Pagini

4 august 2016

Hilarion Mesajul săptămânii: 31 iulie- 6 august 2016

Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubiților,

Energiile continuă să se amplifice în intensitatea lor. Mulți dintre voi vă luați timp pentru a vă bucura de minunile lumii naturale, iar această conexiune permite experiența de unitate cu tot ceea ce vă înconjoară. Știți că există un motiv și un scop pentru prezența voastră în această lume pe măsură ce continuați să creați o punte între două realități convergente. Acesta este darul care îl aduceți lumii voastre. Aveți puterea în voi de a aborda viața într-o manieră pașnică și conștientă știind că tot ceea ce se întâmplă în lumea voastră este în fluxul scopului divin ce vine spre voi. Voi simțiți emoția potențialului creativ și posibilității în timp ce treceți într-o nouă fază în viață iar energiile vechi sunt eliminate și ridicate din voi. Fostele percepții și alegerile pe care le-ați făcut acum vă aduc o mai mare creștere, conștientizare și  expansiune.

Această vindecare din interior aduce recunoașterea faptului că voi ca un suflet suveran aveți libertatea de a face și de a fi tot ceea ce doriți. Revendicați-vă dreptul de a ajunge la înălțimi de continuă expansiune, revendicați-vă dreptul de a vă manifesta viața dintr-un nivel mai înalt de a fi. Luați-vă angajamentul față de propria expansiune și experimentați și cunoașteți că tot ceea ce veți avea nevoie vreodată vă este dat și ceea ce vă este dat trebuie să fie împărtășit cu ceilalți într-un mod care este în armonie cu propria viață personală și propriul ritm. Simțiți bucuria când viață înflorește în jurul vostru, simțiți sentimentul de reînnoire și de regenerare, renașterea care are loc în corpul, mintea și spiritul vostru în timp ce vizualizați lumea în care trăiți într-o nouă unitate și conștientizare a unimii în interiorul vostru . Mergeți înainte cu încredere știind că piesele puzzle-ului vieții în lumea fizică se îmbină acum.


Pe măsură ce vă îndreptați atenția pentru a vă uni și încheiați ceea ce aveți de finalizat, vă dați seama că singurele limitări sunt cele pe care le stabiliți voi. Voi sunteți maestrul a tot ceea ce are loc și deveniți propriul și cel mai mare aliat al vostru în această viață prin eliminarea limitărilor pe măsură ce mergeți înainte. Aveți deplină responsabilitate cu privire la controlul asupra vieții voastre și direcției pe care vreți să mergeți. Aceasta este libertatea, libertatea de a direcționa și alege fiecare gând, fiecare cuvânt și acțiune pentru a vă conduce pe calea unei expansiuni mai mari. Indiferent unde locuiți sau  de ceea ce se întâmplă, voi sunteți cel care are controlul asupra propriilor acțiuni, reacții și alegeri. Nimeni altcineva nu poate face alegerile în locul vostru, voi singuri dețineți acea putere, voi sunteți cei care creează structura pe măsură ce căutați să manifestați potențialul care s-a trezit în voi. Urmati ghidarea interioara si directia cu credință neclintită și determinare pe măsură ce treceți în tărâmul rafinamentului infinit a exprimării pure.

Vechile structuri cad pe măsură ce iau naștere cele noi, prin eforturile voastre individuale și colective. Acest lucru necesită un efort reînnoit de dedicare, energie concentrată și o mai mare claritate a scopului. Conceptele spirituale vă oferă o mai bună înțelegere a mișcării căii de evolutie, care se află în față. Există și mai mari nivele și dimensiuni de traversat și de măiestrit. Asta este ceea ce viața de pe Pământ încearcă să vă învețe, că obstacolele actuale și provocările, nu sunt decât oportunitați de progres spre măiestrirea abilităților și talentelor pe care sufletul vostru dorește să le experimenteze, sa le aibă și să le întrupeze. Cuvântul cheie aici este experiența, deoarece pentru a atinge măiestria în orice zonă de înțelegere spirituală, o persoană trebuie să fie de fapt o parte din ea, astfel încât să poată lua această creștere și înțelegere dobândită și să o aplice în totalitate pentru o mai mare unificare a diverselor aspecte ale sinelui Divin. Acesta este adevărul evoluției voastre înspre o mai mare conștientizare.

Pe măsură ce evoluați aduceți echilibru, armonie și pace în interior fapt care aduce vindecare, eliberare și o nouă unitate aspectelor unificate din potențialul voastru mai mare. Voi vă ridicați deasupra frustrărilor banale și le transcendeți pe măsură ce înțelegeți lectiile pe care acestea le aduc și cereți ajutor în transformarea voastră. Voi deveniți un maestru care transformă perceputele slăbiciuni în putere prin folosirea și direcționarea luminii care sunteți într-o expresie mai măreață a sufletului vostru. Pentru aceia dintre voi care încă se zbat încercând să găsească direcția, vă recomandăm exercițiul de Curățare Completă a Energiei* până când este dobândit echilibrul. Cunoașteți că, în fiecare experiență și întâlnire, are loc integrarea tuturor aspectelor voastre și totul este bine și totul este perfect.


Până săptămâna viitoare,

Eu Sunt Hilarion

© 2009-2016  Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Decretul de Curățare Completă a Energiei

Acest proces se face cel mai bine atunci când vă întindeți noaptea pentru somn, chiar înainte de a merge la culcare. Puteți să îl faceți în pat, dacă doriți. Cu cât îl faceți mai des, noapte de noapte, cu atât mai bine.

Înainte de a începe, dedicați-vă Luminii:

 "EU Decretez! Mă dedic Luminii acum!"

Apoi, "Eu cer și invoc prezența și sprijinul Arhanghelului Mihail și Forțelor de lumină, Puterilor Luminii, Domnilor Luminii, Legiunilor de Lumină, Luptătorilor Luminii, Domnilor Karmei, Domnilor Grației, Domnilor Protecției, și Directorului Divin ,în numele lui __ (numele dvs.) __ acum ".
"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați pentru (numele dvs.) __Întregul  Tub de Lumină si Coloana de Cristal, și toate chakrele, complexul de chakre,canalele, conexiunile și șabloanele prin toate nivelele și sistemele ".

(Așteptați până când energia ajunge la picioare înainte de a merge mai departe.)

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Cordonul de Împământare al __ (numele dvs.) __ la toate nivelele în Centrul Pământului și dincolo de acesta, inclusiv toate structurile planetare, structurile de rețea și conexiune, și toate chakrele, complexul de chakre,canalele, conexiunile și șabloanele prin toate nivelele și sistemele ".

(Așteptați până când energia ajunge la picioare înainte de a merge mai departe. Așteptați după fiecare pas.)

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați toate șabloanele __ (numele dvs.) __ la toate nivelele, și la toate chakrele, complexul de chakre,canalele și conexiunile ,prin toate nivelele și sistemele ".

(Enumerați următoarele șabloane, unul câte unul, trecând la următorul, numai după ce este curățat șablonul anterior. Păstrați-le în ordine strictă.)

" Șablonul Ka." [Așteptați până când energia atinge picioarele.]
" Șablonul Eteric." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]
"Șablonul Ketheric." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]
"Șablonul Celestial". [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]
" Șablonul Eu Sunt." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Toate chakrele Galactice și șabloanele la toate nivelele." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Toate chakrele Corpului Cauzal și șabloanele la toate nivelele." [Așteptați până când energia atinge picioarele.]

"Toate chakrele Înălțării și șabloanele la toate nivelele." [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Cordonul de Argint  al __ (numele dvs.) __  și toate chakrele și complexlul de chakre,canalele, conexiunile și șabloanele prin toate nivelele și sistemele ".

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Complexul Inimii pentru (numele dvs.)și toate sistemele inimii la toate nivelele, și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele ."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Corpul Fizic și Eteric al lui (numele dvs.)și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele.

(Enumerați următoarele  chakre, una câte una, trecând mai departe numai după ce chakra anterioară este complet curațată și simțiți că energia a ajuns la picioare.)

"Chakra Coroană, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakra  celui de –al treilea ochi, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra gâtului, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Inimii, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Plexuului Solar, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și

sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakra Sacrală, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Rădăcină, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele, în

centrul Pământului si dincolo de acesta".

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Corpurile Emoțional si Astral ale lui (numele dvs.)și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele.

(Enumerați următoarele chakre, una câte una, treceți la următoarea, numai după ce este curățată chakra anterioară. Asigurați-vă ca le respectați ordinea.)

"Punctul Chakrei Transpersonale, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakrele Viziunii (2), complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Corpului Cauzal, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakra Timusului, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Diafragmei, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Hara, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakra Perineum, complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakrele Mișcării (2), complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

 [Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakrele de împământare (2), complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele, în centrul Pământului si dincolo de acesta."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakrele Pământului (2), complexul de chakre, și sistemul de chakre, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Corpul Mental și Rețeaua Minții lui  (numele dvs.)și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele. "

 (Enumerați următoarele Chakre una câte una, treceți la următoarea după ce chakra anterioară este curățată. Aceste chakre nu sunt Chakrele Kundalini /sau Corpului Eteric ci duplicatele Corpului Mental și Rețelei Minții.)

" Chakra Coroană, complexul Coroanei, și sistemul Coroanei, prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

" Chakra celui de-al treilea ochi, complexul celui de-al treilea ochi, și sistemul celui de-al treilea ochi prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakrele Luminii (2), complexul Luminii, și sistemul Luminii prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

"Chakrele din partea superioară a Gâtului, buzelor, și din partea inferioară a Gâtului și întregul complex al Gâtului și sistemul Gâtului prin toate nivelele și sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge picioarele.]

 " Chakra Plexului Solar, complexul Plexului Solar, și sistemul Plexului Solar prin toate nivelele și sistemele" (Notă: Nu există o inimă sau un echivalent al inimii la nivelele Corpulului Mental sau Rețelei Minții).

 [Așteptați până când energia ajunge la picioare. ]

"Chakra Rădăcină, complexul Rădăcină, și toate sistemele Rădăcină prin toate nivelele, în centrul Pământului si dincolo de acesta .

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Toate chakrele, complexele de chakre, și sistemele de chakre prin toate nivelele și sistemele pentru sâni și degetele de la mâini și picioare."

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Corpurul Cauzal, Spiritual și Galactic al lui  (numele dvs.)și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile și sabloanele prin toate nivelele și sistemele. "

 (Chakrele acestea sunt după cum urmează, în seturi mai degrabă decât individuale.)

"Toate chakrele, sistemele de chakre si complexele de chakre la toate nivelele și prin toate sistemele pentru chakrele Voinței, Dorinței, Realizării, Acțiunii, și Propulsiei, în centrul Pământului și dincolo de acesta." (Acestea sunt chakrele Corpului Galactic .)

 [Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Toate chakrele, sistemele de chakre si complexele de chakre la toate nivelele și prin toate sistemele pentru chakrele Sunetului, Recepției/Informației ,Comunicării, Manifestării,Creației și Implementării. (Acestea sunt chakrele Corpului Cauzal .)

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Corpul Cauzal al Chakrei Coroanei și Corpul Spiritual, Galactic, complexul Coroanei, și sistemele Coroanei prin toate nivelele și toate sistemele."

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

"Eu vă cer acum să curățați, să vindecați, să aliniați, să deschideți,să activați, să sincronizați, să umpleți cu Lumină, să reparați și să reconectați Înălțarea lui (numele dvs.)la toate nivelele și toate chakrele și complexul de chakre, canalele, conexiunile, sabloanele și componentele tuturor proceselor Înălțării prin toate nivelele și toate sistemele.

[Așteptați până când energia ajunge la picioare.]

(Notă: .. Procesele Înălțării acționează prin toate corpurile. A cere curățare doar pentru Corpul Înălțării ar însemna să limitezi această cerere de curățare. Atunci când nivelele de Înălțare sunt complet curățate, curățarea energiei este încheiată.)

Pentru a termina, mai faceți o ultimă cerere:

"Eu cer ca Lumina Cristică să umple energia __ (numele dvs) __ prin toate nivelele și componentele, prin toate dimensiunile, toate conexiunile, și toate sistemele."

Mulțumiți  și încheiați cu meditația de curățare.

Sursa: Diane Stein

Traducere Eliza Fati