Pagini

2 aprilie 2018

Kryon "Cine sunteți voi?"

Această transmisiune live a fost transmisă în Logmont , Colorado, în 14 ianuarie 2018
 
 
Salutări, dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Din nou, partenerul meu se îndepărtează iar ceea ce urmează este o informație nouă. Mesajul va fi combinat cu informațiile pe care vi le-am oferit de mai bine de două decenii, dar acum există o finalizare a următoarei faze a cunoașterii.
 
Anul 2018 în numerologia tibetană aparține unui număr maestru.Acesta totalizeaza numarul 11 , iar semnificația acestui număr este iluminarea. Așadar, asta este ca o invitație pentru a permite ca anul acesta să fie un an în care lumina să fie aprinsă în atâtea minți cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat pe planetă. Astăzi vă ofer informații foarte esoterice, dar profunde, care vorbesc despre voi și despre cine sunteți voi. Ele vorbesc despre o nouă paradigmă a ființei umane.
 
Studiul din acest weekend a fost atât unul științific, cât și unul esoteric. Cei care s-au aflat la această audiență au primit ceea ce, cei mai mulți nu au primit - o combinație de energii. Este o combinație de știință și ceea ce numiți spiritualitate, care estompează întregul studiu într-un mod care îi face pe unii să întrebe: "Care este cu adevărat diferența dintre ele?" Așa că, o voi spune din nou: Dacă credeți că Dumnezeu sau o sursă creativă a creat planeta, atunci acea sursă creativă ar trebui să fie logic fizicianul-maestru. Tot ceea ce priviți și studiați este creația unei surse inteligente exterioare și, prin urmare, știința voastră este studiul a ceea ce a făcut această sursă creativă.
 
Trebuie să începeți să înțelegeți că există mai mult decât o suprapunere între știință și spiritualitate. Este de fapt același studiu. Este un semn al timpurilor în realitatea voastră, în care chiar și cei mai științifici oamenii spun adesea: "Observam un fel de inteligență în Univers care ne-a afectat pe toți. Nu înțelegem cum funcționează și nu știm de ce, dar trebuie să fie acolo din cauza logicii a ceea ce observăm de fapt ". Această afirmație se referă la ideea mai veche că întâmplarea sau probabilitatea au creat totul, dar acest lucru este acum considerat imposibil. De asemenea, dă o nouă urgență întrebării: "Cine sunteți voi , într-adevăr?"
 
În cele din urmă, chiar și cele mai închise minți dintre cele care studiază știința vor trebui să ajungă la o concluzie că lucrurile nu sunt așa cum au crezut sau au fost spuse. Însuși studiul evoluției umane va intra în discuție. Ideile predominante despre modul în care ați ajuns aici și cât timp a durat, sunt greșite. Acum, după anul 2012, vor începe să existe indicații foarte clare despre complet o altă poveste.
 
Chiar și așa, manualele educaționale continuă să vă ofere o mitologie a unei descendențe a dezvoltării umane. Acest lucru va trebui să se schimbe și vă spun de ce, dragilor. Pentru că dacă nu, va exista o rebeliune în rândul tinerilor care văd un adevăr diferit. Acest lucru va forța în cele din urmă o rescriere a unei istorii care este în prezent părtinitoare în gândirea veche și ideile vechi. Dar nu despre asta vreau să vorbesc.
 
 
Povestea Creatiei a fost revizuita
 
 
Vreau să vă vorbesc despre restul povestirii. Ceea ce urmează este complet și total ezoteric, cu punctuații ocazionale ale științei. Dar este logic. Vreau să vă spun o poveste pe care am mai spus-o mai devreme, dar care acum va fi îmbunătățită. Este o poveste a creației. Este una dintre cele mai frumoase povești de dragoste pe care le puteți avea pe planetă și care vorbește despre cei din altă parte a galaxiei care au o evoluție spirituală cu milioane de ani mai mare decât a voastră - milioane. Cum credeți că ar putea să arate? Dacă conștiința evoluează în oameni și din moment ce conștiința s-a dovedit că influențează lucrurile fizice, este prea mult de imaginat că conștiința voastră ar putea să controleze în cele din urmă unele fizici?
 
Cei care v-au însămânțat pot controla multe părți ale fizicii cu conștiința lor. Nu este vorba despre o tehnologie, ci despre o conștiință iubitoare, evoluată din punct de vedere spiritual. Ei au venit pe această planetă acum 200 000 de ani și v-au schimbat. Noi îi numim, însămânțatorii iar voi îi numiți Pleiadienii. Pentru mulți, ei chiar sunt numiți îngeri, deoarece atunci când sunt văzuți, par a fi "din altă lume" pentru voi. Pare ridicol pentru voi? Permiteți-mi să vă întreb: Ați văzut vreodată maeștrii pe această planetă care păreau să controleze fizica și realitatea? Răspunsul este "majoritatea". Gândiți-vă la asta. Ce ar fi dacă controlul asupra sinelui vostru spiritual ar crea capacitatea de a modifica sisteme pe care nu le-ați descoperit încă? Ați văzut acest lucru iar el a fost consemnat ​​în scripturile voastre antice!
Ce au făcut acești însămânțatori a fost să vă schimbe conștiința prin avansare biologică. Ei au schimbat literalmente modelele magnetice care există în interiorul ADN-ului omului modern. Dintr-un punct de vedere spiritual, ați primit capacitatea de a-l discerne pe Dumnezeu înăuntrul vostru și de a simți sau de a discerne potențialul unui creator binevoitor. Ați primit abilitatea și libertatea de a cunoaște diferența dintre întuneric și lumină, bine și rău și de a simți dragostea lui Dumnezeu. Acest lucru a fost intenționat, așa cum a fost proiectat de sursa creatoare, și nu a fost un accident sau un experiment. Vă aflați aici cu un motiv dragilor. Acesta este un test al energiei pentru civilizația voastră.
 
Dar nu se oprește aici pentru că există un interval de timp implicat. Există un interval de timp pe care nu l-am discutat pe deplin înainte, dar se referă totuși la percepția stelelor pe care le observați. Stelele se mișcă încet într-un model foarte consistent care corespunde cu vibrația lentă a planetei pe măsură ce se mișcă în jurul Soarelui vostru. Mișcarea de rotație (NT*precesia echinocțiilor) a planetei voastre, așa cum ați măsurat-o, este de 26.000 de ani de la început până la sfârșit. Cadrul de timp [durata] acestui test al alegerii libere a omenirii cu privire la conștiința luminii și întunericului este de două cicluri de rotație a câte 26.000 de ani fiecare. Ascultați. Mulți au crezut că a fost vorba de unul singur . Cu toate acestea, au fost două.
 
Oamenii au fost aici de foarte mult timp
 
Pentru cei care s-au pierdut deja în această discuție, revizuim descoperirile și ideile din antichitate, care spun că există o mare istorie înaintea istoriei voastre. Aveți propriile idei cu privire la cât timp ați fost aici iar acestea nu depășesc 9.000 de ani. Cu toate astea, există acum dovezi că existau unele civilizații înaintea voastră, care aveau cunoștințe chiar și despre astronomie! Chiar am oferit un channeling în timp ce eram în Turcia despre acest subiect. Ideile predominante ale acestei teorii v-au făcut să credeți ca au existat cinci civilizații pe pământ - toate într-un singur ciclu de rotație de 26.000 de ani. Mulți cred că trecerea în 2012 a însemnat începutul celui de-al șaselea ciclu [21 decembrie 2012,a fost mijlocul precesiei]. În plus, calendarul mayas "numărătoarea lungă" reprezintă aproape exact o cincime din ciclul de 26.000 de ani - indicând că a fost calendarul pentru civilizația VOASTRĂ.
 
Cu toate astea, acum vă spunem că timpul real al întregului test uman de energie (lumină și întuneric) a fost de două cicluri - 52.000 de ani, nu un ciclu de 26.000 de ani. Asta înseamnă că oameni ca voi, care au gândit ca voi și care au evoluat exact ca voi, au fost aici de 52.000 de ani. Așadar, chiar credeți că oamenii au avut istorie pe planeta voastră de peste 50.000 de ani? Ce ați învățat la școală? Fiți pregătiți pentru o revelație.
 
Ce coincidența! [Kryon este amuzant] Cea mai veche civilizație confirmată pe care ați măsurat-o prin ADN și dovezi arheologice este într-adevăr de aproximativ 52.000 de ani! Este în Australia. Iată dovezile că oameni ca voi au existat de fapt de atâta vreme. De ce, 52.000 de ani? Pentru că au existat aproximativ 10 civilizații ale omenirii, nu cinci. Spunem aproximativ pentru că s-au amestecat una cu cealaltă, dar erau încă distinct separate. Așadar, dacă acest lucru este adevărat, ce părere aveți acum despre învățătura pe care o ați primit-o în școală în ce privește durata de timp a dezvoltării civilizației. Vreți să urmați cărțile sau noile dovezi?
 
Aceste primele cinci cicluri nu aveau numarul (multimea de oameni) care să vă dea ceea ce este acum măsurabil drept o "civilizație", dar, dragilor, și aceste grupuri tot s-au autodistrus sau se aflau într-un loc care le-a distrus. Acest lucru a fost foarte posibil și în triburi, într-un număr mai mic. Și mai puteți avea încă război până când vor rămâne doar câțiva, indiferent cât de puțini sunteți. Mai puteți avea încă întuneric în natura umană, iar și iar. Aruncați o privire la istoria voastră cunoscută. Exact asta ați făcut și voi.
 
Ciclurile meteorologice au contribuit, de asemenea, la acest lucru, pentru că atunci când începeți să înțelegeți că există defapt cicluri implicate în schimbarea curentă a vremii, veți vedea, că acestea se referă la ciclul de rotatie. Nu este interesant faptul că aveți unul chiar acum și este începutul unui nou ciclu de precesie a Pământului?
 
Ce conține cu adevărat Akasha voastră? Câți ani ați lucrat la aceste puzzle, suflete bătrâne? Ei bine, tocmai v-am spus! Unii dintre voi mai bine de 52.000 de ani. Atunci când începeți să va uitați la timpurile Lemuriei pe care vi le-am descris, începe să aibă sens. [Istoria Lemuriei a fost prezentată în timpul conferinței.] Lemuria este mai veche de 50.000 de ani. V-am dat această informație cu mai mult de un deceniu în urmă.

Arheologii nu vor găsi prea multe din ultimele cinci civilizații [26.000 de ani]. De fapt, este chiar dificil să găsești ceva care trece de 14.000 de ani [înainte de grupul Indus Valley]. Natura face treabă bună când vine vorba de a acoperi aproape tot ce fac oamenii.

În cadrul primelor civilizații mai mici, au existat câteva structuri, dar ele nu erau mari. Unele dintre aceste civilizații nu aveau nicio structură și, la fel ca istoria indigenilor Australiei, ei s-au ghidat cu anotimpurile și mâncarea. Nu rămâneau niciodată într-un singur loc, iar agricultura lor nu era încă evoluată. Chiar și cu puțini, existau totuși destui care să nu fie de acord cu cine ar trebui să împartă resursele. Sună familiar? Erau destui printre ei care se temeau unul de celălalt, deoarece s-au întâlnit cu alții pe care nu i-au cunoscut în călătoria lor. Ei nu s-au putut "vedea" bine unul pe celălalt, deoarece nu împărtășeau prea multe înafara grupurilor lor. Erau destui pentru a merge la război unul cu celălalt. Erau destui printre ei încât să se poată răni unul pe celălalt iar infecțiile, bolile și ciuma să-i distrugă pe cei puțini care au rămas.
 
Profunditatea schimbării ADN-ului
 
Acum, următoarea revelație este ceva ce am mai discutat înainte, dar Maestrul Twist trebuie să o audă din nou. El este aici în audiență, iar numele lui Lemurian este Yaw'ee. [ aici se referă la Dr. Todd Ovokaitys, cercetător în domeniul ADN, care a fost în audiența live.].
Da, ADN-ul vostru uman a fost schimbat. Am transmis prin channeling acest lucru, de când m-a acceptat partenerul meu [Kryon] de acum 28 de ani. V-am spus că atunci când au fost plantate semințele Pleiadienilor pe acest frumos pământ [cei care v-au dat cunoașterea luminii și întunericului], acest lucru s-a făcut prin schimbarea ADN-ului vostru. Ei v-au oferit direct o parte din ADN-ul pe care pleiadienii îl aveau în ei. Cel mai mare lucru pe care vi l-au oferit a fost o pereche de cromozomi care au stat ascunsi mult timp.
 
O să vă vorbesc despre ei într-o clipă. Dar această pereche de cromozomi permite o amintire specifică a înțelepciunii - intuiția și o abilitate evoluată de a vă scoate din ceea ce numiți actuala "natură umană". Vă oferă posibilitatea de a gândi complet dincolo de război. Dragilor, a fost întotdeauna vorba despre un test al liberei alegeri, fără interferențe din partea vreunei surse externe, pentru a vedea dacă îl puteți descoperi.Iar voi a-ți făcut-o.
Acum vă aflați într-o perioadă, chiar la sfârșitul celei de-a zecea civilizații și începutul celei de-a unsprezecea, și v-ați dat seama. Energia se schimbă pe pământ pentru voi ! Acum mai mult ca niciodată există o mai mare oportunitate de a avansa în lumină. Acum există o oportunitate pentru voi (sunteți pregătiți?) Deveniți multidimensionali.
 

Pasul următor - Devenind în mod conștient multidimensional
 
 
În ultimii câțiva ani, am vorbit despre asta. De fapt, este subiectul ultimei publicații a lui Kryon [Kryon,Cartea 14]. Cum ar fi ca Ființă Umană să renunțe la liniaritate și să devină multidimensională? Cum ar fi ? Ea vă afectează conștiința. Conștiința despre care vorbim este gândirea care evoluează și conștiența unei ființe umane multidimensionale. Este o conștiință mai înaltă; una de empatie, compasiune, grijă, blândețe, bunăvoință și înțelepciune mai mare. Este o conștiință în care "vă amintiți" ce face ca lucrurile să funcționeze pe care nu le-ați cunoscut niciodată în 10 civilizatii! Din stele aveți înțelegerea că războiul nu funcționează! Aprecierea pentru frumusețile vieții și omenia este esența. Asta creează o dorință, un impuls primar în fiecare nou copil născut pe planetă - Onorați viața ! Iar acest lucru, dragilor se datorează a ce s-a întâmplat în ADN-ul vostru.

Astăzi ați studiat ceva remarcabil, științific, frumos și controversat. Ați studiat în profunzime ce s-a întâmplat atunci când o pereche de cromozomi [numită perechea numărul doi] s-au schimbat brusc acum 200 000 de ani. Cumva ați pierdut perechea de 24 de cromozomi și, de asemenea, a existat un fel de transformare a unei alte perechi, iar perechea numărul doi a primit câteva schimbări surprinzătoare. Ați rămas cu 23 de perechi, spre deosebire de orice mamifer aflat sub nivelul vostru în lanțul evolutiv. Dintr-o dată a existat o "verigă lipsă" în ceea ce vi s-a spus despre evoluția omului, iar acest lucru a rămas un puzzle de atunci.
 
Ceea ce s-a întâmplat de fapt este că ADN-ul vostru s-a schimbat radical. S-a schimbat pentru a reflecta însămânțatorul părinte, Pleiadianul.
 
Cei care ascultă și care sunt foarte spirituali și au doctrine stricte [create de oameni] își vor da ochii peste cap, și vor spune: "Am știut asta. Channeler-ul  New Age spune că provenim din ET! "
Dragilor,eu nu vă spun asta. În schimb, vă spun că acei așa-numiți ET , acei pleiadieni, l-au cunoscut pe Dumnezeu înăuntrul lor. Ei știau despre sursa creatoare mult mai bine decât voi și știau tot ce are de-a face cu cealaltă parte a vălului, pentru că ei îl trăiau. Aceasta este evoluția conștiinței. Care vă aduce în aliniere cu ceea ce este ascuns de cealaltă parte a vălului. Aceasta dezvăluie conexiunea, în cele din urmă, cu exteriorul - cu sursa creatoare.Dumnezeul lăuntric a fost premisa mesajului lui Kryon timp de 28 de ani. Este cu adevărat prea mult să gândiți că alții din galaxie îl cunoșteau pe"singurul Dumnezeu" pe care îl cunoașteți pe Pământ?
 
ADN - Cea de-a 24-a pereche de cromozomi lipsă
 
Revenind la ADN - observați că aveți 23 de perechi de cromozomi și începeți să studiați marile modificările biologice uimitoare, din trecut - fuziunea a unora dintre perechile ADN-ului vostru și îmbunătățirile care au apărut în timpul acestuia. Ați pierdut din vedere ceva. Este obscur, dar mai există și altceva.
 
Știința a revelat un potențial acum câțiva ani. Experimentele au arătat că ADN-ul vostru ar putea fi de fapt un pic multidimensional. Ceea ce spun ei este că prezența ADN-ului într-un câmp cuantic schimbă modul în care se învârt electronii în acel câmp. Atunci când ADN-ul este îndepărtat, modificările care au apărut datorită ADN-ului rămân. Urmați logica. Dacă prezența ADN-ului a schimbat structura atomică într-un câmp multidimensional, ar putea avea prin urmare o componentă multidimensională.*
 
Permiteți-mi să vă prezint ceva ce am afirmat o dată înainte: Mai aveți încă 24 de perechi de cromozomi.Ei au fost mișcați, combinați, iar noua pereche de 24 cromozomi este multidimensională. Această pereche invizibilă (care nu este în 3D) a fost nefolosită vreme de 10 civilizații, iar acum începe să se trezească din cauza schimbării. De asemenea, este afectată de radiația care este nouă în câmpul vostru magnetic, fiind lent creată de o nouă zonă din spațiu prin care sistemul vostru solar vă începe să treacă. **
 
Înțelegeți această premisă? Mai aveți încă 24 de perechi, dar una dintre ele nu este vizibilă, la fel cum gravitatea nu este vizibilă sau câmpul magnetic în sine. Această pereche specială a 24-a este complet multidimensională și de aceea ADN-ul vostru poate influența defapt rotirea unui electron într-un câmp cuantic.
Așadar, ce înseamnă asta pentru voi? Asta înseamnă că aveți abilitatea de a vă retrage din gândirea liniară, din ceea ce vă determină mereu să intrați în război și disfuncție! Înțelegeți ? Nu ați fost niciodată suficient de înțelepți să înțelegeți cu adevărat cine erați. Acest lucru se schimbă acum.
 
Cei care realizează acest lucru și încep să se trezească la această nouă idee sunt sufletele bătrâne care au fost aici timp de mii de vieți și care au experimentat oroarea războiului și au așteptat acest lucru. Aceste suflete înțeleg că, confluența sincronicității nu este o șansă. Este planificată. De asemenea, ele învață că coerența unei conștiințe umane mai pozitive începe să apară în întreaga lume. Este vorba despre coerența unei conexiuni cu cealaltă parte a vălului. Este o conexiune la care nu v-ați așteptat iar asta va afecta în cele din urmă tot ceea ce face parte din realitatea voastră de la politicile voastre la corporațiile voastre. Este o coerență care va provoca probleme, deoarece există mulți care doresc să păstreze vechea energie așa cum era.
 
Dragilor,deși sună ciudat , veți vedea că se întâmplă de fapt. Când această a 24-a pereche începe să se lumineze, într-o zi s-ar putea să-i întâlniți chiar și pe cei care au pus-o acolo. Din nou, întreb: Este prea bizar că mintea voastră să-și imagineze că sunt și alții aici cu voi în galaxia voastră mare, care sunt mult mai în vârstă și mai avansați și care au găsit frumusețea lui Dumnezeu? Gândiți-vă la asta.
 
Asta este povestea de dragoste. Pământul nu este o simulare, așa cum au definit-o unii mari gânditori, ci mai degrabă poate arăta așa, din moment ce ceea ce s-a întâmplat pe el este complet artificial. Cu alte cuvinte, viața a fost creată și dezvoltată prea repede pe Pământ pentru a fi întâmplătoare. Așa a fost proiectată. Ființa umană, care a fost schimbată aici cu 200.000 de ani în urmă, a fost proiectată. Nu a existat nimic aleator în dezvoltarea acestui sistem frumos, proiectat în care trăiți numit Gaia. Acum vă aflați într-un test profund al luminii și întunericului, așa cum am mai spus-o demult.
 
Este sfârșitul transmisiunii, dar este începutul a ceva remarcabil. Pe măsură ce aceste informații pe care le-am dat încep să se manifeste, omenirea va începe să-și dea seama că ea este în controlul total a ceea ce se întâmplă în continuare. Va exista o nouă speranță pentru această planetă care se bazează pe unele lucruri pe care știința abia începe să le vadă - fără a le recunoaște încă, dar începe să le vadă.
 
Sunteți într-un moment în care informațiile noi pot zbura în jurul planetei în câteva secunde. Aceste lucruri noi și neașteptate, care sunt văzute prin noi descoperiri, nu vor putea fi niciodată ascunse în această nouă paradigmă. Ascultați, indiferent de paradigmele sau protocoalele care au existat, ce a fost văzut și prezentat în fața a zeci de milioane care "zâmbește și salută" nu poate fi negat de un grup mic de lideri sau de educatori. Înțelegeți această metaforă? Nu mai puteți ascunde sau nega lumina. Prea mulți se uită la voi.
 
Aceasta va fi frustrarea care apare în atât de multe domenii. Va exista un mare conflict între ceea ce vedeți și ceea ce v-i s-a spus. Suflete bătrâne, toate care ascultați aici în această încăpere, aceasta este alegerea liberă a epocii. Pregătiți-vă pentru asta. Într-adevăr, profesorul Gregg are dreptate [omul de știință Gregg Braden, care a prezentat ​​în seminar] - acesta va defini în cele din urmă cine sunteți și care este locul vostru în Univers și mai ales în Galaxia voastră.
 
Știu cine sunteți, dragi ființe angelice care îl aveți pe Dumnezeu în voi. Stiu cine sunteți. Este timpul să vedeți și voi.
 
Și așa este.
 
KRYON
 
 
 
Traducere : Eliza Fati