Pagini

31 iulie 2012

Hilarion Mesajul săptămânii:29 iulie -04 august 2012


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
=====================================
Preaiubitilor,

Pe măsura ce zilele curg de la una la cealaltă, există o prospeţime a energiei care pătrunde în toate. Acesta este un timp de reconectare la Fiinţa care sunteţi cu adevărat în interior şi cu intenţie, să aduceti interiorul afară în lumea din jurul vostru. Toate răspunsurile pe care le căutati locuiesc în cel mai sfânt dintre cel mai sfant, spaţiu sacru din inima voastră. Există multe distrageri care vin la voi să vă seducă de la calea voastră şi este important ca voi să fiti în contact cu propria putere şi Planul vostru Divin. Ceea ce este potrivit pentru altcineva poate sa nu fie potrivit pentru voi asa că vă sfătuim sa fiti voi înşivă.

De multe ori sa spus, "Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi toate celelalte vor urma", iar acest lucru este valabil astăzi mai mult decât oricând. Voi nu veti fi dusi în rătăcire, dacă urmaţi ghidarea interioară, pentru că ştiti atunci că calea voastră este sigură, este perfectă pentru voi. Prin alinierea cu Măreata Prezentă EU SUNT, Suprasufletul vostru vă străduiti să ajungeti la stele şi să deveniti manifestarea celei mai înalte viziuni a voastre . Acest lucru, îl faceti mulţi dintre voi, cu mare dăruire şi vă spunem, nu renuntati chiar înainte de zorii a tot ceea ce ati îndragit pentru a deveni manifestat aici, pe Pământ.

Precum podurile între cer şi pământ, voi aţi ajutat şi continuati să ajutati la modelarea destinul lumii în care trăiti. Fiecare gând, cuvânt, acţiune şi faptă are un efect asupra conştiinţei generale, care predomină pe planeta voastră si prin alegerea de a păstra gândurile pe cea mai înaltă viziune, aduceti în lumea voastră un model nou pe care noua lume, care începe va fonda preceptele ei. În acest moment, se pare că sunteti ca si peştii făra apă, mişcându-va împotriva curentului de forme de gândire predominante şi modele stabilite.
De fiecare dată când reuşiti să depăşiti acest flux al constiintei, veti stabili un nou standard, care elibereaza pe cei din jurul vostru din visul vieţii lor.

Uneori nu este uşor să mergeti pe această cale a Luminii în necunoscut. Exista familiaritate în status quo şi poate părea reconfortant să rămâneti în acest spaţiu pentru un timp, dar trebuie să persistati în menţinerea viziunilor cele mai înalte pentru lumea pe care doriti să o creati şi în care să trăiti. O lume care satisface nevoile tuturor, în care toata lumea are nevoile de bază pentru viaţa îndeplinite fără a-si câstiga din greu existenţa care nu lasă loc pentru a explora splendoarea adevăratul vostru sine. Acesta este Sinele, cu care trebuie să vorbiti acum şi pe care să-l aduceti în viaţa voastră de zi cu zi. Chemati să vină această expresie mai înaltă şi mai măreată a voastră şi manifestati-o în viaţa de zi cu zi.

Sinele vostru Inalt a creat matricea de energie din jurul vostru, care va deschide uşile pentru o uniune mai mare cu acest aspect divin al sinelui vostru uman. Rămâne acum pentru intenţia voastră conştienta şi dorinţa voastra să vă aliniati cu acest camp nou creat, care vibrează la un nivel mai mare decât înainte. Este voinţa voastră, cea care are nevoie să se alinieze cu Vointa mai mare şi să se predea cu încredere slavei lui Dumnezeu, care locuieşte în voi. Faceti din acest lucru cea mai înaltă intenţie a voastră la începutul zilei şi toate cele care trebuie să se manifeste vor face acest lucru. Păsiti mereu în gratia lui Dumnezeu, preaiubitilor, deoarece sunteti binecuvântati peste măsură.

Până săptămâna viitoare ....

EU SUNT Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Graţiei.

www.therainbowscribe.com
Traducere – Eliza Fati