este de mare îngrijorare pentru noi toţi. Ce se întâmplă pe Pământ ne afectează şi viaţa de dincolo de atmosfera voastră. Este mult mai grav decât vrea mass-media sa vă facă să credeţi.

Există, ambiţioase ramificaţii cu tehnologia nucleară. Avem tehnologia pentru a ajuta la curatarea lucrurior. Vă putem asista din navele noastre, dar am prefera să fie vizibile şi sa lăsăm echipele noastre sa faca mai mult în aceste condiţii. Dorim sa subliniem ca nu este responsabil din partea  Umanitatii sa dea la o parte raspunderea ei, ea trebuie să faca tot ce poate pentru a preveni înrăutăţirea condiţiilor, chiar dacă avem mijloace pentru a vă asista. Noi nu putem face totul pentru voi. Pământul a avut  probleme nucleare si înainte. Noi ezitam să spunem tot ce s-a intamplat cu Pamantul ca urmare a acestui rezultat. 

Datorita faptului că sunteţi într-o perioadă de criză avem echipele noastre la locul de muncă. Noi lucrăm si cu alţi membrii ai familiei spaţiale. Fiecare dintre noi avem multe de împărtăşit şi de învăţat. Vă iubim şi ne pasă de voi şi Pământ. Bunăstarea voastră este preocuparea noastră cea mai mare. Există multe lecţii ca toţi să înveţe. Aveţi nevoie de noi forme de energie. Acestea sunt disponibile. Veţi începe să vedeţi că industriile voastre lacome vor fi nevoite sa se schimbe şi pentru asta suntem optimişti. Va mai dura ceva timp pana la schimbare, dar se va întâmpla mai repede decat credeţi.

Vă este cunoscut de ceva timp că schimbările trebuie sa aiba loc. Corporaţiile voastre s-au târât, deoarece erau prea mulţi bani în joc. Acesta este adevărul. Acum le revine cetăţenilor de pe Pămant  sa ţină socoteala comportamentului guvernelor şi întreprinderilor. Nu mai este acceptabil să se gândească numai la nevoile şi dorinţele egoiste. Binele vieţii şi al planetei este cel mai important. Nu este vorba doar despre câştig financiar cand potenţialul global de pierderi umane şi planetare este atât de fragil. 

Istoria Pământului este în curs de a fi re-scrisă. Acest lucru se face în colaborare cu toate formele de viaţă, la cererea Creatorului. Pământul este cea mai iubită planetă , care este situata strategic în toată creaţia. Ce se întampla pe Pamant afecteaza toata creatia. Aţi înţeles cât de important este ca lucrurile să fie tratate in mod corect? În goana noastră neintrerupta de a asista Pământul, oamenii şi toate fiinţele curajoase de Lumina  de pe Pământ, vom continua sa extindem şi să amplificam contactul nostru cu voi..

Sa stiţi că nu sunteţi singuri. Vă rugăm să înţelegeţi importanţa muncii pe care o faceţi. O facem împreuna.
Priorităţile umanitaţii se schimbă. Veţi incepe sa vedeţi progresul de la punctul A la punctul B şi asta vom face  neincetat până când vom restaura Pământul. Pământul face partea lui de purificare şi vindeca ceea ce el trebuie să facă în secvenţe corespunzătoare.

 iubim cu toţii şi vă suntem alături pe masură. ce procedăm cu misiunea noastră.
Sunt Mira din Consiliul Înalt Pleiadian


Traducere : Eliza Fati