Pagini

4 februarie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:01-08 februarie 2015


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaubitilor,

Pe măsură ce renunțați la toate ideile vechi și așteptările cu privire la modul în care ar trebui să fie lucrurile și vă deschideți către noile dimensiuni ale realitatii care vin , vouă vă este oferită atât individual, cât și colectiv, direcția următorului pas pe calea voastră și contribuția mai mare pe care o jucați în planul global pentru călătoria evolutivă a umanității. Fiți atenți la tendințele care apar prin cuvintele din conversațiile cu ceilalți, cărtile pe care le citiți acum, poveștile din mass-media și filmele pe care le urmariți. Destul de des, Spiritul lucrează prin aceste căi pentru a aduce conștientizare cu privire la direcția pe care fiecare dintre voi și colectivul mai mare o traversează acum. Toate acestea oferă indicii și idei în ce privește ceea ce urmează în acest moment pentru a oferi îndrumare și direcție. Veți ști ce cale să urmați, stând în liniște și ascultând micuța voce dinlăuntrul vostru. Pe măsură ce faceți legătura cu aspectele mai înalte ale ființei voastre, voi accesați sursa veșnică a divinului, care este adevărata sursă a puterii voastre. Pe măsură ce vă aliniați cu vointa divină, aceasta invită rezolvarea și manifestarea a tot ce aveți nevoie să realizați în înțelegerea adevăratului motiv pentru care sunteți pe planetă în acest moment de acum.

Tot ceea ce v-ați imaginat și intenționat  se împreunează  acum pentru a crea realitatea pe care ați căutat-o, dar trebuie să eliberați orice idei preconcepute cu privire la cum ar trebui să fie și să permiteți să se întâmple. Intenționând mereu binele cel mai înalt și cel mai bun rezultat pentru toți, activați forțele universale invizibile care lucrează la unison cu voi pentru a aduce în manifestare tot ce vă doriți. Permiteți acestui nou impuls să-și facă munca în viața voastră și abandonați-vă fluxului evenimentelor pe măsură ce vin mai departe. Aveți încredere că sunteți pe calea corectă pentru a aduce la voi cel mai înalt și cel mai mare bine pe care l-ați dorit. Acceptați tot ceea ce vi se oferă și deschideți porțile recunoștinței, astfel încât fluxul să continue. Pe măsură ce eliberați atașamentul cu privire la rezultatele pe care le-ați imaginat, voi deschideți porțile adevăratei măsuri a esenței a ceea ce ați căutat și va veni cu siguranță în sincronizare divină, aducând succes în toate aspirațiile voastre.

Proiectele voastre creative vor aduce succes pe măsură ce vă aliniați cu conștiința divină a tuturor formelor de viață din cosmos și aduc manifestarea destinului vostru mai înalt si cele mai bune rezultate. Acceptați tot ceea ce iese la suprafată cu iubire și discernământ în inima voastră. Sunteți exact unde trebuie să fiți în călătoria voastră spirituală și toate se desfășoară cu grație și ușurință. Este un moment bun pentru a fi măndri de realizarile voastre în persoana voastră și în eforturile combinate și pentru a permite luminii voastre mai mari să strălucească. Fiți atenți la posibilitatea de a prelua energiile și sentimentele altora. Restabiliți granitele dacă vedeți că se întâmplă acest lucru. Mențineți un respect de sine sănătos și stimă de sine pe măsură ce vă aduceți aminte că sunteți la fel de unici și de demni ca oricare dintre surorile și frații voștri care, de asemenea, co-crează  realitatea lor. Trebuie să vă axați pe caracterului comun din scopurile mutuale, și pe modul în care serviți cel mai bine în acest sens, mai degrabă decât să permiteți altora să treacă peste propria cunoaștere interioară a căii pe care ar trebui să o urmați. Fiți sinceri cu voi înșivă în toate lucrurile.

Recunoasteți ființa divină care sunteți cu adevărat  și perfecțiunea caii voastre în viață de până acum. Datorită faptului ca ați călătorit pe această cale, cu toate provocările, obstacolele și experiențele ei , sunteți acum în acest nou loc ce vă cheamă înainte. Explorați acest nou loc și începeți să descoperiți toate posibilitățile nelimitate pe care constiinta voastră extinsă, conștiența ,conexiunea și scopul le aduce cunoașterii voastre interioare și profitați din plin de acest lucru cunoscând în moduri creative și iubitoare. Priviți la surorile și frații voștri în cea mai mare lumină, iubire și compasiune iar, în acest fel voi îi împuterniciți pe fiecare dintre ei să fie tot ceea ce pot fi. Mergeți  prin viață cu mai multă tărie, curaj și încredere în direcția obiectivelor voastre, pentru a atinge tot ceea ce vă doriți și nu vă fie teamă să vă exprimați individualitatea. Vorbiți adevărul atunci când este necesar, cu onestitate și integritate, atunci când comunicați cu ceilalți și să știți că sunteți demni de a fi ascultați și auziți. Din acest loc al împuternicirii, vă veti simti mereu fericiți și mulțumiți, doar prin a fi voi.

Orice ați dori să creați în lume, trebuie mai întâi să fie cultivat din interior într-o viziune clara a ceea ce vă doriți cu adevărat. Imaginea pe care o țineți în minte despre modul în care vă vedeți servind și creând, muncind și trăind va aduce sprijinul necesar în manifestarea acestui lucru în realitatea voastră. Vedeți și simțiți această viziune clar, acționând ca și cum ați manifestat-o și primit-o deja. Vizualizati-vă în situațiile dorite ca și cum acestea sunt deja adevărate. Petreceți timp în experimentarea modului în care vă simțiți să fiți acolo, cum arată și ce gust are. Începeți să  gândiți și să acționați ca și cum aceasta este deja manifestată în existența voastră de zi cu zi. Iubiți orice ar fi să faceți și sărbătoriți creațiile voastre pe măsură ce se împlinesc. Experimentați ce bine este să simțiți să aveți lumina interioară adevărată mișcându-se prin voi în lume. Este timpul ca voi să străluciți!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati