Pagini

10 martie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 09 -16 martie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Multe schimbări au loc pe fața planetei. Modelele climatice crează anomalii în zonele care s-au bazat , de obicei, pe condițiile meteorologice stabile . Sursele de apă din lume sunt curățate și reînnoite prin eforturile multor oameni din întreaga planetă care vor lucra împreună pentru a adăuga energie apei și pentru a acorda asistență la elementalii apei . Multe zone se confruntă cu secetă și acest lucru este un motiv de îngrijorare pentru cei care trăiesc în aceste locuri . Alte zone ale lumii sunt inundate cu ploi care creează condiții excesive de inundații . Fauna sălbatică din lume se confruntă cu vremuri de confuzie si dezorientare, și multe specii , caută noi zone ale lumii în care să trăiască , după cum simt instinctiv valurile energetice ce pulsează de-a lungul pământurilor .

Oameni din lume primesc descărcări de energie și lumină care intră în câmpurile lor individuale si initiază schimbări în sistemele de operare umană . Conștiința omenirii trece printr-o îmbunătățire în timp ce noi informații sunt eliberate în atmosferă la ordinea zilei . Fiecare zi aduce noi dezvăluiri ce zădărnicesc și uimesc populația lumii . Pe măsură ce oamenii se luptă pentru a absorbi ploaia constantă de informații , ce este revelată , câmpurile lor energetice trec prin perioade de copleșire iar nevoia de odihnă și relaxare devine imperativă . Necesitatea de a simplifica rutina de zi cu zi , pentru a se adapta la actualizarea frecvenței este simțită de multe persoane iar pe tot parcursul zilei sunt experimentate accese de somnolență.

Există multe probleme personale , care sunt experimentate de oamenii din lume iar credința lor în umanitate și în propriile abilități este testată la limită . Acestea sunt energiile trezirii care aduc o realizare mai mare a faptului că este nevoie de ceva mai mult decât credință oarbă în privința faptului că cei pe care s-au bazat pentru a supraveghea funcționarea sistemelor din lume îndeplinesc așteptările lor . Oamenii din lume își asumă responsabilitatea pentru ce se întâmplă în propriul lor colț de lume și solicită schimbări în zonele în care sunt necesare și insistă asupra responsabilității în reprezentanții lor aleși . Cei care au abuzat de puterea lor sunt izgoniti din pozițiile lor și mai multe sisteme de guvernare sunt îmbunătățite la o distribuire mai echitabilă a corectitudinii și justiției pentru toți .

Fiecare persoană este chemată să se comporte în aliniere cu cea mai înaltă integritate a lor în a face ceea ce este drept și pentru binele suprem al tuturor . De a–și aminti de bunătatea interioară care locuiește în inima lor și de a avea încredere în aceasta, în ciuda influențelor externe ce încercă să atenteze la constiinta lor în diverse moduri . În cele din urmă fiecare acțiune , alegere și decizie se face între fiecare persoană și Creator cu cele mai bune intenții . A face ceea ce este drept menține pe cineva conectat la sensul spiritual al direcției și alinierii cu planul divin , indiferent de rezultatul experimentat . A face ceea ce o persoană simte că este corect este tot ceea ce se cere de la cineva .

A rămâne neclintit în propriul adevăr și integritate și a trimite dragoste și iertare altora , fără a încerca de a-i programa sau de a-i schimba creează o cale de reconciliere și de progres pentru toți . Este important de amintit iubirea , pentru că stă la baza tuturor situațiilor care testează spiritul cuiva , sentimentul de corectitudine , justiție și soluționare . Aveti credința că conexiunea cu aspectele mai înalte ale fiintei voastre , va prevala în vremurile bune și în cele dificile.

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati