Pagini

21 ianuarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 20-27 ianuarie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,


Pe măsură ce avansați pe calea voastră individuală, veți observa schimbările subtile care au loc în cadrul corpurilor și sistemelor voastre energetice si vă veți minuna de rolul de intermediar (canal) pe care îl jucați. Energiile curg prin voi, la anumite perioade din fiecare zi si radiază afară, în lumea din jurul vostru. Aceasta este atunci contribuția pe care o faceți în a aduce frecvențele mai înalte și în ancorarea acestora pe Pământ și în interior, indiferent de haosul aparent din jurul vostru.

Munca voastră a trecut la cea de co-creator al Noii Ere a Luminii. Fiecare gând, cuvânt si faptă este adusă într-o expresie mai înaltă pe măsură ce predați voința voastră umană vointei Divine si zi de zi intenționați să vă aliniați cu Sinele vostru mai înalt și rafinat. Suntem bucuroși să vedem că acum există mai multă acceptare, toleranță și iertare pentru sine și alții pe măsură ce vă dati seama ca fiecare are propria lui cale de urmat și vă aduceți aminte de propria voastră calatorie pentru a deveni și ai încuraja pe cei din jurul vostru să se deschidă la potențialul lor mai înalt.

Așa cum are loc creșterea în interiorul celor din jurul vostru, să știți că prezența voastră printre ei este cea mai importantă în stabilizarea și calmarea polaritatilor care trebuie să fie experimentate în cadrul fiecărui individ și care se reflectă în lumea exterioară ca energii schimbătoare, pe măsură ce alinierea acestora la o expresie mai înaltă de sine continuă să aibă loc. În acest moment intenția voastră de a continua să mențineți cea mai înaltă Lumină si viziune pentru toți este de cea mai mare nevoie. La aceste timpuri poate fi uneori destul de provocator pentru voi de a experimenta în continuare expresii ale vechii paradigme, care nu s-au transformat încă și tânjiți ca reflecția exterioară a lumii din jurul vostru să se potrivească cu fiinta de Lumină care sunteti.

Fiți răbdători cu voi înșivă și încurajați-vă după cum este necesar. Pe măsură ce corpurile voastre continuă în transformarea lor, ascultați îndemnurile voastre interioare. Odihniți-vă atunci când trebuie, pentru a menține mai mult echilibrul. Multi dintre voi aveți nevoie de perioade lungi de somn și acest lucru ajută în asistarea recalibrării voastre. Voi ajutați atunci când faceți acest lucru la nivelurile interioare, în atât de multe moduri și la atât de multe diferite niveluri căci ați fi foarte surprinși dacă amintirea aceasta ar veni la voi.

Rafinarea lumii voastre și a vehiculelor voastre fizice va continua până când toate se transformă și voi știți acum că concentrarea voastră face o mare diferență în crearea celui mai înalt rezultat. Tot ce se cere este să vă trăiți viața experimentând cea mai mare bucurie și râsete în luminozitatea fiintei voastre, cu toate umbrele încă rămase neavând nici un loc pentru a vă ascunde și, prin urmare, să fiți aduși la integrare cu tot ceea ce sunteți, și totul, totul, dragilor, reprezintă acum un pas într-o putere mai mare. Bravo!

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Gra?iei.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza