Pagini

11 februarie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:8- 15 februarie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Viața pe planeta se accelerează în răspunsul său la energiile cosmice care se revarsă pe suprafața și în adâncul nucleului său. Există schimbări nenumărate ce apar în câmpul energetic al tuturor formelor de viață vii. Toată lumea și totul încearcă să se adapteze la nivelul ridicat al frecvenței care tulbură acum Pământul și pe toți locuitorii săi, văzuti și nevăzuti. Aceste energii sunt acum chiar mai puternice decât înainte și lucrează pentru a elibera și dizolva toate blocajele din cadrul fiecărui individ într-un mod care să permită o eliberare de toate modelele restrictive din trecut. Acesta este un proces puternic și de multe ori, incomod, dar fiți siguri că rezultatul final va fi unul bun pentru toți. Există multe forțe haotice la muncă și pare că lumea și totul au cedat nebuniei. Aceasta,de asemenea va trece.Cei care continuă să reziste să se predea procesului de purificare le este din ce în ce mai dificil să mânuiască agenda lor cu usurința îndeplinirii de care erau cândva informați.

Este o mare oportunitate pentru cei de pe calea luminii și inițierii pentru a atinge măiestria sistemului lor de cinci corpuri. În acest moment al procesului de ascensiune, toate dimensiunile se întrec pentru atenție, tot ceea ce a fost suprimat și reprimat în prealabil vine cu o vehemență care este șocantă și de neoprit și trebuie să fie exprimată pentru a fi eliberată. Permiteți-vă a vă alinia cu viziunea mai înaltă pe care ați avut-o și să fiți buni cu voi înșivă și cu toți cei din sfera voastră de influență. Voi sunteți prezența calmă din mijlocul furtunii, forța pentru restaurarea ordinii divine și echilibrului. Totul se află în procesul de re-echilibrare; tot ceea ce strigă pentru adevăr și dreptate protestează pentru atenție. Oamenilor din lume nu le va mai fi refuzat dreptul la suveranitatea corpului lor, mintii lor și sufletului în timp ce puterile care sunt continuă în interesele lor neobosite de a recâștiga controlul. Este o bătălie pierdută și sfârșitul domniei lor pe Pământ se apropie.

Sfatul nostru pentru iubiții noștri lucrători în lumină rămâne în esență același ca și înainte. Împământați-vă în fiecare zi, chemați forțele de lumină pentru protecție în fiecare zi, lucrați în pastrarea câmpurilor voastre de energie eliberate de toată negativitatea și energiile celor din jurul vostru care nu sunt pentru binele vostru cel mai înalt. Susțineți- vă cu afirmatii puternice și invocații în mod regulat și răspândiți iubirea, pacea, armonia și buna voință oriunde puteți. Amintiți-vă că sunteți o forță puternică pentru bine în această lume și că pacea va fi restaurată pe măsură ce cătușele iluziei vor cădea. Oricât de banal ar suna, ceea ce lumea are nevoie acum este de iubire, dulce iubire. Țineți cont de faptul că sunteți foarte sensibili la energiile din jurul vostru și că trebuie să lucrați în mod constant pentru a nu reacționa la acestea în timp ce se exprima prin oamenii din familiile voastre, comunitățile și evenimentele din lume. Toate nu sunt așa cum par, există multe lucruri bune care au loc în spatele scenei.

Pe măsură ce fiecare persoană revendică libertatea sa de la orice tipar care a răsărit in conștiența lor care trebuie să fie recunoscut, la fiecare obstacol și tipar recurent care i-a împiedicat de la progresul liber înainte în pace, armonie, succes, bucurie, și măiestrie, întruchipează adevărata sa splendoare. Procedând astfel, ei schimbă și ridică stacheta cu privire la posibilitățile și potențialul mai mare pentru întreaga omenire, astfel încât toată lumea să poată fi eliberată prin conectarea acestora la câmpul colectiv de conștiință. Lupta voastră prin dizolvarea  energiilor dense nu a fost în zadar – oriunde ați mers , ați eliminat densitatea astfel încât alții să poată merge mai departe fără atâta luptă și obstacole. În calitate de faruri de lumină pentru colectiv, ați venit echipați pentru a depăși densitatea și a rezista tuturor ispitelor plasate în calea voastră, si acelora care ar fi putut  atât de ușor să vă distragă de la destinatia plănuită. Ați triumfat, iar acum sunteți gata să treceți în următoarea etapă a călătoriei voastre de ascensiune.

Scopul este acum de a deveni o lumină atât de strălucitoare și  incoruptibilă atfel încât nici o persoană, obstacol sau eveniment să nu vă poate afecta vreodată  și să vă abată de pe calea voastră. Intențiile voastre de a aduce binele cel mai înalt si cel mai bun rezultat pentru lumea va crea ceea ce va imaginati. Voi asistați toată viața să-și amintească puternica forță a iubirii, trăind-o și fiind exemple vii ale ei  în acțiunile și alegerile voastre de zi cu zi. Continuați să străluciți lumina voastră!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati