Pagini

2 decembrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii:30 noiembrie-7 decembrie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Acestea sunt vremuri dificile, pe măsură ce veți continua să renunțați la tot ceea ce, cândva  ați îndrăgit. Multe dintre așteptările voastre cu privire la ceea ce ar fi trebuit să fie viața voastră sunt acum împrăştiate vântului schimbării. Oriunde ați privi, este o alegere de făcut - iubirea sau frica. Alegerea iubirii deschide inima voastră la durerea de a renunta la visele voastre cele mai dragi și cele mai profunde și vă extinde în necunoscut. Aceasta este o nouă frontieră a constiintei iar voi sunteti purtătorii noului vis. Cu toate acestea, vă agățați de cei pe care îi iubiți și nu puteți permite dizolvarea legăturilor care v-au reținut. Iar acest lucru este așa cum a fost menit să fie, pentru că ce este iubirea fără angajament, fără loialitate, onestitate și onoare. Integritatea voastră puternică nu vă poate lăsa să-i lăsați pe aceștia în urmă și faceți eforturi repetate de a-i trezi. Voi faceți acest lucru din dimensiunile mai înalte unde conștiința cea mai înaltă a tuturor predomină. Noi vă spunem, să vă urmați inima mereu și să o temperați cu înțelepciunea interioară a înțeleptului din voi.

Legăturile de iubire nu trebuie să fie întrerupte, pentru a vă îndeplini misiunea, deoarece legăturile de iubire sunt cele care fac să merite tot ceea ce ați îndurat. Lăsați inimile voastre să fie umplute cu puterea de vindecare a acestei măiestuoase forțe, nu vă temeți să iubiți. Vedeți frumusetea în fiecare persoană care se află în sfera voastră de influență și trimiteți-i  binecuvântările voastre. Lăsați puterea iubirii să formeze noua voastră identitate în timp ce pășiți ușor, dar puternic în lumea voastră. Umpleți spatiul pe care îl ocupați cu mai mult din esența voastră divină adevărată și lăsați-l să devină un balsam de vindecare pentru cei care au nevoie. Puteți întâmpina rezistența  și provocările lor , cu pace, acceptare și calm, adaptându-vă fluid la nevoile de moment. Nu luați nimic personal și încercați să vedeți perspectiva mai înaltă. Toată lumea se zbate cu ceva în aceste vremuri și trebuie să găsească forța și claritatea înlăuntrul lor pentru a merge mai departe pe calea lor. Mențineți spațiul pentru cel mai bun rezultat și pentru cel mai înalt bine pentru toți.

Fiecare gând, cuvânt și faptă pe care o faceți din acest punct înainte creează o nouă realitate, așadar se cuvine fiecărui individ să curețe ultimele rămășițe ale vechilor bagaje din trecut și să le înlocuiască cu speranță, credință și încredere în cel mai înalt rezultat pentru toată lumea . Pentru că cei ca voi știți că fiecare persoană trebuie să facă fericirea să se întâmple, deoarece este o stare individuală de a fi, este o stare a minții și este în mod egal valabilă pentru toți. Totul depinde de gândurile pe care le păstrați iar aceasta este puterea pe care exercitați în aceste vremuri. Disciplina minții este de cea mai mare importanță, pentru că minte este constructorul, mintea este creatorul unui nou mod de exprimare pe planeta voastră. Aliniați-vă cu corpul mental mai înalt la începutul fiecărei noi zile precizând intenția de a face acest lucru și de a fi fermi în hotărârea voastră. Lăsați iubirea voastră pentru fiecare să prevaleze și să respingă repede orice gânduri care vin la suprafată, și care reprezintă mai puțin decât iubire.

Urmând calea de mijloc voi ajungeți la destinație iar aceasta este una care include diversitatea și respectul pentru toată lumea. Perfectiunea nu este așteptată, nici pretinsă, doar că fiecare individ încearcă la cea mai bună capacitate a sa să transceandă limitele sale anterioare, pentru a se deschide potențialului său nelimitat. Nu este doar o singură cale spre Creator, există un potențial infinit al acestora și fiecare este potrivită pentru cel care este pe ea. Păstrând aceste sentimente și convingeri veți contribui la crearea realității care susține și menține această abordare și deschide calea pentru cei care urmează.

Fiți impecabili în toate lucrurile și în toate situațiile, nu vă dați puterea voastră personală, pentru ca alții să se simtă puternici în schimb. Aceasta nu este de multe ori o sarcină ușoară,  de a acționa conform convingerilor voastre,  dar în cele din urmă este lucrul bun și corect de făcut. Croiți-vă drumul înainte cu lumina voastră stralucitoare și bunătatea și lăsați ca alegerea voastră să fie pentru iubire.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati