Pagini

31 august 2014

Hilarion Mesajul săptămânii 24-31 august 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Timpul după cum știți, este într-o stare de flux și fiecare dintre voi simțiți destul de des că timpul în sine a stat în loc după care apoi se schimbă rapid la accelerarea lui. Ați ajuns un moment în care procesele corpului sunt recalibrate mai intens, astfel încât trupurile voastre fizice să poată transmuta mai confortabil, reînnoi și regenera în aliniere cu energiile dimensionale mai înalte pentru a sprijini procesul de ascensiune. Acest lucru vă va ajuta să absorbiți mai multă lumină în câmpul vostru energetic eteric și în cele din urmă asta va afecta fiecare celulă pentru a regenera întregul sistem de operare uman. Este folositor să simțiți și să declarați intenția voastră la începutul fiecărei zile pentru a vă acorda la esența unității și perfecțiunii tinerești în timp ce simțiți și vă înconjurați cu flacăra violet. Petreceți cât mai mult timp posibil vizualizând și înconjurând întregul vostru câmp auric cu flacăra violet. Când puteți vedea acest lucru în ochii minții, mențineți această concentrare cât puteți. Acest lucru va ajuta enorm în procesul de curățare, dacă practicaț zi de zi. Luati un moment pentru a vizualiza, de asemenea, și Pământul înconjurat de frumoasa rază violet, înainte de finalizarea acestui exercițiu.

În toate lucrurile, rostiți adevărul. Acum a apus timpul pentru a vă diminua lumina, cu scopul de a multumi pe altii. Da, a spune adevărul vostru ar putea să ofenseze pe unii care sunt obișnuiți să facă pe plac altora pentru a avea aprobarea lor, dar este important acum să vă mențineți propria integritate de a fi complet sinceri cu voi. Când sunteți complet sinceri cu voi, nu este loc pentru confuzie sau iluzie și evitați capcanele de a fi distrași de la calea voastră de servire a luminii. Fiți loiali intereselor voastre! Nu trebuie să fiți nepoliticoși în această disciplină - cuvintele voastre pot fi rostite cu dragoste și compasiune pentru celălalt. Uneori, adevărul va ieși cu o explozie de energie supărătoare și este important să realizăm că o persoană când vorbeste este sub influența energiei de transformare kundalini care se ridică din chakra rădăcină iar această energie este foarte puternică, într-adevăr. Acesta este motivul pentru care noi am recomandat ca fiecare dintre voi să vă împământați în fiecare zi, deoarece vă va ajuta să vă mențineți în armonie și în echilibru. Dacă există un exces de energie care vă face să vă simtiți tensionat si iritabil, fiind în aer liber și bucurându-vă de natură în timp ce vă plimbați sau faceți drumeții va ajuta pentru a calma și echilibra câmpul auric.

Racordarea la pământul de sub picioarele voastre va aduce stabilitate în toate domeniile din viața voastră. Atunci când nivelul de energie din voi este foarte ridicat, exprimându-vă latura creativă prin luarea de măsuri vă poate ajuta să vă mențineți în armonie cu energiile de pace și armonie. Deschideți -vă la scris, poezie, pictură, canalizare, creați muzica, cântați și chiar fredonați. Permiteți canalelor de energie creatoare să se exprime în orice formă aleg și vă veți găsi în curând într-un spațiu mult mai fericit și mai plin de bucurie. Când vă aflați într-un spațiu vesel, ideile creative curg în constiinta voastră într-o explozie de inspirație, extindere și sincronicități încântătoare. Urmați ghidarea interioara si îndemnurile și faceți viața o aventură minunată a descoperirii. Lumea este scoica voastră- găsiți prețioasa perlă!

Cei care au fost pe calea spirituală pentru o lungă perioadă de timp vor începe să simtă un sentiment de reînnoire, pace, armonie și bucurie. Dacă puteți să păstrați câmpul vostru de energie de la a mai prelua energiile altora, această stare a ființei poate fi menținută indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Păstrați o inimă și minte deschisă și rămâneți concentrați pe ceea ce doriți să creați și să realizați. Aveți răbdare și încredere că sunteți conectati la cea mai înaltă vibrație, care este în condiții de siguranță posibilă pentru voi în aceste vremuri, păstrați o atitudine iubitoare si savurați călătoria pentru că universul vă va ajuta sa manifestati visele voastre. În loc să vă bazați pe ceea ce spun alții, urmați propriile intuiții și sentimente din plex deoarece aceasta este îndrumarea care vine de la propriul suflet. Indiferent de ce obstacol sau provocare este în fața voastră, să știți că se va rezolva cu bine. Începeți să acceptați tot ceea ce sunteți, asa cum sunteți și veți vedea viața voastră transformată în perfectă ordine divină

Evitați să fiți prinși în aparițiile exterioare și distragerile vieții , găsiți substanța adevărată, adevărata esență a ceea ce doriti si acceptați că totul este într-o stare de ordine divină. Fiți clari cu privire la propriile limite și la ceea ce încheiați și începeți. Fiți responsabili pentru propriile emotii si lăsații și pe alții să fie pentru ale lor pentru că este important a avea un simt sănătos al stimei de sine. Fiți mândri de toate realizarile voastre și sărbătoriți fiecare mică victorie. Faceți alegeri conștiente care creează și mențin echilibrul în viața voastră și care creează, de asemenea, condiții și posibilități care conduc la realizarea celei mai bune vieți de până acum.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2014 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.


www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere : Eliza Fati