Pagini

20 noiembrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii:16-23 noiembrie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Fiecare dintre voi trece printr-un proces de auto-evaluare și re-evaluare. Voi priviți la toate tiparele, cum ar fi dependența si observați care dintre ele trebuie să fie înlocuite cu ceva care este mai propice pentru drumul pe care vă aflați. În toate lucrurile, este o chestiune de echilibru, nu neapărat necesitatea de a renunța la ceva de care vă bucurați ocazional, ci de a deveni conștienți de faptul că aveți detașarea necesară de a pleca atunci când este timpul. Descărcările de energie aduc la suprafață zone la care nu ați fi vrut neapărat să priviți obiectiv la acest moment. Iubirea este răspunsul, în aceste cazuri, înțelegerea și compasiunea pentru nevoile de bază ale unei persoane, care doresc să fie recunoscute și îndeplinite. Conceptele de bine și rău, judecată și critică, vină și rușine - toate acestea sunt percepții umane care au fost asimilate în procesele voastre de gândire din momentul în care ați venit în această lume ca un copil nevinovat și în totalitate deschis, gata de a experimenta toate minunățiile vieții pe această planetă în toate variantele sale.

Perspectiva de a renunța la acele lucruri care stau în calea integrării depline cu aspectele voastre mai înalte este descurajantă. În acest moment punctul final de vizualizare a ceea ce doriți să experimentați este cel mai util ,iar acest lucru poate fi făcut de mai multe ori în fiecare zi. Asta vă va ajuta să vă amintiți scopul mai înalt  pe măsură ce continuați să progresați în stăpânirea elementelor care compun experiența umană. În timp ce lucrați la perfecționarea dualitătii, nu-i permiteți să devină atât de grea încât să vă pierdeți perspectiva. Faceți-vă timp și luați-vă angajamenul, pentru pauze dese de la eforturile voastre dedicate. Când faceți acest lucru reveniți odihniti, revitalizati și regenerati, umpluti cu entuziasm reînnoit și pasiune pentru proiectele și obiectivele voastre. Focul din interiorul vostru care aspiră la măreția spiritului și creației arde viu încă o dată și vă avansează în călătoria voastră nobilă în căutarea sensului mai înalt în viață.

Bucurați-vă de beneficiile a tot ceea ce ați creat și savurați-le. Știți că puteți crea mai multe și ați învățat cum să oferiți iar acum învățați cum să primiți și să mențineți fluxul de energie care se mișcă prin viata voastră. Apreciați tot ceea ce ati manifestat în viața voastră și încercați să fiți în echilibru cu totul. Sărbătoriți viața și tot potențialul infinit pe care fiecare nouă zi vi-l aduce, și toate minunile care vă sunt oferite. Aveți tot ce este nevoie pentru a fi fericiți și împliniți și există întotdeauna mai mult de o opțiune disponibilă vouă pentru a merge înainte. Trebuie pur și simplu să priviți dintr- un alt unghi și perspectivă pentru a descoperi noi posibilități pentru viața voastră. Pe măsură ce vă deschideți mintea și inima, veți vedea potențialul nelimitat care se află în voi.

Următorul pas în călătoria voastră este predarea voinței voastre umane, voinței divine cu o mai mare deschidere a inimii. Aveți încredere în tot ceea ce se întâmplă chiar în timp ce experimentați toate evenimentele emotionale si fizice care au loc. Lăsați universul să vă susțină și să vă sprijine și simțiți energia sa iubitoare curgând prin voi și îmbrățișându-vă. Observați mintea voastră și cuvintele pe care le spuneți despre voi. Faceți-vă un obiectiv de a deveni propriul vostru prieten și cel mai mare aliat. Fiți la fel de buni și iertători cu voi înșivă precum sunteți cu alții, care de asemenea, trec prin propriile lor experiențe de inițiere. Ca persoană care sunteți aici, pe Pământ pentru a oferi asistență altora, a vă iubi cu compasiune și susținere este una dintre cele mai mari lecții sufletești în călătoria încarnării fizice. Dacă nu aveți propriile voastre nevoi îndeplinite, atunci este foarte dificil de a fi în serviciu altora.

Pe măsură ce eliberați tot ceea ce nu vă mai servește și aveți grijă de voi,voi creați spatiul pentru abilitățile voastre interioare, darurile și puterea de a vă trezi înlăuntrul vostru. Simțiți-vă în acestea pe măsură ce deveniți conștienți de ele și începeți să experimentați folosidu-le. Permiteți luminii interioare și bunătății să strălucească pe măsură ce comorile voastre interioare și darurile spirituale intră în conștiința voastră. Descărcările de energie sprijină în acest proces pentru a descoperi ceea ce se află înlăuntrul vostru. Este important a rămâne limpede și împământat. Păstrați viața voastră de zi cu zi cât se poate de simplă și ordonată și oferiți-vă momente de liniște.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


©2009-2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati