Pagini

24 februarie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 23 februarie - 2 martie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Vânturile schimbării sunt asupra voastră . În timp ce viața merge mai departe ca și înainte , schimbările care au loc înăuntrul vostru sunt vaste . Aceste schimbări au loc în fiecare suflet care trăiește pe planetă . Fiecare suflet a fost de acord să experimenteze aceste schimbări . Prima schimbare notabilă va fi o mai mare capacitate de a simți emoția și de a o exprima . Cei mai multi oameni de pe planetă și-au suprimat emoțiile , cu scopul de a-și întări inimile , astfel încât acestia să poată funcționa într-o densitate tot mai mare dar aceste filtre se vor diminua acum deoarece există mult mai multă lumină decât înainte . Pe măsură ce fiecărei persoane îi este permis să simtă cu adevărat și să vorbească din inimă , tot ceea ce trebuie să fie exprimat va începe să iasă la iveală din interiorul ființei lor . La un moment dat în acest proces , sentimentele exprimate vor fi sentimentele de dragoste , urmate de sentimente de bucurie și de alte emoții pozitive, care vor mișca oameni în direcții necunoscute până acum în lumea voastră .

Oamenii de pe Pământ se adună împreună în număr mai mare decât înainte , astfel încât acestia să poată da glas la acele zone din lumea lor , care pot fi îmbunătățite . Indivizii sunt dispuși să-și sacrifice viața pentru schimbările pe care ei le cer . Este un moment tumultuos în problemele sistemelor vechii paradigme, care nu mai servesc nevoilor oamenilor . Pe măsură ce oamenii continuă să se trezească , iluziile sunt spulberate și cei care au păstrat populația sub subjugare sunt dezvăluiti . Nu există nici un loc ca aceștia să se ascundă căci revelațiile agendei lor din spatele camerelor ies la lumină , pentru că fiecare trebuie să vină acum față în față cu propriile alegeri și fapte , și să facă pace cu sufletul lor . În timp ce acest lucru va produce ceva haos , în cele din urmă este pentru binele suprem al tuturor .

Pe planetă sunt mulți care sunt gata să progreseze și să înceapă să implementeze schimbări radicale în toate aspectele de guvernare , precum și în toate funcțiile sale diverse . Ceea ce a fost implementat pentru a exploalta energia oamenilor într-un mod necinstit va fi înlocuit cu un sistem care este mult mai echitabil pentru toți de pe Pământ . Sistemul monetar va înceta în cele din urmă să mai existe în forma sa actuală . Există o suveranitate mai mare în față pentru fiecare persoană și fiecare va realiza responsabilitatea sa inerentă de a contribui cu aportul său într-un mod demn și onorabil , astfel că contribuțiile sunt în aliniere cu cel mai mare bine al tuturor de pe planetă și nu doar pentru câțiva selecți . Exploatarea omenirii într-un mod secret, va înceta pentru totdeauna și umanitatea ca un întreg va prelua torța de aliniere într-o mai mare măsură cu Creatorul a toate , astfel încât aceasta va fi în armonie cu legile universale de conduită .

Unele modificări foarte surprinzătoare încep să iasă la lumină . Aceste schimbări creează un efect de reacție în lanț în toate zonele din lume și vor facilita începuturile unui mod mai bun de trai pentru întreaga omenire . Cei în fruntea acestei mișcări vor fi în poziția de a realiza un mare bine . Oamenii încep să experimenteze o mai mare prosperitate și abundență în viața lor de zi cu zi iar acest lucru va avea un impact de anvergură asupra modului în care omenirea poate trăi în pace , armonie si prosperitate . Atunci când fiecare membru al familiei umane are tot ce este necesar pentru bunăstarea sa , siguranță și protecție , poate merge mai departe în domenii care nu au fost disponibile pentru ei înainte , domeniile spiritului și explorarea propriului lor suflet , a darurilor lor , aptitudinilor și talentelor care zac ca niște pietre ascunse înăuntrul lor . Acestea vor ieși la iveală pentru a binecuvânta pe cei din jurul lor într-un mod iubitor .

Subliniem importanța de a rămâne centrat și aliniat cu aspecte mai înalte. Dorința de a deveni unificat cu esenta divină arde luminos în cei care au făcut efortul de a se alinia cu lumina Creatorului din interiorul lor . Aceștia vor avea succes în intențiile lor de a-și manifesta Sinele Sfânt Cristic în și prin ei . Aceștia sunt avangarda noii rase umane , oameni divini pe deplin realizati , ce lucrează cu conștiinta unitătii . În toată planeta , se iveste cea de a doua venire a conștiinței Cristice.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati