Pagini

26 mai 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 22-29 mai, 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor

O pace mai mare va pătrunde în întreaga voastră ființă pe măsură ce îngropați fantomele înfometate din interiorul vostru, în locul lor de odihnă finală. Anii mulți în care ați simțit intens polaritațile opuse ale dualitatii în chakra plexului solar se diminuează acum. Voi experimentați bucuria și posibilitățile minunate care pătrund în câmpul vostru de percepție. Începeți să simțiți o pasiune reînnoită pentru proiectele neterminate pe măsură ce contemplați și vă imaginați altele noi. Noul început a sosit în sfârșit! Profitați de moment!

Iubirea în toate aspectele ei iși desface aripile și deschide noi usi pentru voi. Multe piese de puzzle se îmbină acum și  încep să aibă sens. Pe măsură ce procesați aceste noi revelații, are loc în voi vindecarea și este profund binevenită și experimentată. Pe fruntea voastră, purtați semnul celui iluminat, nevazut cu ochii umani, dar ușor de văzut de cei înțelepți care v-au ghidat calea și călătoria spirituală. Ei sărbătoresc victoria voastră si este bine meritată. Faceti-vă timp pentru a savura aceste momente ori de căte ori apar pentru voi și beți din fântâna abundenței care se află în voi.

Viața se dezvăluie pentru voi în toată slava sa. Ce minuni vă așteaptă după fiecare colt? Întregul univers este la comanda voastră – ridicați-vă și întâmpinați-vă destinul! Lumea așteaptă darurile pe care le aduceți pentru a-i binecuvânta și vindeca pe alții și planeta voastră iubită. Pe măsură ce realizați cât de profund sunteți iubiți și mereu-ați-fost, o bucurie nemarginita este simțită ca o patură caldă care vă înconjoară și vă înfășoară. Acesta este noul început pe care l-ați căutat îndelung și care a fost în trecut atât de evaziv; acesta este un nou început de reînnoire și speranță și vă așteaptă ca voi să-l revendicați.

Este timpul ca voi să zburați liber! Este timpul ca voi să străluciți Lumina voastră radiantă pentru ca alții să o poată vedea pe a lor! Străluciți măreția voastră și accesați propriul vostru potențial - singurul lucru care v-a împiedicat au fost propriile percepții limitate din trecut. Poarta este acum deschisă pentru a trece dincolo de ele într-un nou orizont. Urmați-vă inima si ghionturile de la spirit, deoarece acestea vă vor conduce către cel mai înalt bine al vostru si cea mai mare bucurie. Faceți ca atenția centrală a fiecărei zile să fie fixată pe sentimentul de bucurie, faceți tot ce este nevoie pentru a aduce acest sentiment din voi, deoarece bucuria este podul curcubeu între cer și pe pământ iar voi sunteți canalul.

Binecuvântați sunt iubitorii de pace, căci ei sunt cei care vor moșteni noua lume care a răsărit. Da, există încă multe lucruri în lumea voastră, care încă mai au nevoie de îmbunătățiri, dar aici sunteți, realizând schimbările și atingând acest obiectiv. Schimbările care trebuie să fie făcute au loc înlăuntrul vostru și se răspândesc în afară. Ceea ce a fost înfaptuit și realizat strălucește ca un far de speranță și posibilitate pentru cei care vin după. Sunteți iubiți peste măsură de către cei care au ochi să vadă și urechi să audă mesajul. Să fie pace acum în toate modurile.

Până săptămâna viitoare,

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati