Pagini

9 decembrie 2015

Hilarion Mesajul săptâmânii: Decembrie 6-13,2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Lumea în acest moment se află în chinurile energiilor în creștere iar acest lucru aduce la lumină multe adevăruri ascunse înainte care ies acum la suprafață pentru a fi recunoscute, acceptate, eliberate și vindecate. Există multe secrete care ies la lumina zilei, care aduc cu revelații lor, un sentiment de irealitate celor care s-au ridicat deasupra impactului pe care îl au acestea asupra lumii în general. Acest lucru se datorează faptului că cei dintre voi care citesc acest mesaj s-au mutat într-o vibrație diferită și destul de des, simțiți ca si cum ați vedea o cu totul altă lume atunci când observați ceea ce se întâmplă în ea. Fiți statornici în menținerea viziunii de întregire si perfectiune pentru Pământ și toți locuitorii săi, chemarea Flacării Violet are un efect benefic. Noi vă rugăm să prelungiți această practică dincolo de decembrie 11 pentru cel puțin încă o săptămână.

Dacă priviți dincolo de sursele de știri predominante, veți descoperi că există multe întâmplări pozitive și binevoitoare care au loc în întreaga lume. Oamenii simt  în interior și în exterior cum se deschid inimile lor iar compasiunea lor se vede peste tot! Iubirea abundă și încălzește inima si vindecă atunci când este întâlnită de beneficiarii săi. Iubirea este atât de necesară pentru a contracara haosul sistematic care a avut loc. Acum antrenamentul vostru începe să dea roade pe măsură ce luați ceea ce vă este prezentat și îl transformați în cel mai bun rezultat. Mânuirea Luminii voastre creează echilibrul de care este nevoie.

În timp ce lucrați la unison cu Lumina mai înaltă, care este disponibilă în acest moment, aveți posibilitatea să avansați mult mai ușor decât înainte. Menținerea dorinței de a vedea o lume pașnică, armonioasă și iubitoare va continua să manifeste această energie, care aduce vindecare tuturor. Va veni un timp când cei care nu au un interes în inima lor pentru binele lumii și locuitoriilor săi nu vor putea să funcționeze în frecvențele ridicate. Aceșta vor vedea cum se năruie toate structurile și lucrările lor și vor începe coborârea lor în jos în declin. Tot ceea ce este în vigoare va trebui reajustat pentru a fi în conformitate cu o Lumină mai mare și Planul pentru această planetă și oamenii săi. Între timp, este important să urmăriți planul dorit în eforturile voastre și activitățile pe care le îndragiți.

Când o persoană privește la ceea se întâmplă în lume, este ușor să se descurajeze. Vrem să știți că nu sunteți singuri în aceste vremuri, sunteți mereu înconjurați de Legiunile de Lumină iar iubirea va triumfa. Fiți exemplul acestei iubiri în lume în orice mod se prezintă. Rămâneți neclintiți, puternici și autentici în timp ce rămâneți cu siguranță pe calea voastră. Ascultați mereu vocea tăcută și liniștită din voi și urmați îndemnurile inimii voastre. Realizați lucrurile în ordinea lor și continuați în eforturile voastre.

Bucurați-vă de aceste timpuri cu membrii familiei, prietenii și comunitatea, acesta este un timp pentru a oferi mulțumiri pentru toate binecuvântările voastre, mari și mici. Atitudinea de recunoștință vă va conduce în direcția cea bună, iar universul vă va răspunde în natură. Simțiți bucuria, simțiți iubirea care se extinde în voi în timp ce abordați activitățile voastre de zi cu zi. Acest lucru ajută lumea mai mult decât puteți ști vreodată. Lumea este binecuvântată datorită prezenței voastre în ea. Fiți în pace, Preaiubitilor!

Pănă săptămâna vitoare…

EU SUNT Hilarion

versiunea video in engleză aici: https://www.youtube.com/watch?v=djTEGd4E1q4&feature=youtu.be


© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Pastrator al simfoniilor Gratiei.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere -Eliza