Pagini

31 decembrie 2017

Mesajul săptămânii -Arhanghelul Uriel


   "Parteneri cu intuiția voastră"

        De unde știți ce este bine sau nu acum când totul se schimbă? Pe măsură ce 3D continuă să se dez-integreze sau să se destrame, fundamentul a ceea ce știți că este realitatea voastră este transformat din materialitate în potențialitate. Regulile materiei nu mai sunt aplicabile și sunt înlocuite de posibilitate și potențial. "Imposibilul" este acum un considerent iar noile potențiale dau naștere la noi alegeri. De unde știți ce să alegeți? Intuiția voastră este ghidul vostru acum, este lumina pentru calea în 5D și un ghid în noile tărâmuri ale potențialului și ființei.

      Intuiția voastră este acea voce micuță, liniștită, pe care o puteți auzi atunci când ascultați cu inima voastră înaltă, atunci când sunteți deschiși spre legătura cu Sinele vostru și atunci când credeți și acceptați propria voastră putere divină . Intuiția voastră este mai mult decât un sistem de orientare interioară, este punctul de intersecție dintre om și divinitate, conexiunea cu Sursa, vocea prin care Sinele vostru Înalt vorbește , sursa de informație care este liberă de prejudecată, frică și emoție. Intuiția voastră vorbește prin frecvența voastră energetică cea mai înaltă și potențialul de vibrație, așadar operează din punctul de intersecție dintre umanitatea voastră și divinitatea voastră.

       Ascultându-vă intuiția înseamnă că aveți încredere că conexiunea voastră cu Sursa este întotdeauna prezentă și că aceasta lucrează pentru binele vostru cel mai înalt. Aveți încredere în înțelepciunea și îndrumarea ei și sunteți pregătiți să trăiți dintr-un punct al împuternicirii? Sunteți pregătiți să dezintegrați fundațiile și limitările densității 3D și să vă extindeți către creativitatea și conexiunea cu 5D.

      Potențialul poate fi interesant, în timp ce schimbările necesare pentru transformare pot fi o provocare. Oportunitățile voastre nu dispar, dacă nu sunteți pregătiți,ele vă așteaptă să ajungeți la noi puncte de aliniere, pentru a vă putea preda acestei transformări. Intuiția voastră vă va aminti de prezența lor. Aceasta este o decizie care trebuie să o luați pentru voi, atunci când veți fi pregătiți să aveți încredere în propria voastră putere. Mulți dintre voi vă temeti că intuiția voastră vă va indica un lucru"greșit" sau ceva care nu este potrivit pentru voi, dar ea provine din lumina și înțelepciunea Sursei, astfel că nu poate fi niciodată greșită sau incorectă. Dacă nu aveți încredere în ea, probabil că nu sunteți încă pregătiți să îmbrățișați potențialul său pentru împuternicire.

      Intrucât intuiția voastră face parte din câmpul vostru de energie, îndrumarea ei nu poate fi greșită pentru voi. Dacă uneori pare să fie diferită de ceea ce vă așteptați sau anticipați, aceasta se datorează faptului că în acest moment al ciclului de ascensiune și al integrării 3D / 5D sunteți provocați să extindeți fiecare aspect al căii voastre de viață și să vă deschideți la toate posibilitățile care iau naștere din cel mai înalt potențial al vostru. Atunci când intuiția voastră vă oferă îndrumări pe care nu le înțelegeți, cereți confirmarea. Și aveți încredere că vi se vor da.

      Noua eră a luminii este disponibilă tuturor celor care sunt pregătiți să se extindă de la densitate la creativitate, să devină co-creatori la un nivel nou de ființare. Înălțarea este un proces de ridicare la noi frecvențe de energie și transcendență, permițând acestor frecvențe să devină parte a câmpului vostru energetic și să se manifeste în realitatea voastră. Intuiția voastră este ghidul vostru pentru potențialul realității 5D și a ceea ce se află dincolo de calea voastră 3D. Ea vă va ajuta să faceți alegerile care vă servesc în fiecare moment. Nu vă judecați pentru frica voastră; recunoașteți fiecare pas important din călătoria voastră și când sunteți pregătiți să vă aliniați la un nou potențial pentru viața voastră intuiția voastră și îndrumarea ei sunt prezente pentru a vă ajuta.

      Nu puteți explora tărâmurile Sursei, energia și spiritul fără îndrumarea intuitivă, așa că faceți pași mici și vă deschideți inima pentru a învăța despre bucuria, împlinirea, pacea, potențialul și scopul pe care îl aveți la dispoziție. Orice îndrumare confuză sau nefamiliară pe care o primiți de la intuiția voastră vine dintr-un nivel mai înalt al potențialului decât cel pe care îl experimentați în ​​prezent. Acesta este acolo pentru a vă face conștienți de varietatea de opțiuni care sunt acum disponibile pentru voi. Aveți încredere în îndrumarea și înțelepciunea ei, îmbrățișați-o ca pe un partener și mergeți înainte cu încredere, știind că atunci când vă ascultați intuiția vă aliniați cu cea mai înaltă frecvență și cel mai înalt potențial energetic și vă integrați umanitatea cu sinele divin în îndeplinirea misiunii voastre pentru lumină și integrare în 5D.

Copyright © 2017 , Jennifer Hoffman.

http://enlighteninglife.com/

Traducere Eliza Fati