Pagini

25 martie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 24-31 martie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

A fost un mare aflux de energii comice mai înalte, care au inundat atmosfera Pământului și această energie lucrează prin toată Umanitatea într-un mod de curățare care nu este un proces plăcut pentru cei care nu au fost treziti la cunoașterea Procesului evolutiv care se produce acum. Fie că are cunoaștere sau nu, fiecare persoană de pe planetă trebuie să treacă prin proces, pentru că planeta este largă. Pe măsură ce au loc revoltele mentale și emoționale în fiecare suflet, are loc o mai mare conștientizare a puterii personale și trebuie să aiba loc o mai multă adaptare și acceptare și pentru cea mai mare parte aceasta va avea loc.

Acesta este motivul pentru care atât de mulți dintre Lucratorii în Lumină care au făcut acest lucru pentru atât de mult timp și care au curățat câmpurile lor de energie au experimentat o renaștere a acestor energii înăuntrul lor. Cauza este câmpul colectiv al formelor-gând energetice de la fiecare persoană de pe întreaga planetă. Omenirea mai trebuie încă să învețe că fiecare este responsabil de gândurile lui și că este foarte important pentru fiecare să devină responsabil. Preaiubiții noștri Lucrători în lumină au fost de acord în mod voluntar să-și asume un anumit grad al acestor energii din nou, pentru a facilita procesul de transmutare într-o manieră accelerată pentru toți și acest lucru SE realizează.

Datorită serviciului iubitor pe care Lucratorii întru Lumină l-au efectuat în mod voluntar, lumea este într-o situație mult mai bună și mai stabilă decât era posibil cu câteva luni în urmă. Deși cei mai mulți dintre voi nu vă amintiti în mod conștient că acest acord a fost făcut în dimensiunile înalte, cunoașteți că a fost făcut cu intenția de a atenua potențialul unei mari suferințe din viața fiecărei persoane de pe planetă și prin urmare vă rugăm să nu credeți că regresați în dezvoltarea voastră, pentru că nu este așa. Fiecare dintre voi face pasi mari în evolutia și dezvoltarea voastră spirituală. Totul este pe drumul cel bun iar câmpul de potențial nelimitat este larg deschis pentru fiecare om de pe planeta voastră.

Aceasta este calea fiecăruia dintre voi care ați ales să vă întrupați pe aceasta planetă frumoasă. Inimile voastre individuale și câmpurile energetice emană o lumină mare, care a ținut în mod colectiv un câmp mai mare, care vă ajută în multe moduri. În zilele următoare, multi dintre voi vor începe să știe acest lucru în conștiinta voastră de veghe iar aceasta va facilita un salt evolutiv și mai mare înainte pentru toți de pe Pământ și, deasemenea, pentru Pământul însuși . Multe schimbări benefice au loc și vor continua să aibă loc în timp ce mențineți acest spațiu energetic pentru cel mai înalt bine pentru toți. Noi vă rugăm să continuați să mențineți acest câmp colectiv de Lumină, pe măsură ce aceste multe schimbări au loc, deoarece este absolut necesar, cu scopul de a aduce și a ancora mai multă lumină pe planetă.

Lucrăm împreună pentru binele comun și în fiecare zi facem progrese. Vă rugăm să acceptați posibilitatea că VOI co-creați aceste schimbări, pentru că în timp ce faceți acest lucru, puterea voastră creste și se extinde iar acest lucru va crea o mai mare expansiune a conștiinței în toate. Puterea voastră este una care permite, care ajută pe alții să aibă spațiu pentru a se trezi și a începe să preia frâiele conștiinței și sistemelor lor de operare umane și pe măsură ce fac acest lucru, câmpul de posibilități mai mari se extinde și mai mult întrucât Lumina lor se adaugă la acesta . Suntem plini de bucurie în timp ce privim cum se desfâsoară acest lucru și adăugăm Lumina noastră la eforturile voastre.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

Traducere Eliza Fati