Pagini

7 ianuarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 6 ianuarie -13 ianuarie, 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce primele zile ale Noii Ere a Luminii se deschid înaintea voastră, adunati-vă cu putere din interior și stați ferm pe drumul vostru, știind că schimbarea continuă să aibă loc înăuntrul corpurilor voastre și în întreaga viață din jurul vostru. Noile raze ale soarelui deschid codurile demult latente din interiorul vostru iar procesul de intinerire al sistemelor de cinci corpuri are loc treptat.

În timpul acestor vremuri, este important pentru voi să rămâneți constanți și pe drumul cel bun. Exercitați-vă puterea pentru a ține și radia mai multă lumină în aura voastră în mod consecvent și persistent pe măsură ce transformarea continuă. Trimiteți raze de lumină albă sistemelor guvernamentale și judiciare ale țării voastre, sistemelor educaționale, sistemelor monetare, deoarece acestea trec prin anumite perioade de recalibrare.

Voi păsiți pe calea deschizătorului de drumuri, cu fiecare pas pe care îl faceți voi integrați forțele opuse din interiorul vostru și le folosiți pentru a crea în mod constient frumusetea în voi și în jurul vostru ,experimentând ceea ce înseamnă a fi creator, a fi VOI înșivă ca o putere dinamică vie ce așteaptă să fie exprimată. Energia în interior curge prin inima voastră, prin centrele chakrelor voastre din spiritul vostru etern și o respirați înăuntru sărbătorind viața într-un corp fizic aici pe Pământ în timp ce treceți la următorul nivel al potențialului nostru individual și colectiv.

Fiecare gând, cuvânt si activitate în povestea vieții voastre de zi cu zi aduce magia abilitatilor voastre creative. Folosiți calitățile de înțelepciune și discernământ în timp ce țeseți firele cu adevăr, aducând echilibru, ordine, unitate și finalizare, în tot ceea ce faceți. Alegeți cu înțelepciune ceea ce voi creați pentru că se manifestă nu numai în vizibil, ci în toate dimensiunile vieții.

Voi încheiați o mare transformare în viața voastră și sunteți gata să vă implicați în adevăratul vostru scop, fuzionând energiile masculine și feminine în voi într-un mod echilibrat și complet. Voi sunteți pe deplin atât umani cât și divini și aveți pace și bunăstare pe măsură ce deveniți mai confortabili în această cunoaștere. Un nou început face cu mâna în timp ce păsiți cu curaj înainte. Amintiți-vă că noi suntem cu voi întotdeauna.

Până săptămâna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati