Pagini

16 decembrie 2013

Hilarion- Mesajul saptamânii : 15-22 decembrie 2013

Preaiubitilor ,

Cu cât se apropie solstițiul și va intra în vigoare , umanitatea este înălțată tot mai sus și mai sus în câmpurile ei energetice și fiecare ființă este înzestrată cu prezența tărâmurilor angelice într-un mod mai cuprinzător decât înainte . Acest lucru permite fiecărui individ să primească grația tărâmurilor angelice care ajută la deschiderea inimilor și sufletelor lor la frecvențe mai înalte de lumină și iubire . Pe măsură ce fiecare primește un aflux mai mare de descărcări de energie cristică în inima lor , are loc o schimbare profundă și subtilă în viața lor de zi cu zi . Acest lucru va începe să se arate în expresiile dintre fiecare membru al umanității , în timp ce acestia interacționează și se conectează unii cu alții . Atributele și calitățile de pace , bunătate iubitoare și bunăvoință vor deveni , mai adesea ,exprimate , unul cu celălalt , pe măsură ce omenirea începe să înțeleagă scopul mai mare al multor lucruri care nu au fost disponibile pentru discernământul ei înainte .

Peste tot pe planetă , va răsări o mișcare de conștiință a iubirii și omenirea va fi ridicată într-o percepție mai înaltă a scopului ei adevărat de a fi aici, în istoria acestei planete în acest moment . Multe descoperiri vor începe să aibă loc în conștiința fiecărui individ și vor fi reflectate de oglinzile iubirii și de constiinta unitatii în cele mai mari expresii ale vieții pe pământ. Oamenilor nu le va mai fi frică sau să se simtă constrânși să-și exprime pe deplin iubirea ce o simt la un moment dat în inimile lor . Toată frumusețea calitătilor superioare din fiecare suflet se va ridica la suprafata în bucurie și fericire în expresia exterioară . Fiecare individ va face efortul de a redirectiona gândirea în procesele care binecuvântează pe alții și pe ei înșiși prin acțiunile, gândurile și faptele lor . Plata acesteia înainte va deveni , expresia regulată în fiecare individ , așa cum acestia înțeleg că prin dăruire altora ei la rândul lor ,își dau lor înșiși.

Se va vedea ca legile universului vor îndeplini intențiile cele mai mari ale omenirii , cu o frecvență mai mare și oamenii vor realiza mult mai ușor împlinirea visurilor lor cele mai profunde și dragi decât înainte . Fiecare suflet va înțelege faptul că este răspunzător pentru binele care se manifestă în viața lui, pentru că este ceea ce el a oferit pentru a deveni o realitate . Această lege a fost mereu în vigoare , dar densitatea planetei a fost una care a fost mult mai lentă pentru a se realiza . Totul se schimbă acum rapid și minunile lumii în care umanitatea trăiește si respiră vor fi văzute , recunoscute și apreciate . Într-adevăr , aceasta este cea mai frumoasă și mai minunată planetă din univers ! Omenirea are un mare potential în interiorul celulelor si în sistemul ADN și acesta va începe să se manifeste în mod natural și cu bucurie.

Peste tot pe planetă , se va vorbi în pace și armonie , decretând o mai bună experiență de viață pentru toate sufletele care aleg să se încarneze într-un corp fizic , astfel încât acestea să poată aduce finalizarea planului și scopului vieții lor . Energia iubirii se va manifesta cu o mai mare frecvență și intensitate decât înainte si din aceasta cauza , va fi o transformare în interiorul fiecărei persoane , care nu a mai fost niciodată înainte imaginată . Fiecare persoană va fi smerită , pe măsură ce aceasta realizează ce mare oportunitate le-a fost oferită în întruparea lor pe această planetă în timpul acestor vremuri iar acest lucru se va atribui renașterii calităților superioare de exprimare din cadrul fiecărui individ și din cadrul sistemelor care au funcționat pe această planetă .

Omenirea se va ridica la unison cu Pământul , pe măsură ce aceasta este înălțată în energiile care pătrund toată viața pe Pământ și va fi nevoie de un efort foarte mare pentru a rectifica orice rău făcut Pământului și tuturor regatelor în căutarea bogătilor mai presus de toate . Vor fi modalități mai bune de căutat pentru a asigura elementele esențiale pentru toată omenirea care vor fi în armonie cu toată viața pe Pământ . Acest lucru va facilita punerea în aplicare a unei noi tehnologii , care a fost suprimată în trecut și va face viata pe planeta mai simplă și mai ușoară decât a fost experimentată înainte. Toți cei care primesc aceste cunostinte noi sunt cei care au fost de acord să le împărtășească în mod liber , în scopul de a aduce transformarea în dimensiunile mai înalte ale conștiinței în aplicare mai repede . Acesta este cel mai incitant progres în procesul de ascensiune pe planeta voastră .

Pâna saptamâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastratorul al simfoniilor Gratiei

www.therainbowscribe.com

traducere Eliza Fati