Pagini

8 iulie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 07- 14 iulie 2013


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce se încheie finalizarea multor probleme în viața personală, să știți că există un punct de cotitură ce se apropie, care vă va găsi în cele din urmă eliberați de densitățile mai grele cu care ați fost confruntați. Acest lucru s-a întâmplat pentru că mulți dintre voi ați ales să vă asumați și să experimentați aceste vibrații joase, ca o modalitate de a facilita o curățare rapidă a câmpului colectiv al umanității care înconjoară Pământul. Câmpul a fost curățat în cea mai mare parte iar acum este mai ușor pentru sufletele care se trezesc să se ocupe de problemele lor personale, care încep să iasă la suprafață pe măsură ce energiile cresc și se intensifică. Ceea ce ati terminat acum este experimentat de populația generală, dar fără densitatea acumulată de la generațiile trecute pentru a-i îngreuna.

Este important pentru fiecare dintre voi a menține o conexiune mai mare cu sinele înalt și ghidarea voastră spirituală în orice moment și a evita să fiți atrasi în dramele personale și colective, care au loc. Sarcina voastră este de a rămâne centrati pe crearea și păstrarea viziunii unei noi realități, a unei vieți mai bune pentru toți. Să știți că acest lucru poate fi un proces dificil pe măsură ce cei pe care îi iubiți și îndrăgiți vor trece prin procesul lor de creștere și de trezire a conștiinței și acest lucru poate afecta propriul vostru echilibru în dorința de a-i ajuta. Împuterniciți-i cum puteți mai bine în timp ce cunoașteți că numai ei pot trece prin orice ar trece. Nimeni altcineva nu poate merge pe calea lor alesă pentru ei.

Voi sunteți cei care sunteți lumina lumii în aceste vremuri de aceea este important să continuați să vă sustineți și să aveți grijă de voi. Pe măsură ce descărcările de activare a energiei continuă, odihniți-vă cât mai mult posibil pentru a le asimila și absorbi cu o mai mare usurintă si gratie și mențineți întotdeauna disciplinele voastre de zi cu zi pentru a menține campul vostru energetic puternic și sănătos. Imaginați-vă și cunoști-vă pe voi înșivă ca pe o ființă de lumină, un pod curcubeu între cer și pământ, un canal de iubire, care aduce și ancorează raiul pe pământ. Cinstiti-vă pentru că jucați acest rol și mențineți-vă echilibrul. Drumul vostru devine acum mai ușor pe măsură ce omenirea ca un întreg este dispusă să ia o mai mare responsabilitate pentru tot ce se întâmplă în lumea din jurul ei.

Semnele sunt peste tot că schimbarea este impulsul acestor timpuri și aceasta necesită schimbări în cadrul societății. Tot ceea ce a fost acceptat ca norma nu mai poate fi stabil ca un dat, pentru că totul este acum într-o stare de flux și umanitatea trebuie să devină adaptabilă și schimbătoare de asemenea. Ea (umanitatea) trebuie să sape adânc în interior pentru a găsi propria conectare la sursă și pe măsură ce apar schimbările, acest lucru va fi realizat. Oamenii își vor da seama că achiziționarea de lucruri ale acestei lumi nu a fost scopul principal al ființei lor de pe această planetă și că aceste lucruri pot dispărea rapid într-un mod care este în afara controlului lor și că ceea ce este cu adevărat important este conectarea pe care o au unul cu celălalt.
Continuați să rămâneți fermi în Lumina voastră în timp ce sunteți împământati în planeta voastră pe măsură ce inițiați calea de urmat. Puteți conta doar pe conexiunea voastră la Sursă. Deveniti observatorul a tot ceea ce vine în propriul câmp de posibilități, astfel încât să puteți manevra drumul vostru în necunoscut. Cunoașteți-vă pe voi înșivă, pentru că aceasta este cheia pentru tot. Voi si numai voi, dețineți cheia pentru împărăția din interiorul vostru.

Până săptămâna viitoare

EU SUNT HILARION

© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati