Pagini

27 mai 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:24- 31 mai 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

O aliniere profundă are loc în sinele vostru interior. Multi dintre vă voi simtiti ca si cum ați fi început din nou procesul de purificare și curățare. Dar nu este așa și dacă puteți observa gândurile care vă trec prin minte, veți vedea că acest proces de gândire specific provine dintr-o peroadă mai  timpurie a vieții voastre. Odată ce faceți această distincție, veți observa și elibera acestea mult mai ușor. Unele dintre acestea sunt rănile voastre cele mai profunde, păstrate adânc în această viață și pe care le-ați adus cu voi din vieți anterioare pentru a fi abordate și rezolvate în viața curentă. S-ar putea să nu fie plăcut să treceți prin acest proces, dar fiți convinși că aduce soluționarea definitivă și veți trece în curând prin acest portal dificil. Încercați să mețineți un accent pozitiv în această perioadă, deoarece înseamnă cu adevărat o mare realizare pentru voi  atunci când este privită dintr-o perspectivă mai înaltă a sufletului vostru.

Fiți foarte îndulgenți și iertători cu voi în această curățare finală. Cereți să vă ajutăm să rămâneți cu vibrația ridicată și concentrați pe gândurile mai înalte atunci când simțiți densitatea în voi. Până acum, stiți ce  puteti face personal pentru a vă ajuta să treceți prin acest timp ținând seama de metodele pe care le aveți în setul de instrumente personale. V-ați mai aflat în acest moment și ați mai făcut acest lucru înainte – amintiț-vă ce a funcționat pentru voi înainte și revedeți din nou aceste metode. Sa fiți siguri că există o Lumină mai mare ca oricând înainte simțită la sfârșitul acestui tunel. Sunteți iubiți necondiționat și fără judecată de familia voastră de Lumină; rămâne pentru fiecare dintre voi să încorporați această iubire în propria înțelegere a sinelui vostru. Uneori, fiecare om poate fi cel mai rău dușman propriu și cel mai dur supraveghetor. Creșterea are loc, dragilor, iar o trecere la o mai mare conștientizare se întâmplă. Totul este bine în rezultatul final. Păstrați această cunoaștere în inimile voastre.

Lăsați ca spiritul vostru să fie susținut de cunoașterea că spirala vieții se mișcă tot mai aproape de un rezultat mai bun decât ați crezut că a fost posibil la început. Voi creați minuni pe măsură ce dați voie acestei experiențe. Pe nivelele mai profunde ale naturii voastre multi-dimensionale, voi sunteți profesorii care împărtășesc altora cunoștințele câstigate din greu, înțelepciunea și experiența de-a lungul universului. Fiecare persoană care trece prin rigorile vieții pe planetă este privită ca un erou/ eroină dea lungul tuturor timpurilor și dimensiunilor. Pe măsură ce vă concentrați pe aici și acum, vă aliniați în continuare la esență voastră divină adevărată și mai multe din darurile pe care le aduceți în această lume se dezvăluie și se fructifică în potențialul lor. Chiar dacă pare că bateți pasul pe loc , pe nivelurile interioare, se fac multe progrese pe măsură ce are loc vindecarea în voi..
A vă găsi drumul prin acest labirint este mai ușor ca înainte, de acum voi înșivă vă onorați pentru eforturile pe care le-ați făcut în acest joc numit viață pe o planetă fizică. Multe s-au schimbat În perspectiva voastră și înțelepciunea dobândite în această viață și în cele anterioare înflorește mai departe din interiorul vostru acum. Acum, știți că voi sunteți creatorul realitătii voastre si că puteți intenționa o realitate diferită și mai bună decât cele pe care le-ați trăit și experimentat înainte. Totul depinde de voi pentru a decide și determina modul în care ar trebui să decurgă viața voastră . Aspectele mai înalte ale sufletului vostru sunt dornice să fuzioneze cu voi și este o mare emoție în anticiparea acestui eveniment. Pe măsură ce vă predați acestei metamorfoze ce are loc în voi, viața pe Pământ devine mult mai ușor de îndurat și experimenat.

Voi începeți încet să realizați că viața voastră poate fi mai frumoasă decât ați visat vreodată că ar putea fi. Pe măsură ce vă reconectați cu copilul vostru interior divin ce locuiește în spațiul inimii voastre sacre, creați viața viselor voastre. Este o viață plină de bucurie, pace, vindecare, realizare, succes și reușită. Depinde de voi cât de repede sau lent aduceți acest lucru în experiența voastră. Voi sunteți în scaunul șoferului și toată viața lucrează cu voi și pentru voi!

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com