Pagini

9 decembrie 2013

Hilarion Mesajul săptămânii: 8-15 decembrie 2013

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Schimbare continuă să aibă loc în fiecare colț al lumii voastre . Ceea ce a fost ascuns continuă să fie expus la lumina conștientizării și discernământului omenirii . Tot ceea ce a fost odată ținut ascuns de mase nu mai poate fi controlat și diseminarea informațiilor ce iluminează călătoresc prin intermediul undelor de pe planetă în doar câteva secunde . Tot felul de activități secrete ajung să fie privite cu constientizare si recunoastere si acest lucru va continua să fie așa până când totul este transparent în toate interacțiunile între oamenii din lume . Acest lucră permite fiecărei persoane să devină mai bine informată cu privire la numeroasele activități care au loc , astfel încât acestea să poată contribui la alegerea lor cu privire la modul în care doresc ca lumea lor și lucrările din lume să fie efectuate .

Nu va mai fi tolerată înșelăciunea și acest lucru va deveni , din ce în ce mai clar pentru toți cei care speră să continue în vechea paradigmă de a ține masele ignorante cu privire la activitățile din spatele scenei care au avut loc pe planetă , pentru că de îndată ce sunt făcute acordurile secrete, ele vor fi descoperite și expuse . Vremurile în care trăiți fac apel la adevăr , corectitudine , dreptate și onoare în toate activitățile . Mințile și inimile tuturor oamenilor planetei sunt obosite de afaceri , ca de obicei și devin din ce in ce mai nerăbdători cu cei care ar trebui să servească binele propriilor cetățeni . Apelurile de trezire au fost făcute în multe țări diferite și au demonstrat clar acest lucru tuturor celor care au înșelat oamenii pe care ar trebui să servească , trebuie doar sa citiți sau să ascultați buletinele de știri de zi cu zi pentru a vedea că ele sunt pline de astfel de povești și informații .

Sunteți încă în trecere și mergeți între două lumi , sistemele vechi și aproape prabusite , și noua realitate a Pământului în constiința dimensiunilor mai înalte . Este dificil pentru multi dintre voi pentru a realiza binele care are loc peste tot în jurul vostru deoarece accentul este aproape întotdeauna pus pe întâmplările vechilor moduri de a face afaceri pe planeta voastră . Acestea sunt iluzii care dispar rapid din conștiința umană . În locul lor vine o dorință sinceră de a face ceea ce trebuie în toate activitățile între oameni , națiuni și în lume . Există un sentiment de urgență și de anticipare , care se face simțit în mod tangibil în mai multe persoane din întreaga lungime și lățime a planetei. Este de datoria fiecărui individ de a se menține la cele mai înalte standarde de conduită în toate interacțiunile deoarece acest lucru va facilita un efect exponențial în toate comunicările care au loc .

Creșterea coeficientului de energie și lumină continuă necontenit pentru a efectua modificări și transformări în toate aspectele existenței umane . Exista o mare nevoie de vindecare a rănilor vechi în multe persoane care încearcă să găsească o metodă de a realiza acest lucru . Mulți dintre cei care tocmai s-au trezit vor căuta răspunsuri la multe întrebări pentru a-și atenua temerile, îndoielile și confuziile lor . Voi, cei care sunteți maeștrii vieții în curs de dezvoltare pe o planetă fizică sunteți acum plasati într-o poziție de frate mai mare sau sora , nu atât de mult ca ani ci ca înțelepciune. Lumina pe care o aveți devine cu ușurință vizibilă în cei ce caută și o vor căuta .

Pe măsură ce ați întâlnit mari provocări și responsabilități în ordinea mai mare a lucrurilor , v-ați calificat pentru rolul de ghid și profesor la alții din sfera voastră de influență și veți intra în curând în noile roluri cu mare plăcere și încredere , știind că aveți înțelepciunea în voi pentru a oferi asistență atunci când și după cum este necesar . A avut loc multă formare în timpul când corpul vostru fizic dormea și aceasta se va activa în sincronizare divină . Amintirea misiunii voastre va deveni din ce în ce mai disponibilă în zilele următoare .
Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

http://www.therainbowscribe.com/

Traducere Eliza Fati