Pagini

3 martie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 02-09 martie 2014


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor ,

Este important ca cineva să se conecteze în inimă și să urmeze ghidarea sa și să-și amintească că unii oameni trec în prezent prin experiențe ce necesită empatie, compasiune și înțelegere pe măsură ce se confruntă cu sentimentele lor, în modul lor propriu . Amintiți-vă de iubirea care se află în centrul ființei lor și în al vostru și lăsați-o să se exprime cum dorește. Unele schimbări care au loc în viețile oamenilor sunt cele care creează o reevaluare completă a modului în care își văd propria viață și acesta poate fi un proces dificil în timp ce este experimentat . La baza tuturor schimbărilor din viața cuiva se află o lecție de acceptare a faptului ca nu totul poate rămâne la fel iar aceste evenimente care au loc lasă un gol pe care nimic nu-l poate înlocui vreodată . În acest sens, doar trecerea timpului este cea care vindecă aceste realizări .

Iubirea în multiplele sale aspecte de exprimare este o forță puternică și poate vindeca chiar și cele mai cinice așteptări . Când este păstrată iubirea în primul rând în inima unei persoane , lumea conspiră pentru a aduce experiențe care reflectă această iubire. A permite ca inima cuiva să rămână deschisă în timpul acestor momente de durere și tristețe asistă la procesul de vindecare al fiecărui individ. Deseori , aceste expresii provin dintr-o rană adâncă dinăuntrul psihicului persoanei iar acest lucru permite persoanei să meargă în interior și să examineze aceste sentimente cu o mai mare atenție decăt ar fi acordat altfel . Acestea o ajută să-și crească și să-și extindă înțelegerea de sine și pe ceilalți din jurul său , astfel încât să înțeleagă că fiecare persoană are evenimente similiare , în propria ei viață care o ajută să se modeleze în expresii mai deschise și mai iubitoare ale atributelor Creatorului .

Pe temelia iubirii , totul și orice poate fi depășit. În viața fiecărei persoane vin multe evenimente și circumstanțe pe care sufletul lor a ales să le experimenteze , în scopul de a alinia acele zone din personalitatea lor proprie cu aspectele mai înalte ale expresiei umane . Îi ajută pentru a se conecta cu o putere mai mare decât pot percepe sinele lor umane și în acest mod încep să înțeleagă că există o forță mai mare la dispoziție în viața lor individuală decât au estimat anterior . Astfel calitatea credinței începe să crească și să se extindă în conștiința lor . Această trezire a cunoașterii unei puteri mai mari la dispoziție în viața lor, dăruiește persoanele cu capacitatea de a îndura încercările vieții și necazurile și îi umple cu o putere interioară ce nu se va pierde , indiferent de ceea ce se întâmplă .

Cu fiecare experiență de viață , fiecare câștigă o importantă valoare unică , care devine o parte din propriul repertor de competențe și instrumente, care le aplică în viață după cum este necesar . Doar prin experiență proprie se poate simți empatie și unitate cu o altă persoană . Și prin acest proces are loc unitatea între toate ființele. Există , de asemenea, procesul care vine odată cu dăruirea iubirii și sprijinului , care aduce vindecare și eliberează acuzațiile de sine , vinovăția , rușinea și alte sentimente care au menținut pe cineva într-o stare de vibrație joasă iar acest lucru poate elibera individul pentru a merge mai departe în viață lui într-un nou început simbolic .

Fiecare viață trăită pe Pământ are o mare valoare și cei care părăsesc acest plan de existență lăsa o amprentă profundă asupra celor din sfera lor de influență . Cei care sunt lăsați în urmă trebuie să privească la darul care le-a fost dat de către cei dragi lor în asocierile și interacțiunile lor cu fiecare. Uneori , aceste daruri pot fi recunoscute numai prin trecerea timpului și experiență în cei lăsati în urmă . Fiecare experiență este folosită de către sufletul lor etern pentru a obține înțelepciune și expansiune ca parte a calităților lor sufletești . Acesta a fost scopul vieții într-o lume dualistă , în timp ce sufletele experimentează polaritatea forțelor opuse și îsi pot aminti , totuși, esența de bază a iubirii și luminii dinăuntrul lor .

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati