Pagini

10 noiembrie 2016

Hilarion -Mesajul săptămânii 6-13 noiembrie 2016

Primit de Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Preaiubiților,

Noi ajungem pe aripile iubirii pe măsură ce lumea voastră continuă în schimbările şi transformările ei neabătute care au loc acum la ordinea zilei. Tot ceea ce a fost cândva prețuit ca real si adevarat este acum prezentat ca fiind o iluzie de un anume fel.Pe măsură ce continuă acest proces , oamenii din lume se vor simţi ca şi cum ar păși pe nisipuri mișcătoare, că tot ceea ce au crezut a fi solid, real şi adevărat nu este așa cum au presupus. Tot ceea ce au fost conditionați să creadă nu este cum este de fapt. Acest lucru produce anxietate si o nevoie stridentă de a descoperi adevărul lumii din jurul lor.

Lumea se află la o prapastie, una care este inevitabilă, una care a fost prevestitä de multe ere dar acest lucru depinde acum de această lume şi de toți locuitorii ei.În fiecare colt de lume au loc transformări şi schimbări în interiorul oamenilor, în cadrul structurilor guvernelor lor, sistemelor educationale, în mass media de știri. Pe scurt, tot ceea ce a fost acceptat de către omenire în acest punct se află în procesul de schimbare accelerată.

Noi v-am spus mulţi, mulţi ani la rând că este foarte important ca voi să rămâneţi împământați, să rămâneți înrădăcinați la Pământ deoarece acest lucru va ajuta cu aceste energii - unele foarte haotice, unele socante, iar unele uimitoare în descoperirea lor, este important să rămâneți împământați şi să rămâneți în miezul ființei voastre, centrați şi conectați cu adevărul ființei voastre. Dacă aţi putea vedea mulţi ani înainte, ați vedea că acest timp a fost unul de tranziţie - un timp de transformare în realitatea Noii Ere.

Ceea ce are lumea nevoie acum cel mai mult este energia iubirii. Proiectați iubirea pe Pământ, în reţele magnetice ale Pământului, în inima oricărei fiinţe de pe această planetă, indiferent dacă este ființă umană sau care aparține altui regn - toate sunt una. Toate se confruntă cu această transformare. Este un timp deosebit, unul care va fi înregistrat şi amintit mereu, deşi atunci când ne gândim la univers, nu există timp. La ceea ce ne referim este că această experienţă prin care voi toți treceți acum va fi întotdeauna amintită în înregistrările akashice, iar voi , ca suflet,reprezentați o parte din ele. Niciodată nu vă vor părăsi experienţa şi contribuţiile pe care fiecare dintre voi le-ați adus la acest proces ,ele vor fi înregistrate în toată istoria akashică.

Multi dintre voi sunteți şi veți fi direcţionați către cunoştinţele de care aveţi nevoie pentru a vă deplasa în faza următoare, pe calea voastră spirituală. Veţi fi îndrumați către anumite persoane, cărti, la anumite site-uri web. Chiar și atunci când căutați pe google, cumva ca prin magie ajungeți acolo unde aveţi nevoie să ajungeți! Ţineţi ochii şi mintea deschise la aceste posibilitati care vor urma în zilele următoare.

Totul este în aliniament cu Planul Divin pentru Pământ şi Planul Divin individual pentru voi şi pentru toată omenirea. Nu uitaţi să ne chemați în fiecare zi. Dimineața la trezire , chemați-ne pentru a fi cu voi pe tot parcursul zilei pentru a vă oferi îndrumare,și cunoştinţele de care aveți nevoie. Suntem întotdeauna cu voi!

Schimbările care vor urma acum vor fi rapide și violente de aceea vă sfătuim să vă împământați.Vă rugăm să vă amintiţi ce v-am mai spus înainte, a fi în natura este foarte folositor. Familia copacilor, dacă stați lângă ei vă vor ajuta să vă echilibrați energiile, vă vor ajuta să vă conectați la centrul Pământului, vă vor ajuta să integrați schimbările şi revelaţiile care vor continua în fiecare zi. Aveţi abilitatea de a fi deasupra acestor lucruri. Să știți că suntem mereu alături de voi.

Totul este în aliniere - poziţiile cerești ajung în aliniere cu ceea ce a fost prevestit pentru multe, multe secole. Depinde acum de această lume - inițierea, absolvirea Pământului şi a tuturor oamenilor săi, se află acum în proces. Este o ocazie deosebită şi o mare realizare pentru toate suflele care călătoresc pe Pământ în acest moment. Vă rugăm să menţineţi un spatiu al iubirii in inima, mintea și în intenţiile voastre pe tot parcursul zilelor care vin. Este foarte important ca această energie a iubirii, iubirii hristice , să fie energia predominantă.

În timp ce evenimentele se desfășoară, indiferent de rezultate, să știți că totul este bine, ca toate sunt așa cum ar trebui sa fie în conformitate cu voinţa divină. Voi cei care sunteți Purtătorii de lumină, cei care poartă torța pentru lumina lui Dumnezeu care nu dă greș niciodată,mențineți acum lumina în inima voastră la cel mai înalt nivel şi frecvenţă pe care îl poate suporta organismul vostru fizic. Acest lucru se află în înțelegerile care au fost făcute în călătoriile de dincolo de somn si este cu scopul specific de a mentine stabilitatea cât de mult este posibil în timpul transformarilor care apar.

Fiecare dintre voi care ați urmat mesajele noastre se află într-o poziţie unică, pentru că voi aţi urmat sfatul și îndrumările noastre, şi de aceea vă aflați într-un spațiu de echilibru si armonie. Sunteţi în ceea ce ar putea fi numită o poziţie de invidiat în aceste vremuri. Există multe lucruri care se desfăşoară iar voi sunteţi acordați în mod sincronistic la cel mai înalt rezultat care poate avea loc. Fiți în pace ,preaiubiților.

Până săptămâna viitoare ...

EU SUNT Hilarion

© 2009-2016 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Traducere :Eliza Fati