Pagini

22 septembrie 2016

Hilarion-Mesajul săptămânii 18-25 septembrie 2016



Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubitilor,

Acesta este un timp pentru a încheia si finaliza proiecte si a privi spre noi orizonturi. Întotdeauna viața merge mai departe creand ceea ce este nou iar acest lucru este util pentru cei care s-au simțit blocați. Uneori, există acest sentiment (Nt* de blocaj)deoarece persoana nu este menită să meargă înainte pentru a permite să aibă loc din interior o anumită evoluție și punere în practică. Acest lucru este așa cum ar trebui să fie în călătoria numită viața și evoluția spiritului. Pe măsură ce vă concentrați pe creșterea voastră personală către potențialul vostru mai mare trebuie să vă reconectați cu angajamentul pe care l-ați făcut pentru a vă îndrepta în noi direcții și pentru a fi tot ceea ce puteti fi. Atunci când o persoaná se află în procesul de transformare, ea poate fi chemată să lucreze pe zone ale sinelui ,care au nevoie de mai multă exprimare și dezvoltare .

Această activitate aduce o reînnoire a spiritului din interior pe măsură ce piesele puzzle-ului vieții se unesc catre un nou început, care creează o reconectare nouă și vitală cu ceea ce este important pentru voi.Ghidarea care urmează poate veni de la sinele divin dacă persoana va permite timpul pentru perioadele de liniște și tăcere. Această practică aduce întotdeauna un sentiment de restaurare a puterii, iar direcția va fi oferită și văzută cu claritate. Corpul, mintea și spiritul vostru vor intra în aliniament iar acest lucru aduce cu sine regenerarea și cea mai mare manifestare a noilor direcții pe care ar trebui să meargă o persoană. Acest lucru la rândul său, conduce la progres cu un sens reînnoit al angajamentului și scopului.

Cu acest nou nivel al adevărului pe care l-ați dobândit, îi puteți permite acestuia să pătrundă în toate aspectele vieții voastre. O conștientizare lăuntrica mai mare și noul sens al direcției vă vor inspira să vă extindeți și să ajungeți dincolo de fostele limitări în lumina posibilităților nelimitate. Acesta este procesul continuu de creștere pe măsură ce treceți peste obstacolele odată percepute de neclintit și vă îndreptați către domenii noi de expansiune și exprimare! Încrederea lăuntrică devine mai mare pe măsură ce vă bizuiți din nou pe capacitățile intuitive înnăscute iar acest sens reinnoit al sinelui vă va ajuta oferindu-vă înțelegere și conștientizare în ceea ce privește oamenii și situațiile din jurul vostru în viața de zi cu zi.

In timp ce ați trecut prin această inițiere, lumina lăuntrică a strălucit. Alegerea voastră conștientă și reangajamentul față de sine s-a îndeplinit iar perioada de testare s-a încheiat. Sufletul vostru se bucură iar această bucurie pătrunde în toate aspectele realității voastre emanând vindecare din interior. Este timpul să vă bucurați de viață și să râdeți mai mult! Ați traversat un prag important iar oportunitățile nelimitate se află în fața voastră. Explorați și extindeți opțiunile voastre și trăiți viața la maxim. Amintiți-vă că voi controlați situațiile pe care le întâlniți prin ceea ce alegeți să împuterniciți și să îmbrățișați.

Șă știți că ceea ce aveți nevoie este întotdeauna atras spre voi și ceea ce atrageți este ceea ce aveți nevoie pentru o mai mare creștere și învățare, astfel încât să puteți împărtăși cu alții și să vă extindeți astfel sinele. Aceste noi aspecte lăuntrice care sunt exprimate aduc un nou nivel de frecvență cu care să lucrați. Depinde de voi să fiți responsabili pentru acțiunile și direcțiile pe care alegeți să le urmați, deoarece viață întoarce la voi ceea ce ați pus în ea. Fiecare moment al vieții voastre este o lecție ce trebuie înțeleasă și învățată la un anumit nivel. Viața voastră este un ciclu constant cu urcușuri și coborîșuri pentru că acestea sunt necesare pentru a ajunge la o mai mare conștientizare și evoluție a creșterii sufletului vostru.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati