Pagini

18 martie 2013

Arhanghelului Uriel -Sunteți un Cuvânt al lui Dumnezeu


Prin Jennifer Hoffman - 18 martie 2013

Sunteți un Cuvânt al lui Dumnezeu, o expresie a luminii divine și iubirii neconditionate în formă umană.Misiunea pe care ați întreprins-o în această viață și în fiecare viată nu este să urmați orbește Cuvântul lui Dumnezeu, să faceți ceea ce vi se spune și să urmați o cale care este creată pentru voi sau în numele vostru. Misiunea voastră este de a fi un Cuvânt al lui Dumnezeu, ca o expresie singulară si unică a lui Dumnezeu sau a Sursei în formă umană. Acest Cuvânt este unica voastră conexiune de putere la Sursă, prin Cuvânt creați raiul pe pământ și prezentați darurile voastre lumii. Voi, ca și Cuvânt al lui Dumnezeu întrupați o lumină unică în lume. Ce cuvânt doriti să fiți si cum doriți să-l întrupați? Alegerea este a voastră. Cuvântul vă oferă puterea, modul în care alegeți să-l întrupați și să-l folosiți vă permite să-i accesați puterea.

Prezența voastră umană este un recipient (vas) pentru spirit, un container pentru energia luminii și a adevărului de care lumea are nevoie pentru a se ridica dincolo de umanitatea sa si pentru a-si îmbrătisa divinitatea. Acest lucru nu este scris ca și Cuvânt al lui Dumnezeu pe care toată omenirea ar trebui să-l urmeze, el este creat prin luminile individuale care le reprezentați în calitate de Cuvânt al lui Dumnezeu, fiecare din ele este un ambasador divin al luminii, care aduce lumina divină și adevărul lume. Fără voi spiritul nu are acces la lumea materială, fără spirit voi sunteți conduși de ego și sunteți fără acces la scopul sau direcția voastră divină. Ca și Cuvânt al lui Dumnezeu voi întrupați spiritul, îl înzestrați cu intenție, focalizare și exprimare. Voi, ca si Cuvânt al lui Dumnezeu sunteți Sursa în acțiune.

Cuvântul care sunteți este alegerea voastră; puteți întrupa orice aspect al energiei Sursei pe care îl alegeți, bucuria, pacea, iubirea, abundența sunt câteva opțiuni. Fiți conștienți de faptul că nu există nici o judecată în energia Sursei, astfel că Cuvântul este, de asemenea, prezent în cei care predau prin frică si separare. Scopul misiunii este de reconectare și ascensiune și acest lucru se realizează în multe moduri diferite. Pentru a fi un Cuvânt al lui Dumnezeu înseamnă a vă cunoaște pe voi înșivă ca divini și a fi dispuși să vă exprimați divinitatea voastră în lume, prin viața pe care o trăiți, alegerile voastre și intenția. Acest lucru nu necesită ca voi să fiți buni sau "sfinți", necesită ca voi să vă recunoașteți pe voi înșivă ca întreg, întruchipând umanitatea si divinitatea voastră, într-un parteneriat de co-creatie, care permite cea mai înaltă expresie a conexiunii voastre cu Sursa și intenția de a fi un recipient de lumină și energie divină.

Alegeți Cuvântul care doriți să fiți și îmbrățișați energia sa. Schimbați-vă alegerea asa cum vă simțiți inspirați să fiți mai pe deplin în scopul vostru de a fi un co-creator cu conexiunea voastră divină. Într-un univers infinit si abundent, există oportunități infinite și abundente de a învăța, vindeca, transforma si ascensiona și pe măsură ce vă angajați în propria voastră călătorie , voi de asemenea creați, pentru lume. Nu există limitări în capacitatea voastră de a exprima energia Sursei iar atunci când sunteți cea mai bună ,mai puternică și cea mai înaltă expresie a voastră ca om divin, și recipient pentru/al Sursei, sunteți cuvântul cel mai înalt și cel mai puternic al lui Dumnezeu, exprimat ca voi.

Copyright (c) 2013 de Jennifer Hoffman. Toate drepturile rezervate.

http://enlighteninglife.com/you-are-a-word-of-god/

Traducere- Eliza