Pagini

4 februarie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:3- 10 februarie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Voi intrați într- un moment magic, care va deschide mai multe căi de posibilități pentru fiecare dintre voi. Fiți deschisi la sincronicitățile care apar cu mai multă rapiditate în viețile voastre și încercați să recunoasteți oportunitățile care vă sunt prezentate. Aceste îndemnuri vin în diferite forme subtile, în moduri care vă pot părea obișnuite și va depinde de voi pentru a discerne comoara ce vă este dată. Ați putea spune că sunteți într-o vânătoare de comori! Spiritul aduce mai multe piese ale puzzle-ului, care va pune "Humpty Dumpty "*din nou împreună. Cheia este de a fi pe deplin prezent în momentul Acum.

A rămâne împământat la Pământ vă va ajută în aceste momente să acționați asupra oportunităților exterioare care vin. Aceste oportunități variază și sunt la fel de diverse ca Universul larg. Ceea ce este bine pentru cineva poate ajuta pe altul să găsească indicii la propria împuternicire, deci este important să vă uniți pentru a vă împărtăși intuițiile și concluziile. Jocul amintirii a început, faceți din acesta o aventură plină de pasiune, entuziasm, inocentă si mai presus de toate, aveți încredere că mergeți în următoarea etapă a călătoriei voastre. Multe minuni pot avea loc și vor avea loc în timpurle ce vin.

Descărcările de energie din dimensiunile înalte continuă în ciclurile lor și cei mai multi dintre voi le puteți simți acum pe măsură ce apar. Ca și canale de energie, voi ajutați la crearea realității Noului Pământ, fiind dispuși să permiteți acestor energii să curgă prin voi și înțelegem că acest lucru poate fi o provocare uneori, deoarece pare că efectele de purificarea ale descărcărilor nu se mai termină niciodată. Acesta este un timp care necesită multă răbdare cu voi însivă si încercarea voastră de a vă deplasa în accelerarea transformării sinelor voastre umane. SE ÎNTÂMPLĂ si este o forță în sine ce iluminează și activează mai multe catene ale ADN/ ARN -ului vostru.

Creșterea spirituală are loc pe măsură ce trupul și conștiința fiecărui suflet poate tolera în condiții de siguranță marile intrări de energie, Lumină, cunoaștere și informație. Încetul cu încetul, fiecare treaptă pe scara evoluției produce mult mai multe initieri care apar de obicei la nivelul eteric și aduce provocări în viața voastră de zi cu zi pentru a vă întâlni cu echilibrul și armonia. Creația de maestrii merge înainte fără încetare și, desigur, ne referim aici la măiestria vieții și experienței într-un corp uman. În timp ce acest lucru aduce succes individual, de asemenea, ajută la creșterea globală a câmpului energetic care înconjoară atmosfera Pământului.

Noi vă rugăm să rămâneți fideli vouă înșivă, căilor voastre individuale și să nu renunțați niciodată atunci când drumul pare prea lung. Există întotdeauna o soluție care se află în fiecare problemă aparentă. Aveți încredere că ghidarea voastră interioară vă va aduce mereu cel mai înalt bine într-un mod care va crea mai multă bucurie și fericire în viețile voastre de zi cu zi. Aerul abundă cu posibilitati infinite acum.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

*(NT. personaj într-o ghicitoare)

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati