Pagini

14 septembrie 2016

Hilarion-Mesajul săptămânii 11-18 septembrie 2016


Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Preaiubitilor,

Există o altă schimbare de frecvență, care are loc în acest moment. Mulți dintre voi ați simțit nevoia pentru a merge în interior, pentru a sta în liniște, medita, contempla, și a vă reînnoi iar acest lucru este excelent pentru că asta înseamnă că absorbiți energiile mai înalte și le folosiți în maniera potrivită. Multe lucruri transpar pe scena mondială, există o mișcare spre o comunicare mai bună, există o mișcare spre o cooperare între națiuni iar noi de cealaltă parte a vălului, vedem acest lucru ca un pas foarte pozitiv. Noi aplaudăm acei oameni și acele țări care inițiază aceste acorduri pentru a pune capăt războaielor și pentru a aduce pace.

Deoarece lumea și oamenii se simt foarte obosiți și sătui, ei simt nevoia de a trăi într-o lume care este sigură, în care toată lumea să se simtă în siguranță, unde nu este nevoie să se teamă unii pentru alții. Curățarea și purificarea, care are loc de mai mulți ani este ceva prin care omenirea are nevoie să treacă, dar este un proces care copleseste o persoana atunci când are loc. Acest proces are loc aproape non-stop acum și ín viitorul apropiat. În cele din urmă, Dragilor, acesta este un lucru bun, acest lucru este ceva care este necesar și obligatoriu înainte ca fiecare persoană să poată să traverseze cele două lumi, cele două dimensiuni într-o octavă superioară , care va aduce mai multă pace în ei înșiși și care va aduce în cele din urmă pacea pe planeta.


Puterile care se află în controlul sistemelor pe planeta voastră sunt expuse la fiecare pas, la fiecare mișcare pe care o fac iar acest lucru creeaza un sentiment de disperare în interiorul lor. Există sentimentul că totul se prăbușește ,și în realitate se prăbușește. Toate vechile paradigme nu mai funcționează. Așa cum am mai spus de multe ori înainte în mesajele noastre pentru voi, pe măsură ce frecvențele cresc, tot ceea ce a avut loc în spatele scenei în vechile paradigme nu va mai fi eficient, deoarece acum energiile sunt noi, energiile sunt cele ale realității noului Pământ iar această realitate cere pace, necesită cooperare, armonie. Mai există încă multe care trebuie să se dizolve înainte ca acest lucru să se poată întâmpla.


Fiți curajoși și să știți că, la sfârșitul tuturor acestor lucruri va fi o existență mai plină de speranță pentru toți. Există mai multe terenuri care sunt curățate și purificate, astfel încât acestea să fie eliberate de energiile negativității,de frică, de ură și pe măsură ce acestea sunt curățate de Lucrătorii Luminii, cei care știu cum să facă această lucrare, există ceva mai bun, care este pus în loc, care potențează și sprijină fiecare persoană de pe planetă și pe frumoasa planeta în sine. Fiecare dintre voi care citiți acest mesaj sunteți printre cei care au contribuit de multe ori și / sau la un moment dat ați contribuit cu energiile voastre pentru a curăța planeta de negativitate.


Fiecare dintre voi faceți de fapt acest lucru de fiecare dată când lucrați la voi ínșivă pentru a elibera tot ceea ce este în voi, care nu este pentru ameliorarea vieții voastre fizice de pe Pământ iar curățindu-vă pe voi înșivă, voi curățați atmosfera acestei planete. Oriunde ați fi, faceți acest lucru. Din acest motiv, uneori,vă simțiți obosiți și descurajați pentru că în timpul acestor vremuri voi, care faceți acest lucru ați absorbit și transmutat mult, care nu vă aparține cu adevărat, care nu este cu adevărat responsabilitatea voastră, cu toate acestea, ați luat această sarcină în comformitate cu înțelegerile făcute pe nivelele mai înalte cu scopul de a accelera procesul de curățare și a lua Pământul și pe toată lumea în stările mai înalte ale ființei.


Așa că, nu vă descurajați, voi sunteți cei care creează schimbări pozitive. Noi ne uităm la fiecare dintre voi și vă trimitem dragostea noastră, sprijinul și energia pentru a vă ajuta să vă înalțați, pentru a vă menține frecvențele la nivelul de ascensiune. Suntem mereu cu voi, noi, maestrii înălțați, lucrăm întotdeauna cu Planul Divin, cu directivele Creatorul Prim,care sunt întotdeauna pentru binele suprem al tuturor. Uitați-vă unii la alții ca frați și surori, pentru asta este ceea ce sunteți. Ce se întâmplă unuia dintre voi se întâmplă tuturor și este important să vă amintiți acest lucru, că viața pe Pământ este o experiență colectivă în multe feluri.

Tot ce experimentează fiecare persoană, și tot ceea ce învață fiecare suflet, se înregistrează în înregistrările Akashice care înconjoară planeta iar apoi acea cunoaștere și acele lecții învățate sunt disponibile ca alții să le acceseze. Devine mai ușor cu cât mai mulți oameni contribuie cu energiile lor în acest fel, până când într-o zi va veni un moment în care toți vor fi eliberați din câmpurile vibrațiilor inferioare într-un câmp energetic mai pozitiv, care este mult mai suportiv și mai plin de încurajare iar lucrurile vor părea pur și simplu mai ușoare decât înainte. Noi vă rugăm să nu vă descurajați, vă rugăm să continuați în orice lucrare simțiți că sunteți chemați să o faceți. Pentru a continua să mențineți Lumina, să simțiți iubirea căci este experiența inimii, cea care este centrul pentru toata lumea pe planeta în acest moment. Simțiți în tot ceea ce vi se întâmplă, simțiți, exprimați, FIȚI!


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati