Pagini

31 martie 2016

Hilarion Mesajul săptămânii:27 martie - 3 aprilie, 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubiților,

Lumea se îndreaptă în procesul de reînnoire și de regenerare. Acest lucru poate fi văzut cu ușurință în evenimentele din lume. Toate sistemele învechite care nu servesc binele suprem al tuturor sunt evidențiate prin intermediul evenimentelor care au loc. Este dificil pentru omenire să înțeleagă că există o lege mai mare atunci când tot ceea ce văd este haos și o lume ce a înnebunit. Acesta este timpul pentru care s-au încarnat toți Lucrătorii în Lumină din lume pe aceasta planetă. Lumina voastră face o diferentă! Nu vă descurajați de ceea ce vedeți prin lentilele mass-mediei, se întâmplă mult mai multe dintr-o perspectivă mai înaltă decât vă este prezentat vouă.

În voi are loc multă recalibrare. Vă place sau nu, vehicolele voastre fizice sunt transformate în versiuni mai înalte de o formă mai elevată. Cei mai mulți dintre voi se confruntă acum la nivel intim cu valuri de căldură de-a lungul șirei spinării la intervale regulate. Când se întâmplă acest lucru,să știți că componentele ADN-ului vostru sunt activate și deschise. Există mai multe simptome ciudate, care sunt experimentate de mulți dintre voi iar acest lucru va continua aibă loc. Unii dintre voi se confruntă cu anxietate, fără a cunoaște cauza. Acest lucru este în legătură cu faptul că voi vă îndreptați spre un teritoriu necunoscut și nu știți ce vă rezervă. Fiți în pace și plimbați-vă pe aceste valuri care vin, veți ieși victoriosi!

Voi nu sunteți singuri în această transformare; întreaga lume este în chinurile marilor schimbări. Acesta începe în celulele minuscule ale fiecărui lucru viu de pe planetă si ea se simte în interior. Este important așa cum am subliniat de multe ori înainte, să vă conectați la Pământ în fiecare zi. Stați în picioare pe pământ cu picioarele goale și inspirați câteva momente cu respirații ritmice adanci și oferiți multumiri Pământului pentru că vă susține și vă protejează. De acest lucru trebuie să devină omenirea în ansamblul ei mai conștientă, pentru că planeta Pământ , este casa voastră. Există doar un singur Pământ și are nevoie de recunoașterea și de iubirea locuitorilor săi.

Cereți Esenței voastre Divine în fiecare zi să vă schimbe constiinta pentru a vedea circumstanțele voastre individuale dintr-o perspectiva mai înaltă. O conexiune mai mare la divinitatea din voi poate face drumul prin viață mai pașnic și mai armonios. Acest lucru dezvoltă, de asemenea, calitățile de încredere și curaj din voi. Aveți încredere că tot ceea ce este experimentat de voi și cei dragi se întâmplă pentru un motiv și cu un scop mai mare. Dacă am putea împărtăși o bucată mai importantă din ceea ce am vrea să vă sfătuim  în acest moment, ar fi să începeți practica de binecuvântare zi de zi. Binecuvântați orice împrejurare în care vă aflați și priviți în interiorul vostru pentru darul ce vi-l oferă. Binecuvântații pe cei dragi cu care experimentați provocări, pentru că ei au fost sufletele curajoase care au acceptat să joace acest rol, pentru ca voi să învațați lecțiile sufletului vostru și să creșteți dincolo de ele. Ei au făcut acest lucru din cauza iubirii lor pentru voi.

Binecuvîntați fiecare pasăre, fiecare animal, fiecare copac, fiecare planta si lucru viu din mediul vostru imediat. Realizați că tot ceea ce vedeți este SURSA A TOT CEEA CE ESTE în manifestare fizică. Aceasta este practica celei mai înalte forme de iubire în acțiune și este ceea ce este necesar acum. Nu permiteți distragerilor să vă distragă de la această practică. Realizați și deveniți conștienți de ciclurile care se produc la nivel planetar și sezonier și lucrați la unison cu ele. Sunteți parte integrantă cu toate și iubirea voastră ajută să le mențină și să le susțină. În tot ceea ce se întâmplă, alegeți iubirea ca răspunsul al vostru.


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati