Pagini

2 mai 2018

Hilarion-Mesajul lunii mai 2018

Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii! Energiile cosmice deja intense au devenit tot mai interesante. Acest lucru creează un efect suplimentar de deschidere a inimii în rândul oamenilor și facilitează procesul de vindecare la un nivel și mai profund. Cei care simțiți această intensitate sunteți cei curajoși, cei care au reușit să sară de la marginea unei stânci într-o realitate total necunoscută. Aici rămâneți pe măsură ce aclimatizați corpul fizic și simțurile acestui teritoriu necunoscut.

 În această realitate nouă descoperiți abilitățile de mult pierdute - una dintre acestea care transmite și primește comunicații telepatice de la alții întrupați pe planetă. Acest lucru se dovedește a fi un proces lung, deoarece majoritatea oamenilor nu știu nici măcar că aceasta este o posibilitate și, prin urmare, atunci când unul dintre  pionierii vostrii din comunitatea Lucrătorilor în Lumină este destinatarul unei comunicări telepatice, aveți tendința de a vă îndoi de validitatea experienței , chiar dacă reacționați cu blândețe ca răspuns la transmisia pe care o primiți! Acest lucru se va schimba deoarece subiectul discutat se dovedește a fi o experiență valabilă.

 Mulți dintre voi vă confruntați cu nevoia unei retrageri extinse de la lumea exterioară din sfera voastră de influență, în timp ce integrați această nouă dezvoltare și sunteți în concordanță cu aceasta. Acest lucru este perfect acceptabil și poate fi privit ca un răspuns normal la noile abilități și aspecte ale sinelui care devin active, ca să spunem așa. Este o cale de a a vă acorda la noua realitate și de a o integra. Amintiți-vă că există cel puțin una din două persoane pe planetă care se potrivesc în nivelele de frecvență, astfel încât această abilitate să poată apărea în prim plan.

 Voi defapt, practicați împreună cu cealaltă persoană pentru a deschide o nouă cale sau un canal la această formă de comunicare între oameni. Aveți încredere în acest proces în timp ce se desfășoară - ca și în cazul oricărei noi abilități, practica face ca acestea să fie perfectate. Considerați-vă în prim-planul unui nou mod de a trăi. Comunicarea telepatică este o cale de viitor pentru cei de pe planeta Pământ. Când se întâmplă pentru voi, încercați să vă acordați nivelului de energie al celui care vă transmite, acest lucru vă va ajuta pe amândoi să obțineți claritate în ambele părți ale comunicării.

Acesta este cu adevărat un timp minunat pentru a fi în corpul fizic aici pe Pământ! Există multe care se petrec la nivelele superioare care filtrează realitatea timpului real al Pământului. În cele din urmă, acesta va deveni un proces aproape instantaneu de manifestare a oricărei dorințe. Acesta va conduce la o un mod mai iluminat de a trăi al întregii omeniri.

Până luna viitoare ...

Eu sunt Hilarion

 © Marlene Swetlishoff Tsu tama

 Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.

http://www.therainbowscribe.com

Traducere : Eliza Fati