Pagini

20 mai 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:17 -24 mai 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Cei care citesc aceste mesaje sunt conștienți de întâmplările energetice ce au loc asupra planetei cât și de motivul acestora, dar sunt mulți, mulți alții în această lume care caută răspunsuri ce nu cuprind posibilitatea eșecului în lumea lor. Dorim să-i informăm pe aceștia că, deși vor continua să fie schimbări ale Pământului în diferite zone ale lumii, umanitatea ca întreg va supraviețui și chiar va prospera. Și ne străduim să încurajăm pe toți să mențină gânduri pașnice, iubitoare și armonioase, pentru că acestea sunt foarte puternice și fac o mare diferență. Pe măsură ce vă aliniați în fiecare zi și vă echilibrați câmpul energetic , acest lucru va ajuta la echilibrarea câmpului global de conștiință colectivă la care toți de pe planetă sunt conectați și de către care sunt influențați.

Aceia dintre voi care sunt în aliniament cu fluxul cosmic de energie experimentați idei creative care strigă pentru manifestare fizică. Unii dintre voi sunt inundați cu o diversitate de concepte care oferă o potențială germinare în forma artei, scrierii, noii tehnologii, invențiilor și a altora. Dacă aceste noi concepte intră în câmpul vostru individual de exprimare și vă copleșesc, înregistrați impresiile și ideile pentru o examinare ulterioară. Aceste concepte curg de-a lungul noilor căi energetice și sunt în căutarea unei umanități receptive și rezonatoare pentru a le îmbrățișa și manifesta în realitatea lor. Cei care primesc aceste idei trebuie să acționeze asupra impulsului într-un mod care este în aliniere cu abilitățile și talentele pe care le au în mod individual. Mulți oameni vor primi aceleași idei și le vor duce mai departe în manifestare într-un mod cu totul nou și unic față de altcineva care are diferite talente și abilități. Totul servește unui bine mai mare.

În fiecare individ ia naștere o mai mare disponibilitate de a trece dincolo de fostele limite de percepție într-o încercare de a vedea pe cei din jurul lor cu o mai mare compasiune și înțelegere. Ei doresc să-și deschidă inimile lor, în frăție și unitate cu surorile și frații lor iar această mișcare va deveni mai pronuntată cu fiecare zi care trece. Dușmăniile vechi și disonanțele între persoane vor începe să dispară pe măsură ce fiecare persoană se străduiește să-și extindă granițele personale pentru a include dreptul suveran al vecinului lor de a-și exprima propria individualitate în cadrul câmpului colectiv la care toți sunt conectați. Fiecare începe să urmeze lucrurile cu  care rezonează si care sunt bune pentru el.

Viața îmbrățișează farmecul autentic al ființei care umple fiecare persoană cu bucurie și încântare în exprimarea ei. Oamenii vor redescoperi și acționa asupra aspirațiilor tinerești pe care le- au avut în deceniile timpurii ale vieții lor și vor descoperi că aceste aspirații pot găsi acum expresie fizică. Toate visele lor anterioare vin acum în prim-plan și își găsesc expresie. Acestea vor servi pentru a oferi oamenilor un nou avânt pe măsură ce creativitatea lor reînnoită aduce acum fructificare și împlinire în viața lor de zi cu zi. Ei își amintesc să viseze măreț și să permită extinderii să aibă loc. Ei își dau seama că acum au posibilitatea să urmeze viziunile și pasiunile lor și să permită acestor concepte să aibă un loc important în prioritățile lor.

Fiecare individ contribuie abilităților sale unice într-un mod care produce bucurie și extindere iar ei vor descoperi că darurile lor sunt căutate de către alții pentru valoarea conținută în adevărurile și frumusețea pe care o dețin. În acest fel, scânteia divină din fiecare persoană poate fi aprinsă într-o flacără strălucitoare ce arde întotdeauna de iubire și inspirație, care se extinde la infinit.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati