Pagini

24 octombrie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:18- 24 octombrie 2015

 Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Pe măsură ce lumea se mișcă în continuare în frecvențele mai înalte care sunt disponibile acum, va exista o perioadă lungă de adaptare, cu o serie de descărcări de energie intensă dupa care va fi un timp de odihnă pentru a permite organismului să se alinieze și să integreze pe deplin noua versiune îmbunătățită a sinelui. Există atât de mulți dintre voi care se luptă acum să renunte la fostele limitări și modele de gândire care îi limitează de la progres. Această activitate va deveni mult mai ușor de realizat acum că schimbarea într-o octavă superioară s-a produs. Va avea loc o ridicare a blocajelor mentale și emoționale care v-au reținut de la a ocupa locul de drept în scena vieții în noua realitate mondială.Voi sunteti acum, mai mult ca înainte, adevarate puteri energetice și sunteți în măsură să influențați dinamica de energie din jurul vostru în cel mai benefic mod. Tot ce este nevoie este să intenționați să fiți o binecuvântare în acest mod, să faceți din acest lucru o preocupare în fiecare zi și să afirmați verbal această intenție. Doar fiind cine sunteți în acest moment, aduce binecuvântări altora. Aceia dintre voi care au integrat cu succes noile frecvențe până acum și au fost de acord în privința nivelelor superioare, sunteți întrebuințați ca și canale pentru a răspândi aceste frecvențe mai înalte, care sunt disponibile acum.

Oricine citește sau aude acest mesaj este un ambasador al Luminii și un ambasador al păcii. Voi ați devenit mai exigenți în modul în care vă folosiți atenția și energiile iar acest lucru are un efect benefic asupra muncii pe care o faceți și darurilor pe care le aduceți în lume. Fiecare persoană de pe planetă are cel puțin un dar special, pe care îl aduce pentru a-l împărtăși cu ceilalții. Noi  vedeam că mai mulți dintre voi începeți să pătrundeți adânc înlăuntrul vostru pentru a vă alinia cu Esenta voastră Divină și a rămâne pe drumul cel bun cu munca pe care ați venit aici să o faceți. Vă aventurați dincolo de capacitatea de învățare într-un nou teritoriu și poate fi uneori inconfortabil. Voi sunteți încurajați să persistați, pentru a vedea dincolo de așteptările anterioare la ceea ce se află în așteptare, încă nedezvăluit. Ca întotdeauna, este nevoie de voință și determinare pentru a trece la nivelul următor. Este călătoria voastră si voi sunteți cel ce merge pe acea cale, nimeni altcineva nu poate face acest lucru pentru voi, nimeni altcineva nu poate face visele voastre o realitate, este nevoie de o acțiune din partea voastră. Odată ce ați facut alegerea și ați luat decizia de a merge mai departe, veți primi ajutor atunci când cereți iar până acum, știți că acest lucru este un fapt.

In timp ce faceți acest lucru, veți începe să recunoașteți sincronicitățile care se desfășoară în viața voastră de zi cu zi. Vi se oferă binefacerile de care aveți nevoie pentru a ajunge la etapa următoare. Acestea sunt binecuvântări și asigurări că sunteți pe drumul cel bun în timp ce vă zbateți să mergeți acolo unde nu ați mai fost înainte. Voi sunteți capabili de mult mai mult decât ați crezut că e posibil iar aceste posibilități se deschid acum pentru voi. Profitați de moment atunci când vine și îndrăzniți să faceți noua voastră viață de o măreție incomparabilă. Aliații și prietenii vă înconjoară în orice moment, trebuie doar să ajungeți să-i recunoasteți, nu doar din lumea spiritului, ci și din planul fizic. Acestia oferă sprijin , susținere și vă întăresc în călătoria voastră spirituală. In timp ce mergeți pe calea voastră, voința lor de bine vă întărește; vă încântă și vă susține și vă ajută să trăiți o viață echilibrată. Veți ști fără îndoială că nu sunteți niciodată singuri.

Pe măsură ce deveniți mai statornici în noul vostru început, voi veți îmbrățișa și veți vedea mult mai ușor cum puteți transforma intenția voastră într-una de acțiune iar acest lucru va oferi oricărui lucru pe care-l înfăptuiți potențialul de a deveni mai mult decât ați visat a fi posibil. Acest lucru vă va ajuta să inspirați  o nouă viață și noi posibilitatăți  chiar în activitățile cele mai banale. Pe măsură ce accesați fântâna fără fund a vieții, sunteți reînnoiți și umpluți cu o bucurie care transformă tot ceea ce atinge într-o conștientizare sporită, înțelegerea adevărului și speranța pe care acesta o aduce. Această reînnoire și entuziasm radiază de la voi, răspândidindu-se spre exterior la toți celor din jurul vostru. Voi declanșați  lumina în ei iar acest lucru la rândul său, îi ajută să se deschidă la posibilități mai mari pentru propria lor cale și direcție.

Pe măsură ce pășiți pe calea voastră cu onoare, amintiți-vă să apreciați lumea care vă susține și vă sprijină și contribuie la bunăstarea voastră. Onorați oamenii, locurile și lucrurile pentru efectul care îl au asupra voastră în fiecare aspect al vieții pe această planetă. Acceptații pe ceilalți pentru cine sunt și celebrați diferențele și diversitatea în acest dans numit viață. Învățați să priviți dincolo de ceea ce este evident deoarece acest lucru poate duce la recompense mai bogate și la o bucurie care nu cunoaște limite. Această nouă schimbare de direcție aduce cu ea o restaurare, o transformare și o re-energizare a întregii voastre ființe. In timp ce mergeți pe calea aleasa, flacăra eternă a adevărului pe care îl păstrați în inima voastră înnobilează și îmbogățește cu o aura de cea mai înaltă integritate, care vă propulsează pentru a face față viitorului cu ochii și inima deschise.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati