Pagini

4 iunie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:31 mai - 6 iunie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Pe măsură ce pășiți într-o mai mare desfășurare în accelerarea decojirii straturilor de percepție umană, voi vă deschideți către energii mai mari care izvorăsc pentru a-și ocupa locul. Aceste energii vor începe să vă deschidă către darurile pe care le aveți în voi, care vor ieși acum la suprafață în moduri cât mai încântătoare. Veți avea gândurile cele mai inspirate și înălțătoare, gânduri vesele, care vă vor umple cu anticipare și entuziasm pentru noi începuturi. Lăsați ca iubirea să deschidă o ușă mare către adevărul ființei și vieții voastre. Voi sunteți cu adevărat binecuvântați, deoarece aveți conversație cu îngerii! În fiecare zi, ei vă arată realitatea prezenței lor în diferite moduri și vă aduc validări semnificative ale căii pe care vă aflați. Există, de asemenea, mulți îngeri umani care vă înconjoară, vă susțin și vă dau de știre că ei sunt mereu acolo pentru voi.

Manifestarea tuturor viselor voastre se produce în moduri aparent miraculoase și grațioase. Acest lucru se datorează faptului că energiile susțin acum acest eveniment. Blocajele pe care le-ați păstrat în voi la manifestarea binelui dorit se dizolva deși nu au fost niciodată acolo cu adevărat. Curățarea profundă pe care o experimentați acum a deschis multe uși care au fost închise înainte. Această dizolvare a vechilor tipare de gândire și comportament vă lasă deschiși pentru a explora potențialul vostru mai mare. Pe măsură ce  se manifestă visele mai vechi pentru voi, visați altele noi, și nu vă opriți niciodata să învățați și să creșteți, adunând noi cunoștințe și abilități pentru a le adăuga la cutia voastră de abilităti. Veți fi sprijiniți în tot ceea ce îmbrățișați.

În călătoria prin viață totul este vorba despre experiența și împărtășirea  oportunităților care intră în constiinta voastră. Respirați adânc în piept și permiteți acestor noi idei să germineze și să prindă rădăcini. Pe măsură ce faceți acest pas, uși mai mari se vor deschide iar acesta este modul în care creați viata visurilor voastre. Este nevoie întotdeauna de participarea și acțiunea voastră directă. Fără acest lucru, viața voastră ar rămâne doar într-un tipar de stagnare. Voi puteți fi și face atât de multe lucruri  și fiecare experiență nouă adaugă o calitate bogată vieții voastre , pănă la deplinătatea ei. Fiți dispuși să întâlniți și să îmbrățișați fiecare oportunitate de a întâlni  și de a vorbi cu oameni noi care vor intra acum în sfera voastră de influență. Aceste persoane vor adăuga o nouă dimensiune fiecărei experiențe pe care o aveți.


Recunoștința pe care o aveți pentru aceste noi experiente nu trece neobservată de către univers, deoarece universul dă întotdeauna mai mult pentru ce sunteți recunoscători și, de asemenea, mai mult din ceea ce trăiți. Acesta este motivul pentru care este important să vă asigurați că fiecare gând este unul ce împuternicește și sporește  pentru că asta este ceea ce veți experimenta atunci. Pe măsură ce deveniți expert în construirea si țeserea vieții viselor voastre, voi deveniți, de asemenea, un exemplu viu a ceea ce poate fi posibil pentru alții care, la rândul lor devin inspirați pentru a crea viața propriilor lor potențiale și posibilități.

Totul se desfășoară în  sincronicitate divină și va continua să creeze o lume mai bună pentru toți, o singură persoană la un moment dat. Pe măsură ce fiecare persoană îmbrățișează potențialul său, ea experimentează mai multe sincronicități pozitive în viața sa iar calea spre libertatea de trecutul limitat se lărgește considerabil. Așadar toată viața de pe planeta voastră beneficiază foarte mult de pe urma vieții voastre și a exemplului vostru iubitor. Deschideți-vă inimile pe deplin acestei experiențe și va fi bine.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati