Pagini

9 decembrie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii:7-14 decembrie 2014

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Este important să vă faceți timp în fiecare zi pentru a sta în liniște, astfel încât să puteți merge înlăuntrul vostru. În această perioadă a anului, programul poate deveni plin de activități care simtiți că trebuie făcute, cu familia, prietenii și comunitatea voastră iar acest lucru este minunat, atâta timp cât nu vă epuizați. Adesea există de prea multe ori tendință de a plasa o prea mare importanță în a face placul altora, mai degrabă decât nevoile proprii. Ca în toate lucrurile, trebuie să existe un echilibru, astfel încât echilibru vostru să fie menținut și susținut. Aceasta ar putea necesita o regândire a priorităților sau o scădere a propriilor așteptări și a privi la opțiuni alternative. De multe ori, propriile așteptări despre cum ar trebui să fie lucrurile creează stres în viața unei persoane. Cei dragi sunt dispuși să ajute și sunt dispuși să se adapteze la noi moduri de a face lucrurile și să experimentze noi moduri de a sărbători anotimpul.

Dacă o persoană este relaxată și simte pace în ea însăși, nu scurge nerăbdător energiile celor din jurul ei. Fiecare persoană trebuie să realizeze că este o parte a unui întreg mai mare și că energiile ei afectează pe cei din jurul său, de aceea este important să îi priviți ca având mai multă putere decât înainte. Mulți se simt stresati, repeziți si furiosi în aceste vremuri iar cei care sunt extrem de sensibili preiau această energie în mod automat iar apoi se întreabă de ce simt astfel de sentimente când ei au fost fericiti și liniștiți înainte. Unii dintre voi sunteți precum bureții, absorbiți energiile emotive intense ale tuturor persoanelor din sfera voastră de influență. Când se întâmplă acest lucru, este nevoie să realizați ceea ce s-a întâmplat și apoi să contracarați prin căutarea unui spațiu liniștit, găsind timp pentru a vă îmbăia într-o cadă cu apă foarte caldă și calmantă, parfumată poate cu un ulei esential la alegere și cu sare de mare pentru a purifica câmpul vostru auric și a curăța tot ceea ce nu este propice pentru cine sunteți cu adevărat. Ascultarea muzicii de relaxare este, de asemenea, foarte utilă.

Când emoțiile unei persoane includ sentimentul de recunoștință, universul se grăbește în a-i oferi echivalentul în viața. În acest moment al anului, este important a cultiva sentimentele inimii care deschid centrul inimii voastre la radianta ei strălucire aurie, astfel încât să aibă posibilitatea de a se extinde într-o mai mare constiință Cristică. Această conștiință este disponibilă gratuit pentru oricine și necesită o deschidere și dorința de a primi. Aceasta energie iubitoare nu este restricționată și urmează să fie primită și integrată de către toată lumea. Este deosebit de puternică cu atât mai mult cu cât lumea se îndreaptă spre solstițiu în fiecare emisferă pe planeta voastră. Lucrând cu aceste energii puternice vă ajută să mergeți înainte cu nerăbdare către o mai mare extindere a potentialelor voastre inerente. Pe măsură ce vă deplasați prin fiecare zi, folosiți această putere suplimentară pentru a binecuvânta pe toți și totul din jurul vostru. Binecuvântați fiecare persoană pe care o întâlniți, binecuvântați copacii, păsările, florile, toată frumusețea pe care o vedeți. Oferiți mulțumiri lui Dumnezeu pentru tot. Când faceți acest lucru în mod constant, îngerii, ghizii voștri, maestrii înăltați si Sinele vostru Înalt vor lucra în spirit, astfel încât să fie realizat.

Când binecuvântați tot, este prin legea cosmică că ceea ce pleacă de la voi va veni înapoi la voi așa că fiți pregătiți pentru mai multe binecuvântări în viața voastră. Mai bine, deveniți toate binecuvântările lui Dumnezeu făcând din acest lucru o practică de zi cu zi iar acest lucru va răspândi în mod automat toate binecuvântările lumii din jurul vostru. Pe măsură ce vă ridicați zilnic conștiința si frecvența vibrațională, voi, de asemenea, ridicați sinele vostru înalt la un nivel mai înalt. Cu cât se înalță mai mult sinele vostru înalt, cu atât sunteți voi mai ridicați. Pe măsură ce oamenii își ridica constiinta , lumina lor se întinde pe mai multe mile, ca o pătură de lumină roz, care îi ajută pe alții să-și deschidă inima și conștiința iar conștiența lor începe să se extindă. Această lumină roz se extinde pentru a cuprinde pe toți cei care sunt în câmpul său. De aceea este cel mai important pentru a purifica gândurile ", pe măsură ce vă extindeți puterea de a manifesta realitatea gândurilor voastre. Este important să antrenați mintea și să urmăriți toate gandurile voatre pentru a vedea dacă acestea reflectă Dumnezeul care sunteți.

Fiecare dintre voi învăța să mânuiască o mai mare putere în lumea din jurul vostru iar acest lucru necesită disciplină de sine și autocontrol. Există multe exemple în lume de folosirea incorectă a puterii și nu pentru asta sunteți aici. Sunteți aici pentru a crea schimbări pozitive și binevoitoare în conștiința colectivă a planetei. Trebuie să continuați să fiți iubirea și lumina careîn mod inerent sunteți. Și cu fiecare zi ce trece, vedem mai mulți dintre voi care radiază lumina lor strălucitoare și ne bucurăm!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati