Pagini

8 mai 2016

Repostare / Hilarion Mesajul săptămânii:10- 17 mai 2015


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana

Preaiubitilor,

Există semne peste tot ale schimbărilor care au loc pe planeta voastră. Aceste schimbări sunt diverse și cuprind mai multe spectre ale vietii. Schimbările Pământului reflectă schimbările din interiorul oameniilor pe măsură ce aceștia se străduiesc să se adapteze și să înțeleagă ceea ce se întâmplă. Fiecare tragedie care are loc scoate ce e mai bun din omenire deoarece oamenii se străduiesc să dea tot ceea ce pot pentru a ajuta. Multe întrebări sunt puse în inimile tuturor, căci pare ca lumea pe care oamenii au știut-o se prabuseste si se destramă. Umanitatea se confruntă cu efectele planetei lor care se scutură de lanțurile trecutului în timp ce se mută în locul ei de drept în univers. Aceste schimbări au avut loc de mai multe ori de-a lungul mileniilor, dar în aceste vremuri, omenirea are o oportunitate de a se ridica deasupra și a ieși victorioasă.

Este timpul ca fiecare persoană să pătrundă în interiorul ei și să caute să cunoască sinele, sinele său divin. Acesta este un timp în care fiecare persoană să realizeze și să mențină echilibrul în managementul vieții sale interioare și exterioare , pentru a face alegerea și decizia cu privire la calea pe care o urmează. Pe măsură ce trecutul se dizolvă, apar noi începuturi și posibități în potențialul lor glorios. Multi dintre voi sunteți acum ferm pe calea destinului vostru, făcând ceea ce vă aduce cea mai mare bucurie și fericire . Alții sunt în mijlocul provocărilor care par prea copleșitoare de suportat. Ei învață să aibă putere, determinare și persistență. Acestea sunt calități foarte importante pe care le poate avea sufletul. Pe măsură ce îi vedeți pe cei pe care îi cunoașteți și de care vă pasă trecând prin problemele lor personale, trimiteți iubire și vindecare pentru toată lumea din jurul vostru, pentru că asta este ceea ce dorește fiecare persoană cel mai mult, să iubească și să fie iubită, pentru că iubirea este cea mai puternică forță în univers și poate fi un balsam de vindecare, atunci când este cea mai mare nevoie.

Aveți grijă unul de celălalt cu cea mai mare iubire, onoare și respect, pentru că este, de asemenea,un moment de trecere dincolo de sine , în câmpul unimii,un moment de alăturare la extinderea și evoluția într-o conștiință și înțelegere mai înalte. Chemați-vă adesea ghizii spirituali și îngerii atunci când aveți nevoie de ajutor și speranță și amintiți-vă că nu sunteți niciodată singuri, că sunteți în mod constant înconjurați de iubire,pentru că iubirea este tot  ce există. Este bine să vă așezați pentru câteva momente în fiecare zi să simțiți și să experimentați această iubire în inima, mintea si sufletul vostru. Conectați-vă la ceea ce vă oferă sprijin și inspirație zilnică în orice mod funcționează cel mai bine pentru  voi. Fiți în pace și rămâneți calmi pe măsură ce se produc schimbările interioare si exterioare.

Sunteți aici pentru a stăpâni dualitatea prin îmbrățișarea tuturor aspectelor fiintei voastre. Pe măsură ce dați drumul rezistenței și negării aspectelor voastre ascunse realizați faptul că tot ceea ce se întâmplă este bun, fie ca este perceput bun sau rău, corect sau greșit, vă este totul oferit în iubire, pentru a vă putea perfecționa în maieștrii ai acestui tărâm, pentru a vă revendica dreptul vostru divin din nastere ca și copii ai divinului. Ați ales aceste experiențe pentru a  putea obține o mai bună înțelegere a nuanțelor și complexității călătoriei înapoi la sursă, cu voi, ca învingători.

Păstrați acest lucru în gândurile voastre și mergeți înainte atunci când trebuie și odihniți-vă și aveți grijă de voi atunci cand corpul vostru fizic vă solicită. Pe măsură ce vă acordați la ritmurile mai importante ale vieții voastre, totul va fi bine.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2008-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati