Pagini

28 februarie 2017

Lumina este Viață, Energie și Informație


24 februarie 2017

autor, Angel V.  Ornedo,   Jr .

Scriitor invitat, In5D.com

Noi am înțeles și amintit că lumina este mai mult decât generare de energie electrică, ea este dătătoarea de viață și informații. Lumina reprezintă un mod de a cunoaște ceea ce a fost cunoscut înainte deoarece nu este nimic nou în univers iar fără ea nu existăm. Lumina este limbajul ființelor de lumină cristalină. Ea emană din iubirea Energiei Inteligente , o forță care conține viață și oferă substanță fotonului, ce umple tot spatiul cunoscut din univers. Ea ne deschide mințile la cunoașterea pe care o folosim în experiența noastră de întâlnire pe Pământ,care este o dorința a lui Dumnezeu de a cunoaște mai multe despre Sine.

Pământul și toată omenirea se pregătește, se califică pentru o frecvență de vibrație mai înaltă, mai evoluată, pentru o conștiință care fuzionează cu universul. Pământul a fost ridicat de la frecvența 3d la frecvența dimensiunii timpurii 5d cu ajutorul sufletelor colective evoluate și conștiința susținută a planetei. Ființele mai evoluate s-au oferit voluntar pentru acest scop, și-au asumat riscurile pericolului de a cădea în întunericul 3d sau mai jos, în care planeta se aruncă înafara orbitei soarelui. Aceasta este o semnificație mai profundă a Conștiinței Cristice care curge în inimile și mințile noastre. Ne întoarcem cu văluri atunci când suntem în 3d și ne cufundăm mai departe în întuneric.

Lumina este cu noi, aceste valuri copleșitoare de energie de la Sursă vor curge către persoana care se pregătește pentru ascensiune, transmutare și care se pregătește să devină o parte din conștiința colectivă a umanității care ascensionează. Vă puteți alătura Mamei Pământ care a ascensionat către 5d cunoscând și amintindu-vă cine sunteți cu adevărat.

PROTECȚIA ÎN FAȚA CONTROLULUI FIINȚELOR ÎNTUNECATE

Protecția corpurilor noastre fizice, o componentă a complexului corp, minte, spirit provine din lumina trimisă nouă de către Tot Ceea Ce Este. Concentrați-vă pe energia care generează "Lumina" în lumea voastră fizică iluzorie aparent solidă , iar voi dezvoltați o forță, un scut de protecție de neatins de către nici o influență întunecată. Creați și imaginați-vă o sferă de flacără albastră, un scut de protecție de lumină în jurul vostru de la Sursă atunci când vă treziți dimineața. Un om de știință de la NASA numea iluzia acestui pământ ca fiind asemenea unui program sau matrici, hologramă ca să înțelegeți ,care este populară acum la noile telefoane mobile.Energia Sursei divide prin prismă lumina albă pură în șapte culori, de șapte ori la infinit cu fiecare dimensiune în care albastrul se menține ca și culoarea de protecție cu ajutorul luminii albe de diamant. Dacă ființele întunecate se încăpățânează, îndepărtați-le cu gânduri de lumină care curg spre voi de la Conștiința Cristică și Sursa a Tot Ceea ce Este. Puteți vizualiza cum iese "flacăra violet " ca un laser din mâna stangă și " flacăra aurie"din mana dreaptă." Îndepărtați toate ființele întunecate și umbrele violente care pândesc din apropiere și care încearcă să vă secătuiască de energia luminii. Nimic nu vă poate face rău deoarece sunteți o ființă de lumină în interiorul vostru. Cei care se întorc la lumină sunt atacați de aceste umbre, deoarece ei sunt plini de energia luminii,cea care hrănește întunericul. Din nou, amintiți-vă că voi sunteți un fragment al Energiei Sursă, o versiune a lui Dumnezeu care experimentează viața în formă umană, așadar, întunericul nu vă poate niciodată păcăli.

PORTALUL DIN SOARELE NOSTRU

Soarele Central a deschis un portal în Soarele nostru solar, care a adus lumina de curățare, inclusiv aceste flăcări de diamant albe și albastre,aceste focuri ale luminii confirmate de către comunitatea științifică. Noi suntem în continuare iluminați și întăriți de aceste lumini ce vin și ne pregătesc pentru transmutare la 5d.
Cu iubire și lumină aveți ajutorul și sprijinul total de la familia galactică, tărâmul mai înalt al ființelor de lumină mandatate de Sursă, care veghează asupra întregii omeniri. Acum este rândul lor să se ajute pe ele însele și pe ceilalții,este o mare onoare pentru orice ființă de lumină. Realizați că planeta ce o avem ca reședință este o ființă simțitoare, la fel ca și o ființă umană, creată din pământ, apă, aer și foc, acesta a fost și mesajul lui Hristos și entităților tărâmurilor mai înalte. Realizarea acestui adevar va ridică conștiința la un nivel planetar ce a trecut de conștiința individuală și de grup. Voi aveți putere datorită gândurilor voastre, intenției și pe deplin susținuței acțiuni de a realiza ceea ce ați planificat în timp ce trăiți în starea actuală fizică de carbon. Prin experiența noastră de a folosi cele cinci simțuri viața fizică reprezintă un stil de viață captivant . Având forma fizică trăim experiențe diferite de cele ale ființelor de lumină și ale ființelor umane care ascensionează dar toți suntem supuși influenței întunericului.
Lăcomia și puterea asupra celorlalți oferă atât de multă satisfacție corpului atunci când suntem în corporalitate încât ne trage în jos înspre dimensiunile mai joase aproape de întuneric. Cunoscând situația, fiți conștienți și învățați mijloacele de a revendica darurile voastre sufletești inerente care emană din lumina din care toți am venit. Lumina devine vizibilă atunci când vizualizați și vă concentrați în liniștea nopții pentru a alunga întunericul sau umbra oricărei forme ce se agață de voi, celor din apropiere care se hrănesc cu energia voastră. Doar că nu știți acest lucru încă, dar îl veți știi ,deoarece sunteti un fragment din lumina Creatorului, Dumnezeu. Pe măsură ce vă treziți,simțiți ușurință în interior, observați un univers lăuntric aveți sentimentul și gustul unei frecvențe vibraționale ridicate.

