Pagini

19 noiembrie 2016

Hilarion-Mesajul săptămânii 13-20 noiembrie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

Dualitatea în toate aspectele ei se derulează acum în fața ochilor voștri. Există o imagine mai mare a ceea ce este în joc acum. Este o luptă între lumină și întuneric, este Era luptei vechi, care se apropie acum de final. Cei care urmează o agendă care nu este pentru binele suprem al tuturor,încearcă acest lucru pentru ultima oară și sunt dezvăluiți în toate tacticile lor și la fiecare pas pe care îl fac pentru a încerca să-și recâștige controlul.

Cei care urmăresc mesajele noastre și cei care au ochi să vadă au fost pătrunși de tristețe din cauza energiilor polarității care sunt exprimate de către cei care pretind că transmit Lumina. Noi vă rugăm să vă amintiți cuvintele noastre și să aveți toleranță, răbdare și înțelegerea că aceste vremuri, care se manifestă acum în lumea voastră sunt o parte necesară a curățării și purificării, care are loc în imaginea de ansamblu a evenimentelor de pe planeta voastră, în interiorul sistemelor umane și structurilor societății.

Lucrurile nu sunt atât de îngrozitoare cum par, ele pur și simplu impun acceptare, observarea energiilor care lucrează acum și o re-centrare în interiorul sinelui. Totul este perfect, dragilor, vă rugăm să rețineți acest lucru și să vă mențineți constant Lumina. Cerul nu se năruie - lumea continuă să se rotească și să își continue drumul. Să știți ca au loc ajustări în fiecare persoană care și-a exprimat foarte pregnant o mare angoasă. Și aceasta, va trece, iar viata va continua.

Aceste momente pe care le observați și experimentați acum, sunt momentele de trezire, care permit fiecărui individ să aleagă în mod conștient iubirea; calea iubirii, energia mai înaltă și conștiința unității. Aceasta este o calitate necesară și de dorit a fi întrupată într-un individ matur spiritual, care poate accepta ca toate cele cu care se confruntă se află într-o stare de flux și că el are de ales între doua opțiuni,dacă vreți,în care dorește să-și concentreze energia.

Dacă deveniți copleșiți de tot ceea ce experimentați în mass-media și rapoartele de știri din fiecare zi, atunci să șțiți că este timpul ca voi să vă re-centrați și să vă împământați la realitatea propriei conștiințe, a celei pe care o susțineți. Veți înțelege că nu există nimic ce trebuie schimbat, sau făcut. Este ceea ce este, lasați energiile să se desfăsoare și veți vedea că o mare transformare începe să aibă loc pe planeta voastră.

Transformarea a început în mod serios, fiind manifestată în lumea din jurul vostru și era și timpul! Fiecare individ are dreptul să se exprime și să acționeze comform propriilor convingeri interioare cu privire la ceea ce simte că este lucrul corect de făcut și se cuvine ca toată lumea să înceapă să se respecte reciproc, indiferent de diversitatea opiniilor și convingerilor lor. Fiecare persoană are dreptul la alegere prin libera voință deoarece trăiți pe o planetă cu liber arbitru și asta este ceea ce înseamnă să trăiești pe o planetă cu liber arbitru.

Este dreptul fiecărui individ de a avea acces la suveranitatea lăuntrică și de a folosi înțelepciunea și cunoașterea Divină pentru a face alegeri libere în ceea ce simte că este potrivit și bine de făcut. Pentru că opiniile diferă, nu înseamnă că cei cărora vă opuneți sunt mai inferiori decât voi - tot ceea ce înseamnă este că ei merg cu un ritm diferit , că ei au mers în interiorul lor și au ales ceea ce ei cred că este alegerea potrivită pentru ei.

În toate aceste momente curente este vorba despre alegerea de a urma propria stea, de a merge în bucurie, pentru a face acele lucruri care vă aduc bucurie, care vă aduc fericire. Nu aveți nevoie ca lumea exterioară să vă spună ceea ce vă poate aduce acea bucurie, totul este în interiorul vostru și a fost întotdeauna în voi - pentru că acolo trăiește Divinul - în voi!

Ceea ce gândiți, ceea ce faceți și vorbiți , afectează conștiința colectivă astfel cei care aleg pacea, cei care aleg să urmeze propriul lor sine autentic - nu devin influențați de către cei care ar încerca să vă umilească pentru că nu aveți aceeași perspectivă asupra a ceea ce se întâmplă pe planeta voastră în acest moment.

Atunci când ascultați îndrumarea propriei inimi, este întotdeauna bine. Noi va spunem, preaiubitilor, și acestea, vor trece. Este în natura lumii să continue în problemele ei, este natura umanității de a se adapta, de a se schimba și de a accepta. În curând va exista o nouă perspectivă, o înțelegere mai mare și mai profundă a tot ceea ce se întâmplă în aceste timpuri. Aveți rabdare; exprimați bunătate și bunăvoință unul pentru celălalt. Nimic nu s-a schimbat în ceea ce privește bunătatea din oameni, nimeni nu este diferit. Toți sunteți egali și ați fost întotdeauna egali - nu există nici o separare în unitatea conștiinței.

Noi vă rugăm să continuați să rămâneți în Lumină să observați și să reflectați Lumina voastră interioară, bunătatea interioară, pacea și bunăvoința pe care o aveți față de toată lumea. Asta este ceea ce adăugați apoi în conștiința colectivă , pace, liniște și seninătate; aceasta este energia pe care VOI o adăugați la conștiința colectivă și acest lucru este cel mai important în aceste vremuri în schimbare.Priviți,observați și învațați, există multe lucruri care se întâmplă,care sunt uimitoare și miraculoase, observați-le, dragilor!


Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati