Pagini

15 februarie 2017

ACTUALIZAREA ENERGIILOR .Valuri ale frecvențelor mai înalte


13 februarie 2017,

de Morag

scriitor invitat ,in5D.com

sursa link articol :  http://in5d.com/energy-update-waves-of-higher-frequencies/

Valuri de frecvențe mai înalte curg peste tot în jurul nostru și prin noi. Realinierea chakrelor inimii și gâtului nostru se produce zilnic. Accelerarea timpului, tiparele de somn neregulat, tusea persistentă, palpitații ale inimii si dureri de cap pot fi experimentate în timpul acestor valuri de recalibrare.

Reduceți toxinele matricii din jurul sistemului vostru. Evitați alimentele false, luminile fluorescente, curățătorii chimici,evitați să faceți prea multe sau prea puține lucruri. Împământați-vă ferm ,miscați-vă prin viața de zi cu zi pas cu pas. Gestionați ego-ul vostru, anxietatea și stresul cu exerciții ,meditație, natură, iubire și  râsete.

Chakra gâtului nostru este actualizată. Noi regăsim vocea noastră. Ca popor, și ca indivizi. Deschideți chakra gâtului prin ridicarea bărbiei, inspirând prin gât, piept ,stomac şi eliberând pe expiratie. Lăsați chakra să respire,să se echilibreze și să devină mai puternică.

Asemeni copilului care învăța să meargă, evoluția chakrei gâtului nostru reprezintă un salt mare. Un salt cuantic. Vocea noastră este identitatea noastră. Noi ne lepadăm de matricea avatar și ne regăsim pe noi înșine. În propria noastră cale de creștere spirituală.

Aducând lumină iubire în plexul nostru solar atunci când călătorim plutind pe valurile cosmice, ajută la echilibrarea sistemul nostru și la centrarea noastră. Menținând atenția spre picioarele noastre ne ajută să ne împământăm. Natura ne împământează într-un mod genial. Angrenează simțurile noastre, menținându-ne conștienți, prezenți și împământați.

Chakra celui de al treilea ochi și chakra coroană se extind. Ne apropiem de ghizii noștri, de sinele nostru înalt și de ființele înălțate. Comunitatea intergalactică, în toată existența cuantică, este alături de noi. Pe măsură ce conștiința noastră se extinde, avem nevoie de mai multă grijă de sine. Noi rearanjăm mobilierul din viața noastră facând loc pentru creșterea sufletului nostru prin meditație, creație și iubire tribală.

Canalizând frecvența universală a iubirii, prin meditație, este ca un spa pentru sistemul trup/minte/suflet. O curățare profundă, o eliberare de toxine, echilibrare,reîmprospătare și reîncărcare.

Nouă ne cresc aripi în mod metaforic, devenind mai ușori,devenind niște ființe mai fluide. Dacă permitem acestei forțe să ne cuprindă , aceasta ne va ridica în frecvențele mai înalte, la dimensiuni de pace și compasiune. Întărindu-ne vocea, menținându-ne ferm poziția ,inspirând esenta noastră,creăm spațiu pentru această recaliberare cuantică. Noi învățăm să zburăm prieteni descoperind aripile noastre, îmbrățișați această tranziție în pace și iubire.

Namaste


Traducere :Eliza Fati