Pagini

17 martie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:13-20 martie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

În timp ce treceți prin energiile puternice ale acestor vremuri, să știți că nu sunteți niciodată cu adevărat singuri sau uitați. Multe lucruri care sunt în voi sunt transmutate și transformate într-o versiune mai înaltă a sinelui vostru. Acest lucru poate fi incomod uneori. Vă recomandăm odihna și să fiți buni cu voi înșivă în timp ce se întâmplă acest lucru. Toate vibrațiile joase ies acum din sistemul vostru de operare uman și în timp ce se întâmplă asta este important să le acceptați și să le îmbrățișați ca parte din evoluția umanității și să le permiteți acestor experiențe să plece. Nu le hrăniți sau faceți ceva nepotrivit din cauza acestei experiențe. Nu ești greșit să aveți această experiență, așa că nu negați sinele. Dintr-o perspectivă mai înaltă  a acestor timpuri aflate în schimbare voi stabiliți noi direcții pentru cea mai înaltă viziune a propriei vieți, pentru a o manifesta în experiența personală. Nu este nevoie să faceți pe plac altora  în timp ce acest lucru se întâmplă sau să cereți aprobarea lor, pentru că sunteți o ființă suverană așa cum sunt și ei și aveți darul de a exprima libera voință.

In aceste timpuri, există mulți oameni care folosesc conceptul de unitate a conștiinței pentru a-și scuza comportamentul atunci când nu cinstesc drepturile altora pentru a fii tot ceea ce pot fi. Fiecare dintre voi este aici pentru a aduce lumii darurile voastre speciale și unice în aceste timpuri și pentru că ele sunt darurile pe care voi ca persoană le aduceți; aveți dreptul de a stabili cursul modului în care doriți să le prezintați lumii. Nimeni altcineva nu are dreptul să facă această alegere pentru voi. În timp, atunci când nu va mai există nici o persoană care să folosească în mod necorespunzător contribuția alteia pentru scopurile proprii, adevărata unitate va începe să aibă loc. Aceasta este o stare de a fi în care fiecare individ celebrează înflorirea potențialului mai înalt dintr-o altă persoană care are loc fără interesul de a profita, atunci legea universală mai înaltă va intra în vigoare. Este bine să folosiți discernământul în aceste chestiuni în acest moment și să vă stabiliți propriile limite.

Există mulți oameni pe planeta care caută răspunsuri iar aceștia vor gravita și vor  fie atrași de anumite informații, deoarece ei rezonează cu adevărul care este prezentat. Există mai multe persoane care prezintă informații pe care le oferă, la unison cu noi și ele sunt cele care trebuie să fie recunoscute și căutate pentru valoarea pe care o aduc mai departe acelora care caută. Aceste persoane care slujesc cu noi, în felul acesta sunt persoane cu care și prin care, noi cei din tărâmurile înalte lucrăm , și ne straduim să prezentăm adevărul în cea mai înaltă formă pentru învățare, înțelegere și discernământ acelora care caută. Toți cei care interprind acest lucru cu noi trebuie să fie cunoscuți ca reprezentanții noștri aleși și orice repartizare a informațiilor care are loc trebuie să fie creditată înapoi celui care se află în astfel de servicii cu noi, căci în acest mod, prin ființele fizice, oral sau prin opere scrise sau artistice au loc influențele noastre cele mai mari pentru a genera un efect pozitiv.

Persoanele care slujesc cu noi și ne permit să exprimăm Lumina și înțelepciunea noastră în lume, au a fost puse din greu la încercare și testate prin calea lor prin viață și au sacrificat multe pentru a face acest lucru și s-au dovedit demne de a fi numite reprezentanții noștri adevărați . Ele au multe de oferit acum și în viitor, pentru că ele sunt vocea noastră pe planetă. Noi le susținem și le sprijinim iar acesta a fost mereu modul prin care s-au adus adevărurile eterne, chiar și în timpul Erelor de Aur anterioare de pe planetă. Ele sunt vocile noastre exprimate pe cale orală și cuvântul scris și prin forme de artă, muzică,tehnologie și multe alte forme de exprimare. Atunci când o persoană dezvoltă o astfel de lumină pe planeta prin punerea în aplicare cu sârguință și aderarea la principiile spirituale cele mai înalte, cei din tărâmurile înalte sunt atrași de ea și o înconjoară, oferind iubirea,sprijinul și protecția noastră. Stim că ceea ce ele fac este pentru Binele cel mai înalt si cel mai mare pentru toți de pe planetă.

Ceea ce aducem lumii prin intermediul  acestor reprezentanți este cunoașterea și înțelegerea de care au nevoie oamenii din întreaga lume și este speranța noastră că, cei ce vor cauta, vor găsi ceea ce au nevoie să găsească, fără a fi în continuare confuzi și distrași de la căutarea lor intensivă pentru adevărul și răspunsurile care le dețin reprezentanții noștri.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati