Pagini

29 aprilie 2018

Depășiți lecțiile prin redefinirea energiei


Cum depășim provocările lecțiilor noastre de viață? Când ajungem să înțelegem că ele nu sunt obstacole în calea creșterii, transformării și bucuriei noastre? Ce putem face pentru ca acest proces să se aibă loc astfel încât să putem continua această călătorie în ascensiune și să avem viețile pline de pacea si bucuria, pe care le dorim? Răspunsul este simplu - redefinim energia lecțiilor, în loc să repetăm ​​trecutul, noi creăm un rezultat nou și diferit în prezent. Lecțiile nu pleacă; ele transcend karma pentru a crea un nou nivel al divinității.

În timp ce dorim să ne asigurăm că "învățăm lecțiile noastre" în această viață, mai ales pentru că nu vrem să repetăm ​​lecțiile din nou , dorim deasemenea ca acestea să se încheie și pentru că sunt dureroase, dificile și ne fac nefericiți. Așadar, ne spetim cu ele, sperând să depășim trecutul și energia karmică. Și facem asta încercând să-l schimbăm pe celălalt sau pe ceilalți oameni - încercăm să-i vindecăm și să credem că trebuie să facem asta. Atunci când vor fi vindecați, nu vor mai face lucruri care ne rănesc, lecțiile se termină iar noi toți putem merge mai departe.

Dar lecțiile se concentrează pe energia NOASTRĂ și pe ceea ce facem. Celelalte persoane implicate mențin frecvențele pentru noi și fac parte din situațiile pe care le experimentăm. Ei sunt actorii care sprijină acest scenariu karmic și scopul lor este de a ne face să ne schimbăm modul în care reacționăm la ele, făcându-ne foarte inconfortabili. Energia karmică care se repetă în lecțiile noastre este ceea ce ar trebui să re-definim, pentru a avea un răspuns diferit sau o reacție diferită. Odată ce facem asta, scenariul karmic se încheie și toată lumea poate merge mai departe, inclusiv noi.

Cum funcționează asta ? Să spunem că aveți un părinte foarte critic care nu este niciodată fericit sau mulțumit de ceea ce faceți. Indiferent cât de tare vă străduiți, nimic din ceea ce faceți pentru ei nu este destul. Suna familiar? Acum v-ați putea petrece o viață încercând să faceți această persoană fericită și probabil că ați făcut-o în multe vieți. Cu această lecție de viață veți atrage situatii si oameni critici, care vă judecă și veți realiza că întotdeauna aveți de-a face cu oameni care nu sunt niciodată mulțumiți de ceea ce faceți. Vă veți petrece viața încercând să-i faceți pe acești oameni fericiți, încercând să-i obligați să vă accepte, să vă aprecieze și să vă sprijine și veți trece prin viața voastră simțindu-vă supărați, frustrați și neiubiți. Aceasta este o opțiune, dar există și o altă opțiune.

Cealaltă opțiune este aceea de a re-definii acea energie a criticii și judecății si să deveniți foarte încrezători,  conștienti de sine și puternici încât veți reuși în tot ceea ce faceți. Nu pentru că nimeni nu vă judecă sau vă critică, ci pentru că, chiar dacă o fac, nu contează. Ați învățat să depășiți critica și judecata și ați re-definit acea energie pentru a vă da seama că sunteți o persoană minunată, fantastică, talentată, uimitoare.

Și astfel vă depășiți lecțiile de viață.

Indiferent ce lecție este, transcendența este scopul -pentru a reacționa diferit de cum ați făcut-o în trecut, în această viață și în altele. Mai degrabă decât să încercați să schimbați opinia cuiva despre voi, lecțiile voastre sunt să vă schimbați opinia despre voi înșivă, pentru a înceta a vă reduce viața la opiniile și percepțiilor altora și a vă recunoaște perfecțiunea dumnezeiască indiferent de ceea ce ați experimentat în trecut.

În momentul în care refuzați să rămâneți într-un ciclu karmic cu cineva, lecția voastră a fost învățată iar atunci când redefiniți această energie, ați atins transcendența care permite să aibă loc ascensiunea (progresul într-o frecvență și vibrație superioară). Data viitoare când cineva vă spune că "nu sunteți destul de bun" și puteți transforma acea energie și redefini acea afirmație la "Eu sunt perfect divin" ați depășit acea lecție. Străluciți!

Copyright (c) 2018 by Jennifer Hoffman

http://enlighteninglife.com/overcome-the-lesson-by-re-purposing-the-energy/

Traducere: Eliza Fati