Pagini

14 decembrie 2015

Hilarion Mesajul săptămânii:13-20 decembrie, 2015

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Preaiubitii Lucrători în Lumină din întreaga lume au acordat mai multă atenție la nevoile casei lor, Pământului, și vrem să spunem că eforturile lor au fost foarte apreciate. Energiile pe care le-ați direcționat au risipit și dizolvat o cantitate mare din energiile fricii care au afectat conștiința umană. Cele mai multe persoane au acum posibilitatea de a discerne mai clar ceea ce funcționează sau nu în viața lor și în tiparele lor de gândire. Ajustările se fac iar lucrurile încep să se îmbunătațească. Va multumim pentru colaborarea cu noi în acest mod și să vă rugăm să continuați să susțineți Lumina si, de asemenea, să vă concentrați zilnic pe energia Luminii Violet.

Energiile ridicate care curg mai intens în aceste timpuri de sfârșit de an calendaristic va ajuta fiecare persoană să se simtă reînnoită și întinerită, astfel încât noul început simbolic al  Noului An vă va stabili ferm pe cărarea evoluției continue a sufletului vostru. Munca de curățare și eliberare va continua, desigur,și este foarte important ca fiecare dintre voi să continue atât timp cât este necesar. Face-ți-vă timp în fiecare zi pentru a vă concentra pe lucrurile pe care le iubiți să le faceți și se simțiți energiile amplificate în inima voastră, astfel încât acestea să înalțe mintea și gândurile voastre. Fiți în  pace în interiorul vostru și veți atrage aceleasi energii către voi.

Multi dintre voi nu mai acorda atenție mass-mediei de zi cu zi, deoarece acestea continuă să se concentreze pe crearea de scenarii de drama și de divertisment, astfel încât ca voi să  rămâneți "acordați" la posturile lor. Cei mai mulți dintre voi simțiți aceste energii ca pe ceva ce trebuie evitat cu orice preț pentru propria voastra bunăstare si sănătate iar acest lucru este bine și este ceea ce trebuie să faceți. Ați observat că cele mai multe dintre subiecte se repetă la nesfârșit în timp ce "experții" sunt aduși pentru a-și oferi opinia lor. Acest lucru este foarte obositor și destul de plictisitor de îndurat așa că le-ați oprit. Cu toate acestea marea majoritate a omenilor, sunt capturați de drama și emoția tuturor și din acest motiv am efectuat curățarea și ne-am concentrat pe transmutarea cu Lumina Violet.

Vă încurajăm pe fiecare dintre voi să cultivați o atitudine pozitivă și de bucurie față de manifestarea celei mai mari viziuni pentru voi, familia voastră și membrii comunității voastre. Sprijiniți-vă reciproc și realizați conexiunile și contactele voastre fizice , deoarece, făcând acest lucru energia voastră aduce o înălțare și încurajare pentru ei. Comportamentul vostru calm și atitudinea voastră pozitivă va ajuta la încurajarea aceluiași comportament în cei din jurul vostru. În calitate de lumini călăuzitoare, voi facilitați această experiență în cei care vin în contact cu voi. Acesta este o parte a motivului pentru care vă aflați aici, pe Pământ si în special în locația în care vă aflați așezați în acest moment.

Scribului nostru i-au fost date cuvinte de la Sinele ei Divin pentru a o ajuta să se alinieze la cea mai înaltă versiunea a sa în aceste timpuri și le împărtășeste cu voi aici: "Lumina mea, ajută-mă să văd clar tot ceea ce SUNT și pot fi. Ajută-mă să cunosc că POT muta munții, că pot să păstrez ceea ce este cel mai bun și să renunț la restul ". Aceste cuvinte vă vor ajuta pe mulți dintre voi în aceste timpuri și vă vor împuternici și încuraja să rămâneți conectați și aliniați la cel mai înalt aspect și cea mai înaltă versiunea a voastră.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


© 2008-2015  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati