Pagini

15 august 2016

Repostare, Hilarion-Mesajul săptămânii 20-27 septembrie 2015


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana


Preaiubitilor,

Există prevestiri peste tot care informează oamenii din lume că o mare schimbare are loc pe planeta lor și că este timpul pentru ei să se trezească la cunoștința faptului ca toți sunt conectați între ei. Cei care au încercat să separe oamenii unul de celălalt precum și de la conectarea lor cu divinul sunt puși acum față în față cu realitățile deciziilor și alegerilor lor. Este din ce în ce în ce mai dificil de ascuns numărul tot mai mare de oameni din lume care sunt în căutarea unei existențe pașnice. Până când este abordată cauza principala a acestui fapt, acest lucru va continua. Cei care caută dominare prin acte de război vor continua să fie expusi la efectele lui și vor trebui să se ocupe de problemele pe care le-au creat, astfel că acest lucru este spre satisfacția populației lumii. Cu cât realizează mai repede faptul că  toată lumea de pe Pământ merita o viață de co-existență pașnică,cu atat va veni mai devreme pacea pe Pământ. Toate eforturile lor până în prezent reflectă direct înapoi pentru ei problemele pe care le-au creat prin deciziile și acțiunile lor. Ei trebuie să-și asume responsabilitatea și să fie trași la răspundere pentru ele.

Toate interacțiunile umane trebuie să înceapă să aibă loc în onestitate, sinceritate și transparență, deoarece vechile moduri de intrigă și înțelegeri purtate în locuri retrase sunt încheiate. Cei care continuă în vechiul mod de a face lucrurile sunt aduși la lumina adevărului și vor fi trași la răspundere. Acest fapt al mecanismelor noilor energii este adus la conștientizare în fiecare națiune din lume. Revine liderilor fiecărei națiuni să extindă adevărata compasiune și bunătate față de cei care se fac înțeleși în privința faptului că omenirea nu va mai tolera nici o formă de înșelăciune, necinste și lipsă de respect. Lumea a devenit cu adevărat un creuzet în care fiecare rasă este reprezentată în fiecare națiune iar conceptul de "celălalt" nu se va mai aplica. Pentru că este din ce în ce mai clar faptul că, în fiecare inimă umană bate iubirea și înțelepciunea Creatorului a Tot Ce Este, că fiecare individ din întreaga lume este aliniat în unitate cu fiecare persoană. Toți încearcă să exprime acest adevăr în viața lor de zi cu zi.

Marea Trezire a oamenilor Pământului a început în serios și fiecare eveniment care are loc va reflecta acest lucru. Vor continua să fie multe provocări de experimentat deoarece provocările și obstacolele care apar facilitează trezirea în fiecare inimă umană. La un moment dat, omenirea va ajunge la realizarea faptului că participă la această evoluție cosmică împreună iar din acel moment, o accelerare a trezirii constiintei va avea reușită în lume. Voi cei care citiți sau ascultați acest mesaj sunteți cei care sunteți în prim plan, ați trecut toate testele care v-au fost date iar acum sunteți întăriți în continuare în rolul vostru ca Purtători de lumină. Voi intrați într-o nouă fază de mișcare și activitate. Conectați-vă în inima voastră zi de zi și aveți încredere că ceea ce vi se cere vă va fi revelat.

Va trebui să continuați să acceptați și să asimilați influxurille energetice crescute iar acest lucru va facilita în amintirea din partea voastră a modului de funcționare al planului divin așa cum se desfășoară. Voi sunteți brigada de iubire, care exercită cea mai înaltă alchimie a celei mai mari forțe din întregul univers. Rămâneți neclintiți și renunțați la orice energii sau situații care sunt în opoziție cu această înțelegere. Mintea voastră este constructorul iar voi construiți o lume nouă, maiestuoasă pentru ca toate sufletele să se bucure. Energiile mai dense nu au nici un loc în existența voastră de zi cu zi,  iar orice vestigii rămase ale acestora se disipă rapid  din conștiința si câmpul vostru energetic auric. Permiteți esenței voastre divine să vorbească prin vocea și cuvintele voastre, permiteți esenței voastre divine să radieze bunătatea sa în lumea din jurul vostru. A rămâne mici și invizibili nu va mai fi posibil pentru Purtătorii de lumină, adaptați-vă la această cunoaștere și fiți siguri că pășiți în siguranță și protecție în orice moment.

Ghizii și echipele angelice sunt actualizate pentru ca rolul vostru să fie optimizat și împuternicit pentru un efect mai mare. Asta nu înseamnă că veți deveni o persoană diferită; ci înseamnă că acum operați la nivelul aspectelor mai înalte ale sinelui, sinele vostru divin adevărat și autentic. Veți fi îndrumați să faceți alegerile care vă vor conduce către manifestarea visurilor voastre cele mai înalte și scopul perfect aici, pe Pământ. Veți fi ghidați și inspirați să avansați la urmatorul pas. Veți fi inspirați cu idei care vă vor aduce succesul în toate dintre cele mai înalte aspirații ale voastre în rolul vostru în calitate de arătători de cale.
Până săptămâna viitoare ...



EU SUNT Hilarion

© 2013 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrator al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com





Traducere -Eliza