Pagini

10 octombrie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii: 4-11 octombrie 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Impamantarea luminii cosmice mai inalte  pe planeta a trecut in etapa urmatoare. Cei care au facut aceasta lucrare  se indreapta acum in pozitia de a oferi adevaruri divine pentru cei care acum se trezesc. Cei treziti ajung sa caute ceea ce au nevoie pentru a-i aduce la o integrare mai rapida a noilor energii si noii constiinte. In calitate de faruri de lumina ai adevarului si luminii mai inalte, lucratorii in lumina ai lumii lucreaza impreuna la nivelele mai inalte ale fiintei pentru a-si coordona eforturile. Ei lucreaza in unitate, la transformarea planetei si a tuturor locuitorilor ei pentru a evolua intr-un mod care sa permita deschiderea constiintei si constientizarii intr-un numar mai mare de suflete. Este momentul pentru a face invatarea mai distractiva si mai edificatoare, in acelasi timp. Multi dintre voi care si-au stabilit prezenta spirituala si calificarea sunt acum in stare sa faca acest lucru cu o si mai mare usurinta si gratie. Deoarece universul lucreaza cu voi, prin voi si pentru voi, evenimentele sincronistice au loc in moduri miraculoase si cu adevarat magice.

Vechile structuri ale lumii continua sa se naruie si sa decada, deoarece energiile noi si mai inalte nu le mai sprijina. Voi vedeti dovada acestui lucru in fiecare zi si acum exista o incercare disperata de a le mentine prin metodele care au functionat inainte. Cei care folosesc aceste metode nu vor reusi in eforturile lor, pentru ca structura de a mentine acest efort nu mai este viabila. Este perspectiva spirituala cea care vine acum in prim-planul constiintei deoarece  oamenii devin constienti de faptul ca exista mai mult de la viata de pe Pamant decat au crezut inainte. Intensitatea spiritului lor cauta sa se manifeste prin ei in lume si, pe masura ce se intampla acest lucru, inimile lor se deschid catre o mai buna intelegere si perspectiva. Energia si puterea iubirii creeaza treziri puternice  care infloresc din interior. Pe masura ce oamenii simt si exprima mai multa iubire, bucurie si intentie pasnica unul fata de celalalt, o expresie mai inalta in interactiunea cu celalalt devine obisnuita.

Pe masura ce oamenii renunta la conceptele de limitare ale dualitatii, cum ar fi separarea, dusmania si concurenta si incep sa-si exprime calitatile mai inalte ale sufletului lor, ei reaizeaza ca viata le ofera ceea ce ei insisi au semanat. Ei intra intr-o noua etapa de trai in aliniere cu spiritul si divinitatea launtrica. Aceasta miscare ii elibereaza si creeaza un grad mai mare de expansiune si o expresie a constiintei si noii energii creatoare. Ei incep sa vada viata lor plina de oportunitati nelimitate pentru a-si exprima calitatile unice ale sufletului, talentele si abilitatile. Ei realizeaza ca pot alege ca experienta vietii lor sa se manifeste pentru ei intr-un mod care inainte nu si-l puteau imagina. Acest lucru, la randul sau creeaza o mai mare armonie in ei iar pe masura ce aceasta armonie personala radiaza spre exterior, ea creeaza o interactiune plina de bucurie cu lumea iar acest lucru le aduce un sentiment de implinire mai mare in eforturile lor personale.

Pe masura ce intelegerea lor creste in procesul de a trecere si de unificare a doua realitați, ei gasesc noi cai ale adevarului care ating toate aspectele vietii lor. Acestea, la randul lor, creeaza o usuratate a spiritului, aducand bucurie si veselie si o mai buna constientizare a bogatiei care traieste in ei. Ei simt bucuria creatiei, deoarece manifesta bogatia cunoasterii,  experientei si intelegerii care se afla in interiorul lor si care o impartasesc cu lumea. Pe masura ce minunile colective pe care le au in ei sunt aduse la lumina noii constiinte, incepe o noua etapa, o noua nastere intr-o realitate mai inalta, care imputerniceste si imbogateste pe toata lumea. Semintele iubirii si intelepciunii care emana din interiorul fiintei lor sunt plantate in constiinta colectiva pentru a vindeca, binecuvanta si a permite surorilor si fratiilor lor sa treaca in noua realitate launtrica.

Pe masura ce se desfasoara viata in noua constiinta si realitate, are loc o unitate mai mare, cu toate fiintele. Exista, de asemenea, un mai mare respect si reverenta pentru divinitatea din fiecare inima umana iar acest lucru va facilita o dorinta mai mare de a sluji pe altii intr-o oarecare capacitate. In timp ce ele se aliniaza la esenta lor divina si urmeaza indrumarea si indemnurile oferite, lumea lor se deschide catre noi dimensiuni nebanuite inainte. Noi perspective se deschid in fata lor care deschid calea spre perspective tot mai mari ale bogatiei infinite a universului in  care locuiesc. Ele inteleg, de asemenea, ca au atins doar suprafata fantanei abundentei infinite care cuprinde spiritul lor individual si ca exista mai mult din ceea ce poate fi manifestat. Pe masura ce gasesc curajul de a impartasi acest lucru cu ceilaltii, mai multa cunoastere la nivele tot mai profunde devine disponibila prin intermediul lor pentru a iesi in lume.

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati