Pagini

10 februarie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 09-16 februarie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Mulți dintre voi simțiți o stare detașată de a fi ,pe măsură ce asimilați energiile omniversale care au venit în valuri pe planeta voastră în spirale de lumină curcubeu în continuă creștere. Această detașare pe care o simțiți este parte a procesului de introspecție mai profundă în care vă conectați la un nivel al fiintei voastre , care nu a fost disponibil înainte și pentru a vă utiliza abilitățile multi- dimensionale . Veți decoperi că lucrați simultan pe mai multe niveluri iar acest lucru crează câteva posibilități și probabilități interesante pe care le explorați cu observații adecvate și învățare . Este tot mai ușor a crea o poveste cu doar un singur gând, care începe cu privirea unui singur obiect și înainte să o stiți , o poveste întreagă apare , completă cu sentimente și emoții.

Devine clar că fiecare scenariu poate avea mai multe rezultate diferite în funcție de accentul pe are doriți să-l explorați și de aici nevoia de auto- disciplină și responsabilitate cu puterile de creație redescoperite . Nevoia de claritate în cunoașterea dorintelor voastre interioare devine prioritatea cea mai de sus în perioadele acestea pe măsură ce vă dați seama că gândurile voastre pot produce ceea ce credeți . Se cuvine ca fiecare individ să devină , maestrul proceselor lui de gândire și să știe când să observe ceea ce este formulat și când să renunțe la ceea ce nu dorește cu adevărat să experimenteze în viața lui - pentru că pe măsură ce dezvoltați o frecvență de vibrație mai înaltă , cu atât mai mult manifestarea gândurilor voastre se accelerează în realitatea voastră de zi cu zi .

Practicați trimiterea unei raze de iubire din chakra inimii voastre către toată lumea pe care o întâlniți sau sunteți pe cale să o întâlniți . Această practică universală va începe să vă pregătească relațiile cu alții pentru a opera la un nivel mai ridicat de interacțiune sinceră și pașnică . Trimiterea razelor de iubire înaintea fiecărei reîntâlniri va crea un câmp de comunicare cu inima deschisă, bazat pe sinceritate și încredere . Acest act simplu , atunci când este practicat și rafinat , va deschide uși care au fost închise pentru mai multe ere și arta de comunicare semnificativă între toate persoanele va veni în prim plan . Această capacitate este foarte necesar să fie dezvoltată între rasa umană iar pe măsură ce crește și se extinde , omenirea va avea instrumentele necesare pentru interacțiunea cu toate ființele , inclusiv cu cele din afara planetei atunci când se apropie acel timp .

Continuă să fie cel mai important să vă hrăniți gândurile doar cu ceea ce este de cea mai înaltă integritate și intenție , astfel încât, în acest proces, să sporiți calitatea experiențelor de viață . Pe măsură ce decretați un rezultat mai bun pentru voi și cei dragi în viața de zi cu zi , voi deasemenea inspirați viața celor din sfera voastră de influentă si în timp ce practicați cu sârguință , viața voastră o ia pe o cale strălucită aurie, de mirare , magie, și dulce sincronizare . Fosta domnie a ego-ului inferior devine o integrată acceptare a tututor aspectelor ființei celuilalt iar integritatea lăuntrică este experimentată în mod regulat.

Munca interioară continuă pe măsură ce rafinați și ajustați acele zone ale expresiei și personalității voastre umane , care sunt gata să se mute în integrare cu aspectele mai înalte ale ființei voastre . Pe măsură ce acest lucru are loc , voi recâștigați mai mult din măreția și propria divinitate înnăscută și această putere este simțită de cei din jurul vostru ca o căldură a inimii și splendoare de adevărată noblețe . Interiorul devine remarcat și apreciat în timp ce adevaratul sine divin apare pentru a-și face simțită prezența .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației

.www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati