Pagini

6 noiembrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii:1-07 noiembrie 2014


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor, 

Mulți dintre voi v-ați dedicat marii purificări a tiparelor de gândire și ale minții. Acum că modelele emoționale sunt aproape echilibrate și neutre, gândurile devin următoarea zonă de observare și recalibrare. Acest lucru este ceva ce numai voi puteți face, nu este nimeni altcineva care să aibă controlul gândurilor voastre sau cum alegeți să gândiți în mintea voastră. Există mai mult decât un singur mod de a privi lucrurile și a le percepe în situațiile care apar în viața voastră. Există mai mult decât un singur mod de a reacționa în măiestria voastră asupra acestora, TOTUȘI, prin vieți de condiționări de cele mai multe ori oamenii au tendința de a reacționa și a răspunde în aceleași tipare vechi care nu le-au adus succes înainte. Acest lucru, cel mai probabil, este motivul pentru care într-un fel același tip de situație continuă să apară în viață lor de zi cu zi.

Fiecare dintre voi ați încercat să descoperiți mai multe din aspectele voastre mai înalte și să le aduceți în experiența voastră. Ați căutat să vă ridicați energiile în cadrul fiecărui pas pe calea voastră înțelegându-vă pe voi înșivă și realitatea care se dezvăluie de-a lungul drumului. Voi căutați să fiți în cadrul mintii potrivite, astfel încât să puteți deschide cufărul cu comori de experiențe din călătoria voastră prin această viată. Voi știți că sunteți o scânteie a flăcării divine și că sunteți un co-creator cu universul, că aveți potențialul pentru o creațe minunată. Știți că sufletul vostru este vehicolul sacru pentru inspirație divină și pentru conștiința trezită a propriei divinități. Voi aspirați la măreția spiritului lăuntric în care aveți pasiunea și inspirația de posibilități ce se dezvăluie. Focul de transformare lăuntric și lumina voastră vă îndreaptă spre visele voastre, pentru a străluci ca un far pentru alții, pentru a ridica conștiința tuturor ființelor vii în timp ce vă străduiți să o ridicați pe a voastră.

Acest rol necesită reflecție, discernământ și înțelegerea modului în care intenția concentrată aduce în manifestare spiritul. Când sunteți deschiși spiritului începeți să percepeți potențialul nelimitat si abundenta, care au fost întotdeauna disponibile pentru voi. Recunoașteți frumusețea în toată viața iar voi beți această frumusețe în experiența voastră de zi cu zi. Voi știți că această abundență poate fi accesată aliniidu-vă cu fluxul ritmurilor Pământului și permițiând măreția dacă asta înseamnă cu adevărat pentru toată lumea. Cinstiți propriul vostru bine mai înalt în potențialul vostru spiritual și al tuturor din jurul vostru. Oferiți suport și susținere acelor activități care promovează dezvăluirea acestui potențial și lăsați toate celelalte să dispară.
Numai prin forțele unite cu ceilalții și lucrând împreună viziunea lumii noi poate fi extinsă. Examinați modalitățile prin care îi puteți ajuta pe alții să dezvăluie potențialul lor mai mare și expresia creativă . În acest fel voi adăugați la experiențele colectivului umanității. Fiți conștienți de modul în care vă folosiți propria energie și amintiți-vă să onorați pe cei din jurul tău care vă înconjoară și vă sprijină. Fiți nobili și smeriți în călătoria voastră pentru măiestrie, pentru că fiecare dintre voi are propria cale de urmat care conduce la scopul final al măiestriei sinelui. Nimeni nu are toate răspunsurile. Măiestria si calitatea de îndrumător necesită compasiunea, discernământul, viziunea pură și serviciile altruiste pentru a aprinde pasiunea care arde în inimile celorlalți din jurul vostru.

Trebuie să continuați să curățați câmpul vostru auric și chakrele individuale la ordinea zilei. Aliniați-vă cu Sinele vostru Înalt și ghizii și îngerii voștri spirituali desemnați de Dumnezeu , pentru a vă menține conexiunile mai înalte. Practica zilnică a meditației, contemplației și acordarea la tărâmurile mai înalte este o necesitate pentru a menține claritatea și sentimental scopului. Pe măsură ce pământul se mută în frecvențe mai înalte acest lucru devine de o importanță capitală. Fiecare dintre voi este grația iubitoare a lui Dumnezeu care se manifestă aici, pe Pământ. Aceste practici vă vor tine conectați la acest scop.

Până săptămâna viitoare ...
EU SUNT Hilarion


©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

.www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati