Pagini

2 ianuarie 2018

Hilarion - Mesajul lunii ianuarie 2018

Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii! În jurul vostru, tărâmurile și împărățiile nevăzute lucrează neîncetat pentru a crea Ordinea Divină, în timp ce vechile structuri se dărâmă. Totul pe această planetă este reînnoit și recreat într-o unitate coerentă mai funcțională. Noua realitate a Pământului necesită noi căi și noi perspective care să ia în considerare legătura dintre fiecare persoană și tot ceea ce se întâmplă în mediul său și în lumea mai mare din jurul ei și într-adevăr în întregul cosmos!

Pe măsură ce lumea se transformă în jurul lor, fiecare persoană este în mod constant provocată să aducă echilibrul în sinele ei, să se unească cu energiile și aspectele sale mai înalte și mai joase, astfel încât să poată să înțeleagă cele două realități, pe măsură ce vechea lume se amestecă cu cea nouă. Urmând îndrumarea inimii voastre sacre pot fi găsite acele soluții , iar punțile dintre cele două realități pot fi modelate și consolidate. Aceasta este o experiență plină de bucurie a creației, momentul în care se pot și se întâmplă miracole și evenimente neașteptate.

Există un nou nivel de înțelegere care se deschide celor care au ochi să vadă și urechi de auzit. Se face o tranziție pe măsură ce apar noi aspecte ale sinelui pentru a aduce un nou punct de vedere imaginii generale a realității unei persoane. Acest lucru facilitează oportunitatea de a înainta către noi începuturi și de reînnoire prin renunțarea la lucrurile care nu mai sunt productive sau favorabile creșterii și expansiunii spirituale. Creșterea creativă are loc, iar Lumina interioară frumoasă luminează strălucitor pe măsură ce persoana se re-centrează și se reorientează asupra măreției Divinității înnăscute.

Există multe schimbări la orizont pentru oamenii lumii. Unele dintre aceste schimbări vor apărea ca urmare a evenimentelor Pământului care ar putea apărea pe măsură ce planeta va trece într-o octavă mai înaltă a frecvenței tonale. Acest lucru va crea schimbări în scoarța Pământului, ceea ce ar putea duce la scufundarea unor terenuri și la ridicarea altor terenuri de sub oceane. Aceste schimbări vor fi cele care sunt inevitabile datorită unor energii haotice care vor fi în joc. Participarea voastră zilnică cu rugăciunile și decretele voastre a avut deja un efect mai pozitiv asupra rezultatelor finale decât ar fi avut înainte de a lua această acțiune.

Există multe ființe de Lumină din tărâmurile mai înalte adunate în pregătire pentru posibilele evenimente care ar putea avea loc în lunile următoare. Fiți siguri că tot ce se poate face pentru a preveni posibilele pericole pentru oameni și animale este luat în considerare în măsura în care privește mișcările pământului. Este dorința din inimă a iubitei Mamei Pământ, că toți locuitorii ei să își continue existența pe măsură ce au loc schimbările. Este timpul să mergeți în interiorul vostru adesea pentru îndrumare și orientare iar apoi să urmați ceea ce acesta vă indică.

Până luna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

© Marlene Swetlishoff Tsu tama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.
http://www.therainbowscribe.com

Traducere: Eliza Fati