IUBIREA ESTE SURSA LUMINII

Iubirea neconditionata este folosită de către energia Sursei pentru a atinge concentrația de lumină. Într-un mod similar, un individ poate crește puterea de extragere a luminii de o mie de ori dacă acesta constată valorile pozitive ale ființelor umane, iubirea de sine și a celorlalți. Atitudinea de iubire, compasiune și smerenie sunt o necesitate. Maeștrii Înălțați o numesc iubire pentru ceilalți și în primul rând iubire de sine,deoarece fără iubire de sine cum i-am putea iubi pe alții. Nu neglijați niciodată iubirea de sine deoarece realizarea acestui adevăr vă v-a permite să împărtășiți iubirea cu ceilalți.Iubirea înseamnă o conștiință a unității niciodată posesivitate, la ceea ce noi oamenii suntem atât de buni. Aceasta este o aplicare simplă a luminii ca informație. Gândul că copiii sunt bunuri ale noastre nu este în concordanță cu ceea ce am ales să fim aici pe Pământ în calitate de îngrijitori ai acestor frumosi copii iar noi înșine am decis să îndeplinim această funcție. Mai mulți dintre acești copii sunt de tipul indigo, "salvatorii", voluntarii din tărâmurile înalte, cei care vor conduce omenirea către o frecvență și o conștiință de vibrație mai înaltă. Da, am luat decizia înainte de nașterea noastră de a ridica vibrația copiilor,oamenilor și în primul rând a Mamei Pământ care se află acum în drumul ei spre "Noul Pământ" prin conștiința noastră colectivă, care a înălțat și ridicat vibrația ei la 5d. Ințelepții au repetat acest mesaj, "noi am venit pe Pământ pentru a ridica conștiința și frecvența de vibrație a mamei Gaia 'la 5d. Realizați din nou că noi, întunericul din oameni, am abuzat de Pământ milioane de ani, provocându-i căderea în dimensiunile joase și este de datoria noastră primordială de a-l înălța și de a-i ridica conștiința înapoi în forma lui paradisiacă.Dimensiunea 3d a permis planetei să se vindece parțial. Este timpul să ieșim din mizeria prin care ființe întunecate precum, Iluminatii, Anunnaki și oameni asemeni lor au făcut ravagii planetei, unei ființe simțitoare, la fel ca noi.Realizați încă o dată că Pământul are o durată de viață de miliarde de ani mai mare decat omenirea, înălțându-se și transformându-se în lumina unui Soare.

Ne-am rătăcit cu conceptele și valorile întunecate, sub formă de lăcomie, goarna dupa  acumularea de bani, materiale, colecții sub formă de artă, clădiri și case. Uitați-vă la ceea ce fac celebritățile, oamenii cu taxele și politicienii, Illuminatii cu așa-numitele bogății materiale. Toate reprezintă idei umane deplasate. Majoritatea oamenilor au văluri pe ochi , sunt absorbiți și obsedați de puterea asupra altora, ei o numesc iubire,dar în realitate este egoism ,ei se află într-o mocirlă, un intuneric interior, sau blocaj. Oamenii au o dorință pentru longevitate încercând să înșele moartea, care reprezintă semnul de dependență al corpului și iubirea față de cele cinci simțuri, ei și-au uitat funcția lor adevărată în această viață. Noi suntem aici pentru a ne ridica conștiința noastră și vibrația Pământului la 5d. Suntem doar pasageri, călători pe planetă. Realizați în continuare că Pământul se află în drumul său de a-l căuta pe Dumnezeu și singura cale este transformarea lui în câteva miliarde de ani ,în formă de lumină, o stea strălucitoare de diamant, o ființă de lumină simțitoare, o casă pentru noi Ființele de Lumină.

REZUMAT

Lumina emană din iubire și momentul în care recunoaștem acest adevăr, viețile noastre vor fi transformate dintr-o cunoaștere ce posedă văluri într-una revelată. Înțelepciunea ne va zâmbi. Cu iubire și lumină, manifestarea tuturor gândurilor noastre vor deveni realitate cu acțiune. Cautați Creatorul Suprem, treziți-vă și realizați lumea minunata a conștiinței colective, unitatea și uniunea cu Sursa a Tot Ce Este. Suntem una cu Energia Sursei. Pregătirea noastră de a-l căuta pe Dumnezeu a început iar visul nostru de a trăi în rai, în 5d este aproape o realitate. Timpul umanitatii de transformare se află la îndemâna noastră. Îmbrățișați-l!Adevărul izvorăște întotdeauna din iubire și lumină. Aceasta este singura noastră cale! O puteți face ACUM.

Iubire și lumină,

ANGEL V. ORNEDO JR

Traducere: Eliza Fati

sursa articol : http://in5d.com/light-is-life/