Pagini

8 august 2012

Hilarion Mesajul săptămânii 5 august - 12 august 2012



Preaiubitilor,

Faceti-vă timp pentru a iesi cât mai des afara deoarece se întâmplă multe pe planurile interioare pentru fiecare dintre voi. Munca pe care o faceti este multi-dimensională, cu multe dimensiuni implicate. Pe măsura ce continuaţi să veniti într-o aliniere mai mare cu Suprasufletul vostru, la fel, fac multe aspecte si calitati ale sinelor voastre multi-dimensionale. Activitatea progresului spiritual este una continuă şi cei mai multi dintre voi care citesc aceste mesaje sunteti conştienţi, ca merge mult, dincolo de iniţierile planetare. Cei mai multi dintre voi lucrati pe initierile Galactice si Cosmice, de asemenea.

Multi dintre voi aveti profesori care abia acum intră în sfera voastră de activitate asa cum ati crescut în nivelele voastre de frecvenţă. Acesti profesori au fost cu voi de eoni şi aşteaptă pentru conştientizarea prezenţei lor. Faceti-vă timp pentru a vă deschide la ghidarea şi îndrumarea acestora. Lucrăm cu toţii ca unul şi nu este decat cea mai mare bunăvoinţa şi cooperare între noi cei planetari Ascensionati şi cei Galactici si Cosmici, cu pacea şi armonia predominante. Noi de asemenea, lucrăm la initieri mai înalte pe măsură ce căutam să servim Logosul Planetar si Creatorul Prim, de la a 5-a dimensiune şi lumile de mai sus este serviciul pentru ceilalţi cel care ne mişcă înainte şi după cum sa mai spus înainte, celor care mult le este dat, mult le este cerut de asemenea.

Este important să continuati să persistati în ridicarea şi menţinerea nivelelor voastre de frecvenţă deoarece asta vă va face calea mai uşoară pe măsură ce energiile Cosmice cresc în atmosfera planetei voastre. Este nevoie de perseverenţă şi dăruire să rămâneti la viziunea cea mai înaltă şi încrederea că totul este bine, indiferent de aparenţe, în lumea din jurul vostru. Pe măsură ce, cei Treziti devin conştienţi de potenţialul lor mai mare, reacţiile lor iniţiale sunt de a lăsa pe altii să stie ce au descoperit şi ei sunt în procesul de învăţare a faptului că trezirea apare atunci cand un suflet este pregatit şi nu poate fi forţată să se întâmple, deşi, de obicei, Trezirea se întâmplă printr-un eveniment în viaţa lor, care şochează şi confundă şi provoacă o mare căutare şi descoperire interioară.

Faceti o practică din a vă vizualiza pe voi însivă asa cum sunteţu cu adevărat, Fiinta magnifică de lumină si iubire care vine într-un aliniament mai mare cu sinele vostru uman. Acest lucru necesită Iubirea completă şi acceptarea de sine aşa cum sunteti, fără a face comparaţii cu alte persoane din jurul vostru. Multi dintre voi găsesc această fază de lucru dificilă din cauza vietior în care v-ati pus pe voi însivă pe ultimul loc, mai degrabă decât pe primul. Oferi-ti-vă vouă însivă o mare iubire şi onoare şi aliniati-vă cu Măreata Prezenta EU SUNT cât mai des în timpul fiecărei zile. Ascultaţi muzica care duce la înăltarea inimii şi fiintei voastre. Veţi şti care muzica va face acest lucru pentru voi si vă sfătuim sa faceti uz de acest instrument cel mai plăcut pentru ridicarea şi menţinerea nivelelor voastre de frecventă.

Căutati să vă petreceti pe cât posibil cât mai mult timp în energiile 5 dimensionale în timp ce sunteti încă împământati în centrul de diamant cristalin al Pământului. Prezenţa voastră şi intenţiile voastre cele mai înalte sunt cele mai importante în acest moment în timp ce voinţa umană se preda vointei divine pentru binele vostru cel mai înalt şi pentru binele suprem al tuturor. Pe măsură ce tot mai multe persoane fac acest lucru, energia totală a noilor reţele planetare creste în frecventă si aceasta la rândul său, înalţă toată omenirea. Amintiţi-vă sa onorati nevoile corpului vostru fizic, cu tot ce are nevoie pentru a trece prin schimbările în desfasurare cu mai mare uşurinţă şi graţie. Întoarceti-vă faţa la soare în slavă şi recunoştinţă tăcută în timp ce afirmati că sunteti Maestrul propriului vostru destin progresând spre orizontul victoriei. Stati concentrati şi centrati în timp ce abordati viata voastră de zi cu zi.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com

Traducere -Eliza