Pagini

15 august 2014

Hilarion-Mesajul săptămânii 10 -17 august 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Lucrătorii în Lumină ai lumii se adună des împreună, în unitate pentru a efectua schimbări în câmpul energetic din jurul Pământului. Toți aduc intențiile lor puternice pentru o lume pașnică pentru a contracara și neutraliza energiile haotice și nechilibrate care încearcă să aducă planeta într-o vibrație mai joasă, încă o dată. Acest lucru nu se va întâmpla deoarece planeta Pământ se deplasează acum în următoarea fază a ascensiunii în tărâmurile de lumină și lumina voastră este foarte necesară pentru a ajuta la crearea de nouă vitalitate, pace și schimbări grațioase în toată omenirea, în sincronizare cu mișcarea Pământului.Lumea în care trăiți se află într-o etapă de înviere și toate regnurile și locuitorii lor trebuie să se alinieze cu acest eveniment. Este regnul uman, cel care trebuie să își crească frecvența și concentrarea și să-și amintească splendoarea sa. Cei care sunt conștienți și treziți sunt chemați să-și asculte inima în următoarele săptămâni și să urmeze îndrumarea pe care o primesc cu curaj și tărie.

Pe măsură ce acest eveniment cosmic are loc , inimile oamenilor se vor deschide mai larg și un sentiment mai mare de uniune și unitate va intra în vigoare. Acest adevăr va încuraja pe toți să lucreze împreună în armonie și pace. Pe măsură ce fiecare persoană urmează ce dictează sufletul său urmând îndrumarea din inima sa, ea va ști ce trebuie să facă dacă este necesar. A rămâne conectat cu natura este cel mai important și în picioare desculț pe pământ de mai multe ori pe zi, este de ajutor pentru a vă menține împământat și echilibrat. Cum s-a mai spus înainte, cufundarea în apă în fiecare zi este foarte benefică în aceste vremuri. Concentrarea pe bucuria pe care detaliile rafinate din natură o oferă este cheia pentru deschiderea inimii. Bucuria este o stare a ființei care înalță, inspiră și transcende evenimentele din trecut.

Fiecare dintre voi este un univers și astfel fiecare dintre voi poate crea realitatea pe care o dorește. Mai degrabă decât să vă concentrați pe tot ceea ce este greșit în lume potrivit mass-mediei, concentrați-vă pe ceea ce vreți să experimentați și să vedeți în lumea voastră. Fiecare sunteți creatori puternici iar a rămâne în contact cu îndemnurile din inima voastră este o preocupare pe care fiecare dintre voi trebuie să o mențină. Nu-i ascultați pe cei care reacționează cu intensitate la ce se întâmplă, înțelegeți că ei nu sunt încă conectați în inimile lor, deoarece inima este busola în aceste vremuri în schimbare. Continuați să-i binecuvântați pe toți conștient din spațiul inimii voastre atunci când vin în sfera voastră de influență. Împreună, ca o forță de lumină si iubire, creați un nou mod de a fi și de a face.

Voi intrați într-o nouă eră iar acesta este cel mai interesant timp pentru toți. Este un timp pentru a sărbători realizările reciproce și pentru a ridica moralul surorilor și fraților voștri pe măsură ce acestia ies din fostele lor limitări în imaginea mai măreață care se desfășoară. Amintiți-vă că iubirea este cea mai mare forță din univers și că universul dorește să sprijine reciproc pe fiecare și pe toată lumea de pe planetă. Pe măsură ce fiecare dintre voi oferă recunoștință pentru tot ceea ce îi este dat, universul aduce imparțial mai mult din fiecare lucru bun. Conectați-vă apoi, la bunătatea înnăscută care sunteți și visați visele voastre, extindeți-vă viziunea și îndrăzniți să gândiți măreț!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2014 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere : Eliza Fati