Pagini

1 iulie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii:30 iunie - 6 iulie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Acum începeți să avansați în amintirea adevăratului vostru scop și lucrare aici, pe planetă. Voalurile au devenit mai subtiri si distincția între dimensiuni nu este la fel de mare acum. Această perioadă va fi plină cu evenimente minunate și miraculoase, atât la nivel personal cât și colectiv. Revelațiile vor veni repede deoarece vechile moduri de păstrare a secretelor și lucrările din spatele scenei nu vor mai fi acceptate. Energiile cosmice ale iubirii și cele care sunt benefice și de susținere pentru trezirea întregii umanităti au crescut în intensitate și magnitudine. Acest lucru poate fi un catalizator mare pentru schimbare și transformare și observăm cu mare interes efectele fiecărui val.

Este de datoria fiecărui purtător de lumină să-și mențină poziția și să rămână ferm în câmpul lor de lumină și de a ancora zi de zi acest lucru în inima de diamant cristalin a Mamei Pământ. Noi vedem că fiecare dintre voi face acest lucru în fiecare zi, cu mare determinare și persistența și asta face o diferență în centrul planetei. Pe măsură ce această lumină se extinde în centru se mișcă în cercuri concentrice tot mai mari la suprafața planetei și pătrunde toată viață de pretutindeni. Există un răspuns la apelul din partea locuitorilor și toată viața simte o accelerare a anticipării evenimentelor iminente, care vor transforma lumea așa cum o știu acum. Această transformare începe în fiecare inimă și apoi luminează inimile celor din jurul lor.

Schimbarea iminentă în conștiința colectivă este una care a fost vestită de milenii și acum începe în serios. Va fi, desigur, haosul de obicei, pe măsură ce aceste schimbări apar în timp ce vechile paradigme de gândire luptă din răsputeri să-și păstreze locurile lor, dar acest lucru nu va mai fi posibil și se vor prăbuși departe în pulbere. Ceea ce se ridică în locul lor este ceea ce voi, co-creatorii, vă imaginati și construiți. Șablonul este acum gata pentru construcție și este unul care nu poate fi corupt, nici manipulat într-un mod necinstit. Numai ceea ce este pentru binele suprem al tuturor poate avea efect la această nouă formă. Acest lucru este ceva ce omenirea va construi din energiile care apar în inimile sacre ale umanității pe măsură ce amintirea revine.

In timp ce construiți acest sablon, veți începe să observați că sentimentele de comfort și de bucurie vă vor pătrunde întregul câmp de energie. Vor fi tot mai multe momentele de pace și liniște în interor și fiecare suflet va avea acum posibilitatea de a se conecta cu adevărul dinăuntrul lui. Sufletele vor simți detașare de orice evenimente care au loc pentru a distrage atenția de la impulsul de transformare. Cu alte cuvinte, orice ar apărea nu va fi luat personal de către fiecare individ, dar va fi înțeles ca fiind o parte a procesului de transformare și al recunoștinței, în loc de frică, este emotia cea care va fi simțită în fiecare inimă.

Fiecare suflet întrupat pe pământ va începe să-și exprime calitățile esenței lor divine de a fi. Acest lucru va duce la schimbări în toate sistemele de operare de pe planetă pentru a reflecta voința divină de pace, armonie, unitate și cooperare. Fiecare suflet va avea un rol activ în acest proces, pentru că ei vor înțelege că este necesar aportul și acțiunile lor pentru a efectua aceste schimbări. Voi, ca purtători de lumină, susțineți energetic această mișcare așa cum apare în lumea voastră, pentru că aceasta este viziunea voastră care vine în fructificare. Totul este bine si totul este perfect.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT HILARION


© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati