Pagini

11 februarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:10- 17 februarie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Efectele cele mai recente ale valurilor de energie ce sunt direcționate spre Pământ sunt acum simțite în fiecare suflet. Pentru cei care au făcut munca interioară, există o luminare a spiritului lor în timp ce abordează viața lor de zi cu zi. Aceasta Lumină este sesizabilă de catre cei care îi cunosc, dar nu îi văd în mod regulat. Este un lucru imposibil de definit ceea ce face aceste persoane iasă în evidență și aceasta este, desigur, Lumina lor interioară. Acesta este un moment excelent pentru a reînnoi devotamentul pentru disciplinele voastre de zi cu zi, astfel încât să puteți profita din plin de oportunitățile care sunt prezentate.

Fiecare individ de-a lungul planetei începe acum să facă alegeri pentru a lua înapoi suveranitatea lui proprie de a FI și se unește în centrarea atentiei ce este destinată să atragă interesul asupra problemelor îndelungate și în curs de desfășurare care au nevoie de abordare. Vechile paradigme sunt schimbate clipă de clipă deoarece armonia energiilor între masculin și feminin este adusă în echilibru. Acest lucru poate crea haos în zone ale lumii unde a existat un dezechilibru de secole deoarece energiile masculine rezistă chemării de a se alinia cu energiile înalte ale cosmosului și legile universale de conduită.

Anomaliile din tiparele meteorologice continuă și Pământul încă se adaptează deoarece alinierea mai mare la centrul galactic produce efecte. Vechile moduri de comportament sunt evidențiate în mass-media și aduc în atenția maselor nevoia de evaluare și schimbare. Cei care iși mențin integritatea lor ancorează această energie în noua paradigmă. Toți sunt testați în hotărârea lor de a deveni mai mari decât i-au făcut să creadă limitele anterioare ca pot deveni. Este momentul de a deveni tot ceea ce sunteți cu adevărat în adâncul interior al mintii voastre.

Procesul de purificare este de obicei unul foarte provocator. Este adesea destul de dificil de a vedea aspecte ale sinelui care au nevoie de transformare. Este valoros să stiți ca cei cu care interacționați zi de zi sunt cei care reflectă ceea ce trebuie să abordați și să fie privit. Este folositor să ne amintim că au fost de acord la un nivel spiritual să facă acest serviciu pentru voi, deoarece ca și suflete acestea vă iubesc foarte mult. Poate fi dificil să realizați că toate provocările ce sunt experimentate în viața de zi cu zi sunt cele pe care voi, ca suflet suveran, le-ați adus în viețile voastre pentru a vă concentra atenția pe ariile de rafinament ale sufletului care au încă nevoie de lucru.

Rafinamentul ce are loc în zonele de exprimare umană de către toată omenirea este în curs de desfășurare. În umanitate, tot ceea ce este de bază și de vibrație joasă este în cădere lentă și este înlocuit cu o dorintă constientă de a păși pe această lume ca un Sine autentic adevărat. Vor fi multe momente de explozii spontane de bucurie pură, care izvorăsc din fiecare inimă pe măsură ce fiecare trăiește viața lumească exprimând natura adevărată a spiritului în aceste vremuri dificile. Bijuteria care sunteți într-adevăr este lustruită într-o strălucire și reflecție mai mare iar acest proces îi atinge si îi influentează și pe ceilalți în moduri uimitoare.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati